Автор Тема: Плутон,К8,У8Скорпион.  (Прочетена 56050 пъти)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
Re: Плутон,К8,Скорпион.
« Отговор #30 -: Декември 29, 2014, 04:20:26 pm »
Това го наблюдавам при две скорпионски Луни - много са добри в манипулацията  :012:

всеки човек манипулира през живота си-важното е не самата манипулация,а целта,която искаш да постигне  ползвайки я ;)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #31 -: Декември 31, 2014, 09:22:36 pm »
Ето на!Моят У5 Плутон трз СЛВ и моят Уран У8 съвпад Венера .Та тези двамата забремениха моя приятелка.   :D Да е жива и здрава!  :08:
При мен промени няма.   :012:
Оставам с мнението ,че в моята карта този път показват събития в живота на близки .Не е нормално. :)
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #32 -: Януари 01, 2015, 10:15:19 am »
Ето на!Моят У5 Плутон трз СЛВ и моят Уран У8 съвпад Венера .Та тези двамата забремениха моя приятелка.   :D Да е жива и здрава!  :08:
При мен промени няма.   :012:
Оставам с мнението ,че в моята карта този път показват събития в живота на близки .Не е нормално. :)
честито,това е най-хубавият подарък

венера са приятелки,любими хора
това му харесвам на плутон,остава само истинските,стойностни неща в живота ни,всичко ненужно,фалшиво,неискренно го измита  безвъзвратно

пък той търга за христова невеста се бъгна поради висока миза,освен да пробваш с непорочно зачатие като при Дева Мария ;)

Дракониада

• Hero Member
Re: Плутон,К8,У8,Скорпион.
« Отговор #33 -: Февруари 25, 2015, 09:43:08 pm »
Уран У8 още ми е върху Слънцето,а Плутон си завършва квадрата.
Днес научих,че е починал най-дългогодишният приятел на баща ми.Били са съученици от основните класове.
Като бях малка често идваше в къщи и ни носеше шоколади-как да не го обича една госпожичка,като на всичкото отгоре винаги ни се радваше и ни казваше "любовче(та)".  :)
По стечение на обстоятелствата по-късно беше преподавател на сестра ми и пред всички,като израз на особена протекция към нея,нееднократно беше разказвал как му се е напикавала на колената като бебе :043: ,а тя потъвала от срам.  :D
Много енергичен и възпитан човек,и многоженец.  :012:
Имаше лъвска осанка-или асц Лъв,или Слънце на асц,но по-скоро Слънце на асц.
Липсва ми.Имах какво да му кажа.Не очаквах.
Толкова неща остават неизречени от бързане.

Дракониада

• Hero Member
Re: Плутон,К8,У8Скорпион.
« Отговор #34 -: Февруари 27, 2015, 10:08:54 pm »
Ще заобичам К8.  ;)
Установявам,че транзитираща от там планета ме зарежда с енергия(изключение трз Сл съвпад).Към К8 нямам напрегнат аспект от планета,напротив-пълно е с тригони и секстили и вероятно това е причината.В 8Д се върна Меркурий.Когато има планета там фокусът върху нещата сякаш се избистря(не е задължително да е по темата на планетата).
Когато Слънцето излезе от 8ДВодолей(заточението си) и стъпи точно на К9Риби отчетох силен спад на енергия.
Остава да не забравя да проверя трз на Луната в 8Д.  :)
« Последна редакция: Февруари 27, 2015, 10:46:46 pm от Дракониада »

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #35 -: Март 02, 2015, 03:31:18 pm »
Трз Меркурий У3,У12 ми е в 8Д.Няма да ви казвам какво дълбоко хигиенизиране на близката среда ми се върти в главата-отрязване на хора от обкръжението ми.Нарушиха ми лични граници,а това е недопустимо,особено  когато съм ги определила категорично.
  Да ви кажа кеф ми е като има някой в 8Д.Винаги е едно силно вглъбено и уютно пътуване навътре,за което другите са ми в повече и ги отбягвам.Малко бясно и настървено към света,но по това време правя чистка на некачествените елементи от него.

Дракониада

• Hero Member
Re: Плутон,К8,У8,Скорпион.
« Отговор #36 -: Март 03, 2015, 11:36:56 pm »
канех се да напиша за бащата, а то - "приятел на бащата" :017:
Трз смърт(У8) на приятел(Уран) върху бащата(съвпад Слънце).Нещо такова.Дори гадното беше,че аз бях вестоносецът на баща ми,от мен го научи. Но в собствените натали пише как ще почувстваме света,а аз видях баща си тъжен и един много слънчев човек починал. :)
« Последна редакция: Март 03, 2015, 11:40:40 pm от Дракониада »

