Автор Тема: Плутон,К8,У8Скорпион.  (Прочетена 56114 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Плутон,К8,У8Скорпион.
« Отговор #120 -: Август 26, 2015, 11:03:54 pm »
Аделина, ти не си обект на нашия разговор.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #121 -: Август 26, 2015, 11:10:02 pm »
Аделина, ти не си обект на нашия разговор.
Извинявай няма да се бъркам, просто написа нещо за мен за което благодаря разбира се , и дадох обратна връзка не искам да досаждам по никакъв начин.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #122 -: Август 26, 2015, 11:13:08 pm »
Постът ми беше към Дракониада и е свързан с нейния разказ.

Не очаквах някой да се припознае. Към теб беше отправен само коментарът ми относно акцентираното влияние на Плутон.

adelina

• Hero Member
« Отговор #123 -: Август 26, 2015, 11:14:11 pm »
Относно обсесиите - въобще не е толкова лесно да им се противопоставиш  :) Когато плутон захапе , не пуска толкова лесно.
За себе си съм разбрала, че докато не изпитам и последната капка емоция на която съм способна към съответния обект, няма приключване, но след това съм като нов човек. 
Но нито здравия ми разум, който напълно осъзнава колко ирационално е всичко, нито философските ми възгледи могат да повлияят, тези чувства просто си имат свой живот.
Рени, много хубави неща си написала, и аз смятам, че човек със силен плутон е обсебен предимно от себе си.
Съгласна съм с теб и при мен е така , до последното чувство към дадения човек на моменти даже незнам кога да се откажа от човека ,обаче после всичко е едно таковам чисто ,непорочно все едно никога нищо не е било.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #124 -: Август 26, 2015, 11:15:08 pm »
Драки, може би просто нейният желан мъжки образ не е бил от типа мачо, алфа мъжкар и все от тоя сорт.

Немалко жени се омъжват за мъже, които не харесват, не се чувстват достатъчно силно привлечени от тях, но виждат в тях перспектива за създаване на семейство и нужните за това качества. Но да се омъжиш за идеализиран образ и после челно да се сблъскаш със суровата реалност също не е опция.
Напротив,в нейния случай тя е била привлечена от алфата,а той не е искал да се обвързва и тя е изкопала земята за брака с бременност,която се превърнала в спонтанен аборт.След години обаче зацепва,че Марсов тип не е Нептунов тип,вижда мухльото и решава,че иска романтика.Истината е,че Марсовите не сме много романтични,одухотворени и философски настроени пък кой както иска да ни идеализира(в началото) :043: :043: :043: :043:
« Последна редакция: Август 26, 2015, 11:22:10 pm от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

adelina

• Hero Member
« Отговор #125 -: Август 26, 2015, 11:16:22 pm »
Постът ми беше към Дракониада и е свързан с нейния разказ.

Не очаквах някой да се припознае. Към теб беше отправен само коментарът ми относно акцентираното влияние на Плутон.
Не се засягаи наистина просто аз без да искам се намесих в разговора ви и ти благодаря за отговорът на въпроса ми наистина .

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #126 -: Август 26, 2015, 11:21:30 pm »
След години обаче зацепва,че Марсов тип не е Нептунов тип,вижда мухльото и решава,че иска романтика.

Каквито и да са били отношенията им, всеки трябва да е готов някой ден да посрещне последиците от направения избор. Когато е била млада и незряла, с друг акъл е мислила и е вземала решения, а и Луна в Лъв иска внимание, вълнение, страст, драма и си ги набавя по един или друг начин, колкото и да не импонира това на сдържаното и разумно девишко Слънце. А Венера в кой знак е - Дева или Везни?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #127 -: Август 26, 2015, 11:30:16 pm »
Питам за знака на Венера, защото ми стана любопитно и изходих от следните съображения:

Ако е със Слънце и Венера в Дева, бихме могли да приемем, че би била по-склонна да продължава да търпи едно формално съжителство, след като тръпката вече си е отишла и  някогашният алфа мъжкар вече е детрониран и е изгубил блясъка си. Докато Луна в Лъв в съчетание с Венера във Везни по-трудно би преживяла изстинали и лишени от всякакви романтични трепети отношения, за нея е важно от време на време да има красиви моменти, те са й като храна за душата.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #128 -: Август 26, 2015, 11:32:24 pm »
Относно обсесиите - въобще не е толкова лесно да им се противопоставиш  :) Когато плутон захапе , не пуска толкова лесно.
За себе си съм разбрала, че докато не изпитам и последната капка емоция на която съм способна към съответния обект, няма приключване, но след това съм като нов човек. 
Но нито здравия ми разум, който напълно осъзнава колко ирационално е всичко, нито философските ми възгледи могат да повлияят, тези чувства просто си имат свой живот.
Рени, много хубави неща си написала, и аз смятам, че човек със силен плутон е обсебен предимно от себе си.

Lune, аз имам Слънце опозиция Плутон, но чак когато тр. Плутон направи разходящ квадрат със Слънце, разбрах колко силно съм (била) вманиачена на тема "Аз мога, Аз знам, Аз съм всичко" и после започна "веселбата ". :)
Да, права си, докато  изживяването не те изпепели, няма разбиране.
« Последна редакция: Август 26, 2015, 11:34:12 pm от Рени »
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #129 -: Август 26, 2015, 11:35:36 pm »
Хораа помагайте. Плутоновата енергия вече ми идва в повече. То са едни мании, едни обсесии, имам чувството, че всички искат да ме прецакат и ми мислят лошото. Тази мнителност ме побърква. Все едно съм попаднала в някаква бездна, от която няма измъкване.  Плутон ми е в 1 дом в Скорпион и прави квадрат със Слънцето ми (Водолей). Който има опит с тая планета да сподели как се е справил, моля ви, че аз нещо не успявам  :)

Има една книжка - "Холистично лечение на плутоновите кризи" на Дона Кънингам. Аз периодична я препрочитам, можеш да се сетиш в кои периоди :)
Знаеш каква е природата на Плутон и какво прави той, как ни обръща навътре искаме или не, вади на повърхността стари или неподозирани блокажи и  затова бих те посъветвала да се постараеш да се отвориш с повече доверие към другите и към себе си. Да се опиташ да се наблюдаваш отстрани и да забелязваш всички негови прояви в ежедневието си, като помниш, че това не са неща по-силни от теб, а такива, които можеш да промениш, затова ги и виждаш, затова ти се случват.
И на чисто физическо ниво можеш много сериозно да си помогнеш като ДИШАШ, дълбоко и бавно. Защото съм сигурна, че сега и това си блокирала.
 :-*
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #130 -: Август 26, 2015, 11:45:28 pm »
Хораа помагайте. Плутоновата енергия вече ми идва в повече. То са едни мании, едни обсесии, имам чувството, че всички искат да ме прецакат и ми мислят лошото. Тази мнителност ме побърква.
  Пълнолуние (ЛЗ) на Нептун дава такава мнителност и измамното чувство, че ще те измамят. При теб Нептун в козирог ли е или водолей?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #131 -: Август 26, 2015, 11:59:24 pm »
Lune, аз имам Слънце опозиция Плутон, но чак когато тр. Плутон направи разходящ квадрат със Слънце, разбрах колко силно съм (била) вманиачена на тема "Аз мога, Аз знам, Аз съм всичко" и после започна "веселбата ". :)
Да, права си, докато  изживяването не те изпепели, няма разбиране.
Рени, това "Аз мога, аз знам, аз съм The best" е от Луната в овен, а това си остава за цял живот- на моменти някой тежкар може да ожули или разбие вирнатия нос на овчата Луна, но после ще се изправи и продължи напред с рогата.  :012: При мен Сатурн в овен преди години, аха да ми строши рогата, но само ги направи по-твърди.  :29:

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #132 -: Август 27, 2015, 12:00:42 am »

Рени

• Hero Member
« Отговор #133 -: Август 27, 2015, 12:02:04 am »
"Аз мога, Аз знам, Аз съм всичко" как се промени след тр. Плутон квадрат Слънце?  :)

"Това,което мога  и  знам е всичко,което съм."  :) ..и имам желание да отдавам енергията от Плутон по дома, в който е поставен същия .
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #134 -: Август 27, 2015, 12:18:17 am »
Акрукс, Плутон се разбира чрез  Луна и Марс, а аз преди монолога си с "Аз..." поставих едно "вманиачена".  :)

"Имам нужда да  знам, да мога, да съм или  "-Луна в Овен
"Стремя се да знам, да мога, да съм "- Марс в Овен
Вода+ Огън= Скорпион " Обсебен съм от силата,която притежавам в следствие това,което знам, мога и съм"-Плутон.