Автор Тема: Плутон,К8,У8Скорпион.  (Прочетена 56073 пъти)

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
Re: Плутон,К8,У8Скорпион.
« Отговор #90 -: Август 26, 2015, 06:29:44 pm »
Happy 58, ми препоръча една книжка, която обаче не намирам. В бибилиотека не съм проверявала ...
Над силата е само умението да я владеем!

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #91 -: Август 26, 2015, 06:41:45 pm »
Хораа помагайте. Плутоновата енергия вече ми идва в повече. То са едни мании, едни обсесии, имам чувството, че всички искат да ме прецакат и ми мислят лошото. Тази мнителност ме побърква. Все едно съм попаднала в някаква бездна, от която няма измъкване.  Плутон ми е в 1 дом в Скорпион и прави квадрат със Слънцето ми (Водолей). Който има опит с тая планета да сподели как се е справил, моля ви, че аз нещо не успявам  :)

Тренди, не е лесно това. Дори е много трудно. Май няма формула, която да важи за всички. Но започни да се доверяваш повече на другите - излизай с весели и позитивни хора, които са много над нещата. От тях се учи и ти да бъдеш. Въздухари малко, но с времето се приучаваш и ти да се усмихваш на слънцето.

Но е много важно да надделееш над това, защото след време става начин на живот.

При мен е борба и сега с плутонщината. Но аз стигнах едно дъно - за себе си. По-черно от това не можеше да бъде. А на фона на сегашното ми преживяно, повече ми е било егото може би. Не, че нямах трудности, но аз ги преживявах прекалено дълбоко. И там на дъното страдах, плаках, бях лоша, озлобена. И това беше отвратително, видях в себе си всичко, което не харесвах.

Щом е замесен Плутон, чакай си точката на пречупване. Или ще се възродиш, или ще се очерниш.  :38:

Срещай се с усмихнати хора, Тренди. И им позволявай да ти слагат малко слънце в сърцето. Не боли. Обещавам!  :-* :58: В крайна сметка Плутон цели да изреже от теб всичко лошо, за да си по-силна личност. Но го прави без много да му мисли колко боли. Учиш се в крачка да оцеляваш.  :-*
Плутоновите сме като хлебарките, ще оцелеем и след атомна бомба. Нека това те крепи.  :72:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #92 -: Август 26, 2015, 06:54:13 pm »
Хораа помагайте. Плутоновата енергия вече ми идва в повече. То са едни мании, едни обсесии, имам чувството, че всички искат да ме прецакат и ми мислят лошото. Тази мнителност ме побърква. Все едно съм попаднала в някаква бездна, от която няма измъкване.  Плутон ми е в 1 дом в Скорпион и прави квадрат със Слънцето ми (Водолей). Който има опит с тая планета да сподели как се е справил, моля ви, че аз нещо не успявам  :)
Аз на теория не съм Плутонова,защото нямам Светило в съвпад С Плутон или 8Д,нито Скр на асц,нито Плутон в 1Д.И въпреки всичко ще ти кажа-доверявай се само на хора,с които в момента имате общ неприятел.Не се доверявай просто на усмихнати и позитивни хора.Всеки ще иска да те прецака,ако ще има полза и никой няма да застане зад гърба ти,за.да няма излишни неприятности.Горе-долу правилно те е научил  Плутон в квадрат със Слънце.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #93 -: Август 26, 2015, 06:58:10 pm »
Емс благодаря за споделеното  :-*
Не знам в момента, в който започна да се държа въздухарски все се появи нещо, което да ме смъкне на земята. Най-странното нещо е, че в живота ми точно Скорпион ме научи на свобода и да не приемам нещата толкова сериозно, да се смея на болката   :012:
И тези тежки състояния ще минат, но нали трябва да си смачкам егото малко, че то със сигурност ми проваля отношенията с хората и доста ми пречи, за съжаление. Определено скорпионското надделява в мен, отколкото водолейското  :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #94 -: Август 26, 2015, 07:04:57 pm »
Много съм далеч от идеята, че целият свят трябва да е срещу нас, плутонианците, но не ми импонират и захаросаните приказки. За съжаление е вярна поговорката, която гласи, че за да опознаеш човека, първо трябва торба сол да изядеш с него. Години наред с широко отворено сърце съм приемала хората, впоследствие си видях грешките, сбогувах се с някои илюзии, а сега съм на принципа - проверявай и тогава се доверявай. Поради вродения ми идеализъм най-трудно ми беше да приема обкръжение, което не блести с кой знае какви човешки качества. Но идва момент, в който се научаваш да приемаш недостатъците. А ако някои от тях все пак не можеш да приемеш, тогава игнорираш техните носители, изтриваш ги от "контакт листата" и слагаш точка.

Цял живот съм допускала една и съща грешка - излишно съм се доверявала на усмихнати и привидно позитивни хора. На това ни учи Плутон - да можеш да разграничиш фалша от истинската същност. А също така и в страданието да съзреш зрънце светлина.

