Автор Тема: Плутон,К8,У8Скорпион.  (Прочетена 56035 пъти)

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
Re: Плутон,К8,Скорпион.
« Отговор #15 -: Декември 21, 2014, 10:42:31 pm »
щом Уран е У8, тогава Юпитер е съУ9 и У на може би 6д?
да, точно така е.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #16 -: Декември 21, 2014, 10:45:30 pm »
Моята Венера е в 8-ми дом, управлява АЦ и ми е диспозитор на Слънце, управлява и 8-ми дом, защото куспида му е в Телец.

Не е имало огромни наследства засега, нито срещи със смъртта (слава-Богу!), нито пък мога да твърдя, че се влюбвам безпаметно и всеотдайно :012: Много обичам упражненията свързани с 8-ми дом, но пък малко са тези на които не има харесва и не са активни точно по тази осмодомна сигнификация :)
По-скоро сякаш към външният ми вид има отношение това разположение, но то пък се обуславя от факта, че Венера е управител на 1-ви дом.
Да не забравя, Венера в натала е в тригон с Плутон, мунданният управител на 8-ми дом и индиректно нейният.

Иначе за Юпитер в 8-ми дом, който получава голямо наследство съм съгласна , но за религиозен фанатик- не, това е вече по деветодомен Юпитер.
Този Юпитер(Козирог!) е много силно религиозен,изключително отдаден.Молитвите му се сбъдват,може да е случайност.
« Последна редакция: Декември 21, 2014, 10:47:38 pm от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #17 -: Декември 21, 2014, 10:54:30 pm »
Този Юпитер(Козирог!) е много силно религиозен,изключително отдаден.Молитвите му се сбъдват,може да е случайност.

Да, съгласна съм, може да има и изключения, но така без поглед върху цялата карта е трудно да се коментира. Задължително е според мен да се разгледа отново 9-ти дом (мунданен дом на Юпитер), при такава силна религиозна отдаденост. Както разбира се и позицията на Сатурн, като диспозитор на Юпитер във визирания натал.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1919
« Отговор #18 -: Декември 21, 2014, 11:36:13 pm »
При мен - Плутон в 8-ми, в скорпион. Прави тригон с У5, У4, У7 и АС; секстил с У1.

Правя дисекции на души...

Happy58

• Гост
« Отговор #19 -: Декември 22, 2014, 05:51:31 pm »
Много от нас имат изяждащи планети там,унищожени,които чакат възкресение.Същите понякога се пробуждат сякаш от мъртвите и с неподозирана мощ преобразява реалността. Планетите изпод земята са обречени на сила и властване,след унищожението им.
Вие,които имате съвпад на точки с К8,Плутон и в 8Д как чувствате нещата?В коя фаза на Феникс сте?Случило ли ви се е нещо,което сте разрушили/създали по тази зона съзнателно?

не ти разбирам въпроса - трябва ли задължително съвпада да е в 8 дом или просто да е с Плутон или У8?

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #20 -: Декември 22, 2014, 06:33:25 pm »
не ти разбирам въпроса - трябва ли задължително съвпада да е в 8 дом или просто да е с Плутон или У8?
Не е въпрос.  :)
Планети в 8Д,както и тези,които са в съвпад с У8 и Плутон или в Скорпион,както и домът,който е в знака на Скорпион.  ;)
Те са (били) подложени,на особено разрушително и съзидателно влияние.
Можем да разширим темата и върху наталните домове,в които се подвизават. ;)
Джеф Грийн,чиято книга получих преди 10г като подарък пише за полярната точка на Плутон,нека да е и К8,която е естествен стремеж на душата.  ;)
При мен полярните им точки са МЦ и 10Д,но не мога да бъда обективна,понеже самият 10Д ми е много акцентиран.Като добавя и СЛВ Кзр и съвсем не мога да преценя до колко стремежите ми са определени от стелиума,СЛВ или полярната точка.
За това ми се иска да разбера другите как чувстват нещата.
За Плутон и У8 в 4Д мога да кажа,че съм потомствен бунтар от 5 поколения назад.  :D За предишните не са останали спомени.Много усърдно са разказвали родовата история и тя се е врязала много дълбоко в съзнанието ми.Освен това жената,която ме е възпитавала и чувствам като втора майка е слънчев Водолей(Уран).На нея дължа много.
Друго,което мога да кажа,че заради Уран много често ми се е налагало да сменям дома си,а аз изобщо не обичам промените.  :012:  Сега здраво съм се закотвила в старо семейно жилище и не мърдам от там,дори не размествам мебелите.  :012:
За Плутон на К4 мога да кажа членове от семейството имат асц Скорпион,Плутон 1Д или Плутон съвпад със Слънца и го свързвам с това за сега.
Скорпионът ми е в 5Д.Любовите ми бяха(сега не са  :012: ) много обсебващи.

« Последна редакция: Декември 22, 2014, 06:35:57 pm от Дракониада »

Happy58

• Гост
« Отговор #21 -: Декември 22, 2014, 06:47:52 pm »
ок, за съвпадите - Венера, У11, в 3 дом - съвпад точен с Плутон и У8 - честно казано, не знам кога ще дойде тази трансформация - ако въобще дойде. Защото, когато Плутон е в съвпад, той придава качество на планетата. Но пък Стивън Аройо пише, че тази планета задължително в този живот подлежи на промяна/трансформация и ако някой ме светне, какво точно трябва да й трансформирам на моята венера в дева, в 3 дом, ще съм му много благодарна :)

Скорпион е в 5 дом - ами, не е необходимо да обяснявам :) - действам по теорията, но понеже там е и ЮЛВ, явно това не е начина.

За това, което е писал Джеф Грийн - при мен е точно така - Плутон в 3-ти, полярна точка в 9 - колкото и информация да събера, класифицирам и т.н. винаги следва въпроса "защо?" - край просто няма - чувствам се дискомфортно, защото хората не отиват толкова далеч, както го прави моя мозък и така много често съм неразбрана и аутсайдер. Интуицията също е налице, особено що се отнася за темите на 9 дом.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #22 -: Декември 22, 2014, 07:06:28 pm »
ок, за съвпадите - Венера, У11, в 3 дом - съвпад точен с Плутон и У8 - честно казано, не знам кога ще дойде тази трансформация - ако въобще дойде. Защото, когато Плутон е в съвпад, той придава качество на планетата. Но пък Стивън Аройо пише, че тази планета задължително в този живот подлежи на промяна/трансформация и ако някой ме светне, какво точно трябва да й трансформирам на моята венера в дева, в 3 дом, ще съм му много благодарна :)

Скорпион е в 5 дом - ами, не е необходимо да обяснявам :) - действам по теорията, но понеже там е и ЮЛВ, явно това не е начина.

За това, което е писал Джеф Грийн - при мен е точно така - Плутон в 3-ти, полярна точка в 9 - колкото и информация да събера, класифицирам и т.н. винаги следва въпроса "защо?" - край просто няма - чувствам се дискомфортно, защото хората не отиват толкова далеч, както го прави моя мозък и така много често съм неразбрана и аутсайдер. Интуицията също е налице, особено що се отнася за темите на 9 дом.
Предполагам,че при теб трансформацията си е текла. Тези планети(+Скр дом) първоначално са подложени на неконтролируеми от нас събития,които силно са ранявали принципа на проява.По-късно събития,които пак не сме могли да контролираме,постепенно са ни изградили "имунитет".Докато идва някакъв момент,в който ние можем съвсем волево да правим избор и да се дистанцираме(с емоцията на планетата).И трябва да има още един етап,в който същата тази планета да бъде (най-)силна и да покаже подтиснатата си изява да кажем (поне) подобно на тронова планета.
Ако мога да ползвам сравнение с рудата,от която се получава стомана.Първо се нагрява,пречиства,обогатява...Много дълъг процес,докато се стигне здравината.
Та твоята Венера ми се струва,че още в този живот трябва да изяви Девешкия принцип на любов и да получи ответ.  :)

Happy58

• Гост
« Отговор #23 -: Декември 22, 2014, 07:24:40 pm »
Предполагам,че при теб трансформацията си е текла. Тези планети(+Скр дом) първоначално са подложени на неконтролируеми от нас събития,които силно са ранявали принципа на проява.По-късно събития,които пак не сме могли да контролираме,постепенно са ни изградили "имунитет".Докато идва някакъв момент,в който ние можем съвсем волево да правим избор и да се дистанцираме(с емоцията на планетата).И трябва да има още един етап,в който същата тази планета да бъде (най-)силна и да покаже подтиснатата си изява да кажем (поне) подобно на тронова планета.
Ако мога да ползвам сравнение с рудата,от която се получава стомана.Първо се нагрява,пречиства,обогатява...Много дълъг процес,докато се стигне здравината.
Та твоята Венера ми се струва,че още в този живот трябва да изяви Девешкия принцип на любов и да получи ответ.  :)

Дай боже все пак да е с подходящия човек :)

Но като се замисля, миналата година май минах един-два теста - много се чудех, как да постъпя, беше ми трудно,даже ревах, но постъпих по нов начин - не както съм го правела преди, и съм доволна, не съжалявам. Може би това е трансформацията :) А аз очаквам някакви чудеса :)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #24 -: Декември 22, 2014, 07:59:48 pm »
Дай боже все пак да е с подходящия човек :)

Но като се замисля, миналата година май минах един-два теста - много се чудех, как да постъпя, беше ми трудно,даже ревах, но постъпих по нов начин - не както съм го правела преди, и съм доволна, не съжалявам. Може би това е трансформацията :) А аз очаквам някакви чудеса :)
Ами с подходящия човек трябва да е-защо иначе толкова се стараем да взимаме верните решения.  :012:
То няма някой,който да не чака "чудеса".Аз съм на мнението,че щом един ги е получил(постигнал) можем и ние.  :08: :012:

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #25 -: Декември 26, 2014, 11:00:28 am »
имам си много от плутон съвпад асц/марс У8,три скорпи планети и плуто каре слънце
там където е плуто ни е дадена силата да оцеляваме в критични,фосмажорни обстоятелства,на война като на война,печели най- издържливият дето е въоръжен със сатурн/марс или плутон /марс и всеки следващ опит ,натрупан в битките на живот и смърт ни прави по-силни и по-устойчиви  ,важно е победиля да е живота,по-добър от преди и по-лош от след настоящето...
като в една детска песничка,подходяща за маршируване....ние сме войници ще вървим напред,леви-десни,леви десни ще вървим напред..... ;)

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #26 -: Декември 26, 2014, 12:34:10 pm »
Аз съм със слаб 8дом, а и плутоновите теми не са ми импонирали докато...... не родих. Така- чрез децата си, "компенсирах" тези "дефицити". И двамата имат акцент в/у 8 дом и скорпион. Много тегаво е за въздушната ми душа. (написвайки го, видях, че въздух и душа имат много общо :) ).

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #27 -: Декември 27, 2014, 01:49:20 pm »
Попаднах случайно на това

Плутон в 1-ви дом - Борба за власт

Аз понякога се нуждая от натиск или „ритник в задника”, за да стартирам мотора си! Когато не става така, както искам превключвам на режим страстни страдания, защото черпя силите си от тях. Освен това, който влезе в отношения с мен, да си знае: „Внимание, хапещо куче“!
Вие сте борец, който понякога използва оръжията на манипулацията, за да се наложи, а това, че от време на време си чупите главата, изобщо не Ви пречи, защото е дебела. Ако се случи нещата да не станат на Вашето, тогава сте склонни да загубите контрол и да унищожите другия с мнението си. Никой не трябва да подценява мнението Ви, когато Ви види с лента на челото, на която пише „КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА МЕ ИЗГЛАДИ, ЩЕ БЪДЕ ИЗГЛАДЕН“. Този модел на поведение често е свързан с отношението на един от родителите Ви, който е бил доминиращ и е упражнявал силов натиск върху волята Ви, което впоследствие е увеличило стремежа Ви към постигане на мощ и власт. Големите различия на мнения в обкръжението Ви често Ви вдигат оборотите и улесняват демонстрацията на сила в налагането Ви. Този начин на силово налагане ще продължи до тогава, докато развиете свой собствен план как да се наложите в живота, както и докато се научите да уважавате вкуса на другите.
Възможно решение:
Съставете си собствен план как да се наложите в живота.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
Какво очаквам да се случи като потискам моите страсти в отношенията ми?

Плутон във 2-ри дом - Властни икономически връзки

Аз се нуждая от натиск в моя стил на живот и моите финанси, за да мога да се огранича и да се осигуря финансово! Понякога оставям змията да се навие около врата ми - ако и докато това си струва за мен! Освен това, който влезе в отношения с мен знае: „Внимание, не преминавай границата, риска е изцяло твой“!
Ако понякога си мислите, че чрез потискане на собствената Ви стойност ще бъдете по-високо ценен и ще можете по-добре да печелите, то значи сте усукали най-ценната змия около врата си. За да можете да понесете това ценно притежание, понякога компенсирате чрез упражняване на финансова власт в общите планове. Вашето самочувствие често зависи от банковата Ви сметка и от мнението на другите за Вас, и това ще продължи до тогава, докато разработите свой собствен финансов план как да се осигурите и да не плащате повече за мнението на другите в наслажденията в живота си. Когато стоите под финансов натиск или Вашите притежания са в опасност, успявате да се осигурявате най-добре и ускорявате процеса на промяна. Чак когато „погребете” финансовата система на родителите си, ще се отвори място за нова, собствена система на финансиране, а именно -- как да продавате своите ценни способности и да вървите собствения си път на наслаждаване в живота, без да усуквате змията на терапията около врата си. Освен това, който е в отношения с Вас знае: „Внимание, не преминавай границата, риска е изцяло твой“!
Възможно решение:
Развийте свой собствен план за финансово осигуряване.
Какво очаквам да постигна с това, като потискам своето мнение да се разгранича в жизнения си стил?

Плутон в 3-ти дом - Власт и контрол в разговорите

Аз се нуждая от натиск в общуването, за да изразя своето собствено мнение и да подобря начина си на изразяване! Понякога, за да не полирам муцуната на другия, оставям ръцете си вързани в разговорите! Освен това, който влезе в отношения с мен знае: „Всичко, което казвате, може и ще бъде използвано срещу вас“. Понякога пъхам пръстите си в забранени и мръсни неща!
Може би често си задавате въпроса колко дълго можете да се принудите да потискате собственото си мнение без да си проличи яда ви чрез жестове и мимики. И ако понякога думите Ви не се приемат от другия, тогава се превръщате в разярено зомби в говоренето и хвърляте думи, които експлодират като гранати в мозъка на другия. Ако някой може да превърне думите си в гранати и да изкопае с тях дълбоки дупки в съзнанието на другите, това несъмнено сте Вие, нали? Причината за тази Ваша способност лежи в това, че от дете ушите Ви непрестанно са долавяли огромните различия в мненията на родителите Ви, и сега всичко, чуждо трябва да излезе навън. Когато другите не взимат думите Ви на сериозно, пускате в употреба способността си да се правите на ударен (каквато притежават някои терапевти). И ако някой въпреки това си позволи да Ви налага мнението си, навлиза в опасно минно поле и рискува както тъпанчетата на ушите си, така и няколко мозъчни клетки. Освен това, който влезе в отношения с мен знае: „Всичко, което казвате може и ще бъде използвано срещу вас”. От друга страна, Вие не сте създадени за безсмислени разговори, човек може да води с Вас много дълбоки и очарователни разговори, тъй като сте истински терапевт в тази област, нали?
Възможно решение:
Развийте своя собствена концепция как можете по-добре да се изразявате, за да подобрите партньорството си.
Какво очаквам да постигна като потискам изразяването на мнението си в отношенията си или като се правя на зависим от вярата на другия?

Плутон в 4-ти дом - Заплетени семейни връзки

Аз се нуждая от натиск в семейството, за да се грижа за собственото си благополучие! Понякога се оставям да бъда принуден от майка си или друг член на семейството, за да намеря своите истински чувства! Освен това, който влиза във връзка с мен трябва да бъде изпитан на болка в семейството и в леглото!
При това положение на Плутон, някои хора наследяват къщата на родителите си и тяхната раздвоена душевност, особено от страна на майката, която е не по-малко доминираща от бащата. Вашите потискащи родители са се погрижили чинията Ви на масата да е пълна, но дори за това торбата Ви да се пълни с чувство за вина. Естествено, тези крайни чувства, които сте наследили от своите родители, Ви принуждават понякога несъзнателно да потискате своите нужди в семейството, за да бъдете приети от близките си, но това пък от друга страна Ви гарантира неприятни стомашни болки. Тези семейни принуди и потискане на чувствата оставят дълбоки рани в душата Ви, тъй като психологически пъпната Ви връв не е прекъсната и не сте се отказали от „биберона” си. В присъствието на родителите си винаги сте се чувствали така сякаш в дома Ви е пълно с минни полета. И колкото и парадоксално да звучи, Вие се нуждаете от този натиск в семейството и в общите цели, за да се промените душевно и да откриете своите истински чувства, които ще Ви покажат пътя на благополучието и същевременно ще Ви донесат успех в професията. Друга възможност за освобождаване от родителските ритуали е семейната терапия, стига да можете да си я позволите. Ако ли не, в края на краищата Вие имате своето семейство, което ще ви доведе до същия резултат -да се грижите независимо за своите нужди и благополучие.
Възможно решение:
Развийте своя концепция как да намерите пътя за реализация на своята идентичност и да се грижите независимо за своето благополучие.
Какво очаквам да се случи като потискам своите истински чувства и нужди в отношенията?

Плутон в 5-ти дом - Креативният мазохист

Аз не се нуждая от някой, който да ме слага под натиск, защото успявам да го направя сам, за да тръгна по собствения си път самостоятелно да реализирам живота си! Понякога сам се оковавам във вериги, за да усетя повече страстни наслади, като майстор в мазохистичните игри! Шегувам се! Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да е креативен и изпитан на болка в мазохистичните игри, както и да не подценява моето мнение!
В детството Ви има някакви рани, свързани с творческото развитие на личността Ви и причинени от Вашите родители, чрез които се е развила страстта Ви за самостоятелна власт. Може да се каже, че родителите Ви са Ви показали как човек може да се подиграва креативно на другите и при това да го прави с удоволствие. Парадоксалното е, че се нуждаете от натиск или болка в живота си, за да предприемете нещо за реализацията на личността си, както и да наложите своето мнение при възпитанието на децата си. Най-добрите терапевтични въздействия в живота Ви идват посредством Вашите страстни планове за страдания, както и чрез Вашите деца, чрез които намирате себе си. Вашето фанатично и доминиращо „аз” често Ви води до постигане на власт и безсилие в предприятията Ви и в сексуалността – дотогава, докато правдата възтържествува у Вас и успеете да моделирате своя собствена концепция за реализация на личността Ви. Колкото по-големи са различията на мненията и зависимостта в отношенията Ви с околните, толкова по-бързо се разгръща процеса на промяна и толкова по-сигурно вървите собствения си път и чрез него се обновявате. Чрез осветяване на Вашата креативна сенчеста страна, ще се научите честно да общувате със себе си и същевременно да бъдете очарователни в междуличностните взаимоотношения.
Възможно решение:
Развийте своя собствена концепция за реализация на личността Ви посредством креативните си способности.
Какво очаквам да постигна като потискам своята креативност, самостоятелност и сексуалност?

Плутон в 6-ти дом - Робски труд

Аз се нуждая от натиск на работното си място и в ежедневието, за да се променя! Понякога ползвам колегите, които ми се предлагат, за да променя работното си място или да намеря друго което ме удовлетворява! Освен това, който влезе във връзка с мен, трябва да бъде изпитан на болка в организирането на ежедневието и в критиката!
По някакъв начин Вие се нуждаете от натиска на колегите си на работното място, за да се освободите от модела си на принудителен труд. Който има такива колеги, не му трябват врагове, защото някои от тези колеги се оказват терапевти. С Вашата очарователна способност да критикувате и безкрайно да анализирате често предизвиквате ярост в колегите си, както и с мотото си „За да се подобри работата, критика трябва да има!”. По някакъв начин често успявате да поемете работа, която е скроена по мярка за робската роля, в която влизате, и това докато намерите друга, която отговаря на Вашата природа и при която можете да развиете свои собствени работни методи. Естествено пътят на страданията на работното място води към пътя на развитието на собствените Ви работни методи и дълбоки анализи. В края на краищата Вие се чувствате упълномощен, да моделирате свои собствени работни концепции, нали?
Възможно решение:
За да намерите работата, която съответства на Вашата личност, вървете собствения си път.
Какво очаквам да постигна като се правя на зависим от очакванията на другите в моите работни методи?

Плутон в 7-ми дом - Пленителни любовни отношения със забавни мазохисти

Аз се нуждая от натиск и принуда в партньорството и срещите, за да подобря възможностите си за избор на партньор, както и своите художествени способности! Аз привличам магически най-хубавия и еротичен майстор, който може истински да ми го „подаде”! Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да ме обича дълбоко, а понякога и дълбоко да ме мрази, защото намирам това за еротично!
Който обича и иска да бъде красив, трябва да страда! Вие обичате тъкмо онзи тип партньори, които в началото са любезни и мили, а след това се оказват необуздани като диви котки, подобни на Вашия собствен нрав. В края на краищата разделената мъка е половин мъка! Не е нужно да отричате своята сенчеста страна, защото тя е отражение на Вашия партньор и упражнява терапевтично действие върху Вас. Една азиатска поговорка гласи; „Тайната на мъката на избора лежи в това, което обожаваме“. Това важи с пълна сила за Вас, особено в моментите, в които сте завладени от еротичната особеност на другия или натрапчиво очаквате аплодисменти за Вашите художествени способности. В края на краищата Вие ще се сблъсквате със своята сенчеста страна в партньорството и в срещите дотогава, докато престанете да пробутвате черния Петър на другите. Колкото по-дълбоки са Вашите мъки, толкова повече се улеснява процеса на промяна на вкуса Ви в избора на партньор. Може би е крайно време да се извините на бившите си партньори, тъй като без тях не е било възможно да промените своя вкус и да проявите художествените си способности, както и да бъдете правдив в срещите си. Който може да си позволи лукса да бъде истински правдив в срещите си, той получава и шанса да намери истинската си любов и да открие своите собствени и истински художествени способности. Вие имате властта да избирате и да вървите собствения си път, за да представите пред света своите художествени способности!
Възможно решение:
Изразявайте истинското си мнение в партньорството и в срещите, но обръщайте внимание на мнението на другите, за да постигнете компромис!
Какво очаквам да постигна като потискам своя вкус във връзката си, или като оставям плановете ми да зависят от вкуса на другия?

Плутон в 8-ми дом - Фиксиран в отношения

Аз се нуждая от натиск във връзките и съвместния живот, за да се променя и да вървя своя собствен път, както и да осъществя независимо моите планове! Освен това, аз съм програмиран да бъда роб на моите принципи дотогава, докато другите инвестират в това или ценят моето мнение! Освен това, който влезе във връзка с мен, той трябва да бъде изпитан на страдания в съвместния живот и общото финансиране, докато дълбоката болка ни раздели!
Който вярва, че трябва да сложи своя собствен печат във връзката, той ще бъде подпечатан от мен! А който носи татуиран на задника си надписа „Изпитан в страдания“, той е излекуван от своите страдалчески принципи във връзките си!
Въпреки това, Вие се нуждаете от натиск в отношенията си, както и от крайно различни мнения по отношение на общия стил на живот и общото финансиране, за да промените способността си да водите дълбоки връзки. Понеже парите и притежанията на другите упражняват върху Вас някакво очарование, Вие задължително приемате робската роля във връзката, докато имате надеждата, че плана Ви ще се осъществи. Когато Вашата жертва във връзката не се оцени, тогава може внезапно да загубите контрол и думите Ви да се превърнат в гранати, атакуващи съвместния живот. Това не означава, че веднага ще се разделите с другия, но човека отсреща усеща, че тази връзка е пред разпадане. Вие ще разберете, че независимото финансиране на Вашите планове във връзките Ви е по-здравословно за Вас, защото когато вървите собствения си път, не съществува опасност да бъдете обязден от дявола.
Възможно решение:
Развийте своя собствена концепция, която позволява съвместен живот, без да е нужно да потискате своя стил или този на партньора си.
Какво очаквам да постигна като потискам своето мнение във връзката или като се оставя да бъда зависим от чужди инвестиции за моите планове?