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #37 -: Март 14, 2015, 05:33:09 pm »
Плутон (нов У5) трз в 6Д в съвпад със СЛВ.Все пак успях да различа една тенденция в поведението ми.След транзита на Сатурн от там в детството ми здравето се стабилизира от постоянни бронхити и ангини.От тогава може да се каже,че не съм боледувала по-сериозно от настинка,синузитче.Въпреки здравето имам интерес към тревите и свойствата им.Но на последък най-несъзнателно сакаш бях предприела поход към максимално здравословното и   екологично чисто хранене като целта е безсмъртие и желязно здраве като че ли.  :043:
  Не съм стигнала до маниакалност,но се хванах,че мозъкът ми непрекъснато мисли кое с какво да комбинира за безотказен ефект.Започнах дори да правя тинктури за повече извлечени вещества.
Добре,че се сетих за това проявление на Плутон.Ако знаете как се радвам някой като ми каже истинска бабина деветина,а ако ми я донесе за бързо тестване най-добре.Имам големи планове в това отношение през пролетта и лятото.Баба ми разбираше от такива неща и майка ми,но тя няма охота да ми обяснява като я питам-темата не и е в интересите и съм и досадна.  :012: Само ми казва да внимавам да не се отровя с ударните дози  :57: За тровене сигурно няма да се стигне защото все пак съм Овен и на другия ден  в улисията забравям,че трябва да продължа някаква програма.  :d030:  :012:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #38 -: Март 14, 2015, 05:50:25 pm »
 творчество ме е хванало да миксирам  треволяци  и усещам,че ще преоткривам топлата вода.  :D Сега замислям нещо уникално да пробвам-ще бъде нова,чисто моя творба,но преди осъществяването и няма да ви кажа нищо.   :d030: :012:  Нищо не пише за тази огнена смес,значи никой не я е правил. Има опасност от прегряване и кръвоизливи с огнените смеси.  ;) Често стават токсични,но са най-надеждни и бързодействащи. У5(нов и стар) в съвпад и тригон с У6.
« Последна редакция: Март 14, 2015, 05:54:35 pm от Дракониада »

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #39 -: Април 10, 2015, 12:46:36 pm »
Осмодомният солар го усещам като тонус,подобен на този,който имах на трз на Марс през К8.Чувствам се страхотно-да му мислят опонентите.Като че съм на мястото си.
В 8Д има пауър. :) 
 Освобождавам се от мисловни модели,които много отдавна поддържаха ирационални страхове,реално виждам тяхната несъстоятелност.Марс Тлц/8Д е уверен,че е непоклатимо постигането на набелязаното.Слънце Овен/8Д не тича да обере славата,не държи да барабани,дори напротив-опитва се да крие позициите си.  :012: Егото си пирува най-тайно,предвкусвайки сигурни удовлетворения.  :012:
 Несигурност,депресии,страхове,комплекси-питай ме!-Няма такова нещо,но краткотрайни пориви на нетърпение се намират. :012:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #40 -: Май 11, 2015, 05:27:43 pm »
Точни транзити:
Юпитер тригон Слънце
ретро Сатурн секстил ретро Плутон
и Плутон квинконция Сатурн
(този е незначителен,но Венера квадрат ИЦ/МЦ)

За една седмица се заселиха в отвъдното двама мъже,които дълбоко уважавам,днес научих за втория.Отдавам го най-вече на Плутон/Сатурн връзките,понеже това бяха от онези благородни,трудолюбиви и всеотдайни хора,които надеждно крепят семейството(и социума).Чувствам загуба,най-вече заради това,че те олицетворяваха моите идеали за надеждност,стабилност и здравомислие. Те изграждаха.....
И още една смърт на достоен(за мен) човек,за която научих от медиите-ген.Атанас Семерджиев.
Мисля,че в най-скоро време трябва да трансформирам представата си за смъртта или по-скоро загубата,която усещам,когато науча,че стойностен човек вече не е сред нас.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #41 -: Май 11, 2015, 08:29:14 pm »
При мен слънце , венера и меркурий са в 8ми дом , плутон е в съвпад с луната в 5ти дом , луната ми управлява ац , влюбвам се като лудите както вече всички разбраха мисля във форума , буквално е наистина меко казано самоунищожително в повечето случаи.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #42 -: Май 11, 2015, 08:44:25 pm »
При мен слънце , венера и меркурий са в 8ми дом , плутон е в съвпад с луната в 5ти дом , луната ми управлява ац , влюбвам се като лудите както вече всички разбраха мисля във форума , буквално е наистина меко казано самоунищожително в повечето случаи.
Такива като теб(с подчертан 8Д и Плутон) имат заложен силен инстинкт за самосъхранение,както и способност за самоконтрол-хайде,превключвай на него

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #43 -: Май 11, 2015, 08:49:30 pm »
Такива като теб(с подчертан 8Д и Плутон) имат заложен силен инстинкт за самосъхранение,както и способност за самоконтрол-хайде,превключвай на него
Ще ти кажа и , че всеки път е по много явно заради другия съвпад на луната с Юпитер .И всичко е по много и драмите и сълзите абе всичко.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #44 -: Май 11, 2015, 08:50:57 pm »
Може и да страдаш от хиперсексуалност с необходимост от лечение . :engel016: