Съвсем скоро транзитен сатурн ще съвпадне с нептун в 5тия ми дом.
Сатурн е управител на 6,7 и 8ми дом,а нептун на 9ти.
Какви мечти ще сбъдне?? :017:
Някъде из дебелите книги четох,че при този съвпад човек се разболява от тежка болест
Вие чели ли сте го?
чаках някой по-зваещ да се включи, но .... явно са по празници
при мен тази година имаше такъв съвпад на 3 пъти. Чак пък тежка болест .... зарежи ги тези клишета. И аз се страхвах от тези изказвания, но .... каквото и да имаше, мина. Нептун е мечти, хвърчане по облаците и т.н., Сатурн е реалност. И ако не комбинираш двете, ако не се напънеш да ги съвместиш, естествено, че ще има болест. Не казвам, че е лесно, в никакъв случай.
При мен, конкретно (защото с подобна домификация като при теб) - Нептун ми е У9 и У10, в 5 дом. Сатурн ми е У7, а се намира на 3 гр преди МС. Тази година определено се наложи да слезна на земята .... може да си имаме много мечти и желания, но живеем тук, на земята, при определени условия. Мисля, че най-голямо въздействие при мен оказа в службата. Нямаше загуба, в никакъв случай. Просто цяла година бях "притискана" за разбера, че тази работа е добра за мен, че ми подсигурява съществуването и аз трябва просто да си върша задачките.
Мисля, че догодина след ретродвижението му през 5 ти дом усещането ти за самота ще премине. Използвай времето, за да се подготвиш, да "видиш" реалността.
Не знам доколко съм права, пък и не съм май много ясна, ама ... толкова мога. Дано да те поориентира.