Автор Тема: Плутон,К8,У8Скорпион.  (Прочетена 56064 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Плутон,К8,У8Скорпион.
« Отговор #45 -: Май 11, 2015, 08:59:33 pm »
Просто има жени, които предпочитат каква да е връзка пред алтернативата да са сами. Не говоря за дългогодишна самота, някои дори по няколко месеца самота трудно издържат и не в секса /и липсата му/ е същинската причина. Има карти с по-силно изразен стремеж към заедност - такива хора ако случайно останат сами, просто не знаят какво да правят с толкова много "празно" пространство. Винаги трябва да има някой, който да го "запълни".
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #46 -: Май 11, 2015, 09:00:52 pm »
Мога също така да кажа от личен опит, какво дава венера тук във Водолей - трансформация - повечето ми връзки от любовни  много лесно преминават в приятелство и изведнъж ми става безразлично и обратно.Почти нямам връзка, която да не е останала приятелство с течение на времето.И от големите драми  преминавам в състояни не ми пука за теб.Много е страно усещането за такова нещо наистина.

adelina

• Hero Member
« Отговор #47 -: Май 11, 2015, 09:03:05 pm »
Просто има жени, които предпочитат каква да е връзка пред алтернативата да са сами. Не говоря за дългогодишна самота, някои дори по няколко месеца самота трудно издържат и не в секса /и липсата му/ е същинската причина. Има карти с по-силно изразен стремеж към заедност - такива хора ако случайно останат сами, просто не знаят какво да правят с толкова много "празно" пространство. Винаги трябва да има някой, който да го "запълни".
Тук определено не спадам не е въпросът да е връзка на всяка цена .Да съм сама никога не ми е било проблем иначе да съгласна съм с теб, че има много такива хора.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #48 -: Юли 28, 2015, 11:07:05 pm »
Ъ.. 3 броя слънца в Рак, пиратки-забрави вода- ток среща със свети Петър ,да умреш от скука :012:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #49 -: Юли 28, 2015, 11:16:36 pm »
Ъ.. 3 броя слънца в Рак, пиратки-забрави вода- ток среща със свети Петър ,да умреш от скука :012:
Първоначално мислех друго,само да опъна нервите.След това на творческия ми процес му хрумна широк фронт на действие.Хич не ми пука,че са води-с Раци и друг път сме се сваляли на колене.Никак не ги харесвам,нищо,че имам асц Рак.  ;D
И в крайна сметка вървим към голяма промяна на 10Д,вече е неизбежна  :d030:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

adelina

• Hero Member
« Отговор #50 -: Юли 31, 2015, 12:34:32 am »
И аз мога доста да споделя по тази тема , няма да е точно като вашите писания,но все пак - Слънце,Венера,Меркурий са тук, а луната е в съвпад с Плутон в 5ти и управител на АЦ.Но няма да е точно сега с тази температура не мога д си събера мислите.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #51 -: Юли 31, 2015, 06:14:39 pm »
Тук ще напиша мнението ми.
Наталният Плутон може да е идеално аспектиран,но не може да действа самосиндикално,ако няма съвпад с него от Марс.Ако е тежко аспектиран натално е друга бира,тогава принудително влизат в живота събития,които го активират.
   За това му трябват външни планети в тежки аспекти,за да го подтиснат,а от там пробудят,да ги асимилира,да усвои способностите им,да набере сила и да започне да действа "по собствена воля".Плутон асимилира способностите на всяка една планета,с която има напрегнати отношения
Знаете,че съм вманиачена,но Плутон/У8 е най-голямата ни сила не само за лична трансформация,но и за трансформация на персоналната ни околна среда.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #52 -: Юли 31, 2015, 07:08:08 pm »
Драко, ако не си чела тази книга я прегледай
 Паролата е astrolibrary31
« Последна редакция: Юли 31, 2015, 07:09:52 pm от akruks »

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #53 -: Юли 31, 2015, 08:27:47 pm »
Не казва нищо различно по същество от Джеф Грийн.Дори намирам,че той е много по-задълбочен.
 Аз и подобна гледна точка не сме съвместими от години.Гледам Плутон не като страданието,а като скрития,неизчерпаем ресурс от блага,подземното богатство в картата и се чудя как да го изчопля от хороскопите.Дори и неаспектиран от Слънце,Плутон е последен "щит" на Слънцето(пък и на другите планети)-
говорили сме как осмодомни планети се "включват" в последния момент,за да защитят при сериозна опасност.Марс може да е много смел рицар,който без да му мисли ще се хвърли в огъня,но няма мащаб,мощна амбиция и психологическа сила за дълъг период от време,за да представлява Скорпион.Марс е като фишек и бачка на повърхността.
« Последна редакция: Юли 31, 2015, 08:46:14 pm от Дракониада »

Happy58

• Гост
« Отговор #54 -: Юли 31, 2015, 09:05:36 pm »
 Паролата е astrolibrary31

много благодаря - не я намирах в книжарниците, в които ходех

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #55 -: Юли 31, 2015, 09:38:31 pm »
Ами хубаво,много съм Плутонясала!  :d030: За какво да мисля,освен за осмодомни работи!
трз Плутон ми квадратира Слънцето и Венера и е в съвпад с СЛВ,а У8 е върху тях.
Дирекционен Плутон ми прави квинконция към Слънце/Венера.
Прогресивна Луничка в Скорпион.
Прогресивен Юпитер вече ми е на К8
Прогресивна ЛФ ми е в 8Д в тригон с нат У8,натално ми е в 1Д.
годишен солар с претъпкан 8Д

Нямам никакво намерение да мра или да раждам,секса не го мисля  :043: ,НО пауърът ми е в главата нонстоп.

Happy58

• Гост
« Отговор #56 -: Юли 31, 2015, 09:48:47 pm »
Ами хубаво,много съм Плутонясала!  :d030: За какво да мисля,освен за осмодомни работи!
трз Плутон ми квадратира Слънцето и Венера и е в съвпад с СЛВ,а У8 е върху тях.
Дирекционен Плутон ми прави квинконция към Слънце/Венера.
Прогресивна Луничка в Скорпион.
Прогресивен Юпитер вече ми е на К8
Прогресивна ЛФ ми е в 8Д в тригон с нат У8,натално ми е в 1Д.
годишен солар с претъпкан 8Д

Нямам никакво намерение да мра или да раждам,секса не го мисля  :043: ,НО пауърът ми е в главата нонстоп.

Дракич, има и още една опция - трансформация :). И да не искаш (а ти май наистина не искаш, щото си много Овне :) ) ще ти я наложат насила, ама то и това при теб не минава :) - не се стърпях да го напиша, макар да знам, че не ти влиза в разбиранията този подход, сори :)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #57 -: Юли 31, 2015, 10:03:25 pm »
Дракич, има и още една опция - трансформация :). И да не искаш (а ти май наистина не искаш, щото си много Овне :) ) ще ти я наложат насила, ама то и това при теб не минава :) - не се стърпях да го напиша, макар да знам, че не ти влиза в разбиранията този подход, сори :)
Благодаря.  :08: Трансформацията се случва.Дори съм много доволна от плутоновите прозрения,които ме връхлитат.Отвън могат насила да ми наложат нещо,но временно,докато мога да си позволя да ги пратя по дяволите.Идеалите са най-големите окови и заради тях съм правила компромиси с егото си и съм проявявала голямо търпение.Така,че по тази линия могат да ми наложат трансформации,които не са били в сметките.  :012:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #58 -: Юли 31, 2015, 10:32:10 pm »
Аз и подобна гледна точка не сме съвместими от години.Гледам Плутон не като страданието,а като скрития,неизчерпаем ресурс от блага,подземното богатство в картата и се чудя как да го изчопля от хороскопите.Дори и неаспектиран от Слънце,Плутон е последен "щит" на Слънцето(пък и на другите планети)-
говорили сме как осмодомни планети се "включват" в последния момент,за да защитят при сериозна опасност.Марс може да е много смел рицар,който без да му мисли ще се хвърли в огъня,но няма мащаб,мощна амбиция и психологическа сила за дълъг период от време,за да представлява Скорпион.Марс е като фишек и бачка на повърхността.
Плутон може да причини много страдания, дори да не си плутонианка, а ти не си доколкото знам

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #59 -: Юли 31, 2015, 10:36:00 pm »
Плутон може да причини много страдания, дори да не си плутонианка, а ти не си доколкото знам
Всъщност не знам дали съм Плутонианка.Нямам класическите аспекти на Плутонианците Плутон в 1Д и Плутон/Слънце аспект,нито Луна в скр или 8Д.