Хораа помагайте. Плутоновата енергия вече ми идва в повече. То са едни мании, едни обсесии, имам чувството, че всички искат да ме прецакат и ми мислят лошото. Тази мнителност ме побърква. Все едно съм попаднала в някаква бездна, от която няма измъкване. Плутон ми е в 1 дом в Скорпион и прави квадрат със Слънцето ми (Водолей). Който има опит с тая планета да сподели как се е справил, моля ви, че аз нещо не успявам
Има една книжка - "Холистично лечение на плутоновите кризи" на Дона Кънингам. Аз периодична я препрочитам, можеш да се сетиш в кои периоди
Знаеш каква е природата на Плутон и какво прави той, как ни обръща навътре искаме или не, вади на повърхността стари или неподозирани блокажи и затова бих те посъветвала да се постараеш да се отвориш с повече доверие към другите и към себе си. Да се опиташ да се наблюдаваш отстрани и да забелязваш всички негови прояви в ежедневието си, като помниш, че това не са неща по-силни от теб, а такива, които можеш да промениш, затова ги и виждаш, затова ти се случват.
И на чисто физическо ниво можеш много сериозно да си помогнеш като ДИШАШ, дълбоко и бавно. Защото съм сигурна, че сега и това си блокирала.