Плутон в 9-ти дом - Идеологически войни във връзките

Аз се нуждая от натиск в съвместните разговори, за да поема своя път за откриване на смисъла! Аз с удоволствие участвам в мъчителни разговори, за да подобря своите терапевтични способности и да разширя хоризонта на знанията си! Освен това, който влезе във връзка с мен знае: „Вие трябва да казвате истината и нищо повече от самата истина, и Бог да ви е на помощ!“
Този, който умее да се надсмива над сенчестата си страна и на собствените си мъки, този, който е способен дори в дявола да види бог, той е способен да води щастлива връзка.
Вие притежавате божествената дарба, да виждате смисъл в мъките и от тях да извличате най-доброто. Въпреки това понякога се нуждаете от натиск в съвместните разговори, за да можете по пътя на мъките да промените вярата си, че е нужно да подобрите света. Вашият личен парадокс се състои в това, че знаете пътя за постигане на смисъл в живота си, но не винаги поемате по този път, ако не страдате достатъчно. Понякога собствените Ви мисли се превръщат в пречки по пътя Ви към щастието: „Какво ще си помислят другите“ - ами ако тях въобще не ги интересува? Вие смятате, че другите трябва да вярват на всичко, което казвате, но тук трябва да си зададете въпроса, дали другите носят същите очила като Вашите. Този парадокс притежава и една много хубава страна: колкото по-големи са мъките в различията на възгледите, толкова по-голям е глада за събиране на нови знания и усъвършенстване на мнението Ви за подобряване на света, нали?
По някакъв начин Вие сте програмирани да дъвчете безкрайно дълго проблемите в разговорите, постоянно давайки мнението си за подобряване на ситуацията, което крие опасността да станете скучен събеседник. Има два вида хора с тази планетна констелация: едните вървят собствения си път на щастието и постоянно подобряват мирогледа си, а другите намират пътя на щастието в яденето и са склонни към напълняване, особено в областта на бедрата. Попадайки на този кръстопът, Вие сигурно знаете по кой път има смисъл да вървите, нали? Не забравяйте че притежавате най-голямата власт за подобряване на света, както и способността да сте добър терапевт, но само ако вървите собствения си път, понеже едно е да се различи пътя, а съвсем друго е да се извърви.
Възможно решение:
Когато поемете своя път за намиране на смисъла, оставете другите свободно да изразят представите си. Създайте своя собствена концепцията как може да се подобри връзката Ви.
Какво очаквам да постигна като потискам своя мироглед във връзката си или като се оставям да бъда зависим от това, което казват и мислят другите?

Плутон в 10-ти дом - Призван да властва

Аз се нуждая от натиск и принуда в професията и в съвместното съжителство, за да си поставя свои собствени цели и да вървя по пътя на призванието си! Понякога заемам професионална позиция на роб, която ми позволява да проверя какво е допустимото натоварване на моите кокали! Освен това, който влезе във връзка с мен, трябва да бъде изпитан на болка в съвместното съжителство!
Човек трябва да се принесе в жертва на професията си, за да постигне признание - това може би сте наследили от баща си, или...? По някакъв начин Вие често се чувствате упълномощени да уреждате професионални дела, както и да се жертвате за несправедливости в обществото, до постигане на ред. Властта в управлението по някакъв начин е заложена в гените Ви и ако не се осъществи в професията Ви, то тогава в съвместното съжителство. За Вас няма значение, че понякога печелите врагове в обществото заради заеманата от Вас позиция, нали? Човек трябва да се принесе в жертва на обществото, стига да си струва постигането на справедливост в управлението. Непреодолимият стремеж за признание постоянно Ви кара да удряте своя печат в професионалния или в съвместния живот. Последствията от това са доста различия в мненията, което води до промяна на Вашите принципи и неизбежно Ви води към намиране на личното Ви призвание. Именно чрез безсилието, което изживявате в своята професионална позиция, ще намерите пътя към своето истинско призвание и ще постигнете обществено признание.
Възможно решение:
Вие имате правото да вървите собствения си път и да намерите своето истинско призвание, стига само да поемете отговорността за това.
Какво очаквам да постигна като потискам правата си във връзката?