« Последна редакция: Август 26, 2015, 07:16:11 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #95 -: Август 26, 2015, 07:15:08 pm »
И Тренди,защо мислиш,че по Плутон са обсебиите,а не реалността без инфантилно-идеалистично-наивния елемент.
Аз не се справям  с Плутоновите енергии,а ги приемам.Да не забравяме,че той е безжалостно откровен и чисти до дъно всичко излишно.Може би вярата в хората трябва да се трансформира и да приемеш,че наред с хората,които безусловно и по човешки ще бъдат до теб,ще има.моменти,в които същите те ще се обърнат срещу теб. ;)

В тази връзка  Плутон квадрат Слънце/Венера-изтрих телефоните на още една приятелка.Причината е много смешна.Всеки момент трябва да роди,ако вече не е родила.Аз съм заета,но за последния месец се опитах 4 пъти да се свържа с нея.Нито веднъж не ми вдигна,нито ми върна обаждането в удобен момент.Това вчера автоматично ме освободи от приятелското задължение да се тревожа за нея. Освен това тя не е заплеснат в работата Овен,за.да забравя да върне повикване.И друго щом като за 1 месец време тя не се е зачудила как съм аз,дори и бременната да е тя,значи не ми е приятелка.   :043:
 Не мисля,че ще е просташко,ако не и вдигна телефона когато се сети да звънне и да превключа на режим забравяне и спестяване на излишно лицемерие.  :d030:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #96 -: Август 26, 2015, 07:18:31 pm »
Драки, ти много малък толеранс им даваш, при мен такива отношения могат да продължават години.  :)

После кажете, че плутонианците не сме приемащи и толерантни.  :043:

trendy

• Hero Member
« Отговор #97 -: Август 26, 2015, 07:25:08 pm »
Аз още търпя една, дето ми се води приятелка, а пък ме търси само когато е сама и няма с кого да излезе  :57: Все се каня да я оправя едно хубаво, ама все си викам от мен да мине. И други случаи имам. Подавала съм им ръка в трудни моменти, а те се съюзиха с враговете ми, но както и да е, да не се връщам назад.
Драки ами не знам, не е нормално да съм обсебена от някакви си емоции при условие, че отсрещния човек е безразличен към мен. Много искам да се отърва от тази обсебеност като цяло.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #98 -: Август 26, 2015, 07:46:53 pm »
На какво ме е научил Плутон? Нагледах се на проформа приятелства, видях как палачинката рязко се обръща при много усмихнати и позитивни хора - според конюнктурата и интереса.  :012:

Но важното е кой е останал след всичко това и въпреки това, само тези /малкото/ хора имат значение.  :)

Винаги съм се стремяла да овладявам крайностите. А и някак ролята на грешница, преродена в светица, не ми допада, колкото и харизматична да изглежда отстрани. Но не бива и прекалено да задълбаваме и затъваме в черното, тъмното. Всеки има различен праг на поносимост.
« Последна редакция: Август 26, 2015, 08:13:06 pm от Lilla »

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #99 -: Август 26, 2015, 08:25:58 pm »
Драки, ти много малък толеранс им даваш, при мен такива отношения могат да продължават години.  :)

После кажете, че плутонианците не сме приемащи и толерантни.  :043:
Лили,не мога да си губя времето с философстване и разбиране на хората,защо да ги разбирам и влизам в положението при положение,че тя дори не си вдига телефона,за да ми каже "Добре съм,не се притеснявай за мен". Тя е втората за 4 месеца,която мина под "ножа".Не ме интересуват и оправданията с хормоните на бременните жени.
Аз не съм класически Плутонов тип,но съм достатъчно 'Плутонов тип"  :043:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #100 -: Август 26, 2015, 08:43:06 pm »
Илюзиите ги надраснахме.Било е приятелство,но вече е нещо друго,а какво-не ми се ангажира с излишни мисли.  :012: :08:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #101 -: Август 26, 2015, 09:37:31 pm »
Сега,докато пишех си дадох сметка,че заради трз Плутон квадрат Венера през последните месеци имам еднообразни проблеми с приятелките си.Всичките изтрещяха,освен една слънчев Козирог и една с мощен стелиум в Козирог.Изтрещяха на тема мъже и въпреки,че са зрели жени правят грешки като за в пубертета.Аз нещо не мога да се примиря с това и се тормозя като гледам,че точно те го карат на надежди,а е на здрав разум.Действат като отчаяни и се вкопчват,и търпят,и правят нелепи компромиси.Това ми е трудно да го понеса и предпочитам да не го гледам и да не знам за него.
« Последна редакция: Август 26, 2015, 09:40:54 pm от Дракониада »

trendy

• Hero Member
« Отговор #102 -: Август 26, 2015, 09:44:27 pm »
Драки, нормално е да изтерясат, Плутона яко ни е  подхванал нас стелиумните Козирози. Бившата ми съквартирантка слънчев Козирог направо се срина, появиха се проблеми с приятеля й, направо не мога да я позная.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #103 -: Август 26, 2015, 09:46:23 pm »
Драки, нормално е да изтерясат, Плутона яко ни е  подхванал нас стелиумните Козирози. Бившата ми съквартирантка слънчев Козирог направо се срина, появиха се проблеми с приятеля й, направо не мога да я позная.
Не,Емс-при моите приятелки точно Козирожките са читави и се държат достойно,останалите ги изпра токът  ;) Дори ще ги похваля-и двете имат повишения в работата и в заплатите.  :08: (П.П: Не сме колежки.)
« Последна редакция: Август 26, 2015, 09:49:29 pm от Дракониада »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #104 -: Август 26, 2015, 09:48:28 pm »
Тъкмо се чудех какво общо има аспектът Венера-Плутон с приятелките. Ти сякаш изживяваш драматизма на аспекта чрез тях и техните споделени опитности. Имах такова изживяване покрай една приятелка - по онова време транзитният Плутон беше в опозиция към нейните Слънце/Венера (в съвпад като при теб), на мен по същото време ми е аспектирал хармонично Венера и Лунните възли по оста 5/11 дом. Спомням си, че тогава бях доста критично настроена. Но впоследствие, когато Плутон ингресира в Козирог и аспектира Луната ми, започнах много силно да съпреживявам нейните неволи. Блазе им на жените, които успяват да не се ангажират с емоционалните вълнения на своите приятелки, да запазят дистанция, да не се въвличат. Но за мен смисълът на едно приятелство е да умееш истински да съпреживяваш и същевременно да си достатъчно обективен, за да можеш да помогнеш с адекватен съвет.