Въпреки него!Той какво е-У3,да не е У8?
По-важно е качеството на планетата Сатурн, а не кой дом управлява, както и това, че преминава през неговия 2д и прави опозиция с ЛунатаУ9 в близнаци, която вероятно е в 8д , ето ти негативите по 8-ми и 9-ти дом, свързани с банковия кредит
От друга страна Венера, която е естесвен У2 и също свързана с притежанията на натива, в периода е наквадратена от тр Уран и среща опозиция от тр Плутон
тр Юпитер У2, съУ5 в съвпад с нат Плутон У1 му е изиграл лоша шега, като го е подтикнал да рискува мащабно по отношение на финансите.
Аз също бях пропуснала Сатъра, който е диспозитор на заключения знак козирог във 2д на малката, като ѝ бях обещала големите пари и печалба, понеже има юпитеров възврат, а точно по Коледа тр Юпитер кацна на нейната Венера в 10д, но нищо подобно не се случи дори при второто преминаване на тр Юпитер над Венера наскоро, и телефонът Самсунг s6, който си купи е употребяван, не е чисто нов, макар и закупен от магазин с абонаментен план. Кофтито в случая е, че малката е запомнила какви съм ги наговорила и наскоро ме пита "Абе мамо, ти нали каза да очаквам някакви големи пари, за кога беше това, че не запомних точно?"
И при нея Сатъра също е У3, а Юпитер е в 9д- прорева ми онзи ден от падежите, че не можела да ги схване, обвини пак мен, че съм я била родила тъпа, че не съм я натискала да учи когато му е било времето и куп подобни приказки ми наговори, а аз ѝ тиках насила в ръцете моя учебник по немски, в който всичко е обяснено на български, но тя не го взе, а даде луди пари да си купува речници и учебник, написан само на немски- в крайна сметка вчера ѝ преснимах страниците с падежите и таблиците със склоненията, та спря да реве лъвската ѝ Луна.