Плутон в 11-ти дом - Властни връзки със „срок на годност“

Аз се нуждая от натиск и принуда в съвместните начинания и приятелския кръг, за да поема по пътя на независимостта си и да подобря решенията, които взимам във връзките! Понякога между мен и някой приятел може да възникне късо съединение, но това ни помага да подновим дистанцията в приятелството си! Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да бъде изпитан на шокова болка, предизвикана от изненади в съвместните начинания!
Положението е такова, че дългосрочните съвместни мероприятия просто не са създадени за Вас, тъй като потенциала на мъките Ви е като при еднодневката. Понякога в съвместните мероприятия при Вас най-неочаквано и много по-рано от заплануваното избухва бомба, което съвсем не означава край на връзката Ви, а чисто и просто предварително предупреждение, че в обсега Ви има минни полета. Докато във връзките Ви има съвместни игри и развлечения, имате и достатъчно въздух за дишане, който уравновесява нервната Ви система, която по рождение не издържа на високи напрежения. Вашият приятелски кръг съвсем не е вечен, а трае докато игрите ви разделят или някой от приятелите взриви някое от минните Ви полета. Може да се случи така, че някой от приятелите Ви да се окаже враг, но това пък Ви дава шанса да спечелите нови приятели. Който има приятели като Вашите, не му трябват врагове и терапевти. Човек може да каже, че различното цъкане на пулса Ви Ви кара да вървите по нови бунтовни пътища. Когато планирате, Вие имате силата да прилагате нови тенденции и нови планове за реформи – събаряне на старото и изграждане на новото.
Възможно решение:
Да поемете по пътя на свободата и независимостта. Независимо да реализирате собствените си планове.
Какво очаквам да постигна като потискам свободата и независимостта си във връзките?

Плутон в 12-ти дом - Тайни връзки на мечтите

Аз се нуждая от натиск и принуда в моите натрапчиви очаквания, за да развия алтернативни начини за независимо осъществяване на мечтите ми! За да не ми се налага постоянно да ритам другите по задника, аз тайно връзвам краката си, защото смятам, че така няма да загубя контрола си върху тайните ми мъки! Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да бъде изпитан на страх от ужасни визии и тъмна власт!
Чувствате се омаяни всеки път, когато тайничко отворите капака на вълшебния сандък на тъмните сили и сътворите някоя ужасна приказка. Тъй като по един или друг начин сте наследили мощта на съмненията и безсилието пред тях, Вие усърдно дълбаете точно там, където изпитвате най-силен страх. За Вас е привлекателно да вървите по загадъчни пътища и да създавате загадъчни връзки. От една страна, те всяват страх и ужас в душата Ви, а от друга страна отварят пред Вас вратите на възможностите за осъществяване на мечтите Ви. Очакванията Ви упражняват силен натиск в отношенията и този натиск понякога е толкова голям, че често губите контрол над тъмните си сили и същевременно снемате вълшебната си маска. Колкото по-болезнено е разочарованието в отношенията Ви, толкова по-голяма е възможността да се промените и да осъществите независимо мечтите си. Със загубата на съмненията си и носещите страдания визии, Вие губите и кошмарните си връзки, с което отваряте място в живота си за мечтаната от Вас връзка и получавате възможността да осъществите своите желания.
Възможно решение:
Развийте алтернативи и скицирайте нова концепция как да покажете отговорност за осъществяване на мечтите си!
Какво очаквам да постигна като потискам своите очаквания във връзката ми?
-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
автор Добрин Антонов

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #28 -: Декември 28, 2014, 10:20:27 am »
Наблюдавам малкия слънчев скорпион(едната племенница) как манипулира и командори моята слънчева везничка(сина).Много е добра. :012:
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #29 -: Декември 28, 2014, 10:28:41 am »
Наблюдавам малкия слънчев скорпион(едната племенница) как манипулира и командори моята слънчева везничка(сина).Много е добра. :012:
Това го наблюдавам при две скорпионски Луни - много са добри в манипулацията  :012:
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама