Хораа помагайте. Плутоновата енергия вече ми идва в повече. То са едни мании, едни обсесии, имам чувството, че всички искат да ме прецакат и ми мислят лошото. Тази мнителност ме побърква. Все едно съм попаднала в някаква бездна, от която няма измъкване. Плутон ми е в 1 дом в Скорпион и прави квадрат със Слънцето ми (Водолей). Който има опит с тая планета да сподели как се е справил, моля ви, че аз нещо не успявам
Тренди, не е лесно това. Дори е много трудно. Май няма формула, която да важи за всички. Но започни да се доверяваш повече на другите - излизай с весели и позитивни хора, които са много над нещата. От тях се учи и ти да бъдеш. Въздухари малко, но с времето се приучаваш и ти да се усмихваш на слънцето.
Но е много важно да надделееш над това, защото след време става начин на живот.
При мен е борба и сега с плутонщината. Но аз стигнах едно дъно - за себе си. По-черно от това не можеше да бъде. А на фона на сегашното ми преживяно, повече ми е било егото може би. Не, че нямах трудности, но аз ги преживявах прекалено дълбоко. И там на дъното страдах, плаках, бях лоша, озлобена. И това беше отвратително, видях в себе си всичко, което не харесвах.
Щом е замесен Плутон, чакай си точката на пречупване. Или ще се възродиш, или ще се очерниш. :38:
Срещай се с усмихнати хора, Тренди. И им позволявай да ти слагат малко слънце в сърцето. Не боли. Обещавам!
:58: В крайна сметка Плутон цели да изреже от теб всичко лошо, за да си по-силна личност. Но го прави без много да му мисли колко боли. Учиш се в крачка да оцеляваш.
Плутоновите сме като хлебарките, ще оцелеем и след атомна бомба. Нека това те крепи. :72: