Дракониада, аз се вълнувам, не ми е познато това да съм доволна, но ще ти дам съвсем прясна информация от тези дни по казуса.
Транзити: Натал:
Луна в Лъв опозиция Венера Водолей Луна в 5-ти съвпад Венера
Уран съвпад ЮЛВ ( в 10-ти дом) Уран съвпад ЮЛВ в 10-ти
Меркурий съвпад Венера Водолей 3 -ти дом Водолей, Меркурий 45* Венера
Луна тригон Сатурн (съвпад АСЦ) Луна съвпад Сатурн в Овен
Слънце квадрат нодална ос Слънце съвпад СЛВ
Слънце съвпад Плутон,квадрат Уран Слънце опозиция Плутон/Уран
Марс опозиция Юпитер Марс в Стрелец секстил Юпитер
Венера секстил Сатурн Венера съвпад Сатурн
Тр. Сатурн съвпад АСЦ, тр. Нептун сходящ квадрат Марс от 3-ти, тр. Юпитер тригон Луна,тр. Плутон секстил Меркурий, тр. Марс секстил Венера -Меркурий у ДСЦ/МС в 3-ти, Марс у5-ти в 1-ви, кс Водолей:
-Срещна ме съученик -обожател в кварталният магазин(той отскоро живее в града и то не близо до мен), не сме се виждали от години. Аз се върнах в магазина от улицата за нещо, защото бях забравила и почти минах през него, а той ме е наблюдавал през цялото време .
-В същия ден -сбирка с хора, с които почти бях приключила отношения и то без да имаме уговорка- у сестра ми и приятеля й се събрахме, ей така сякаш от нищото.
-Предложение, свързано с работата ми
-Сън
Ти прецени, дали това ти дава някакъв отговор. Сега за 06.01. става въпрос.Този пример отразява влиянието на транзитите на външните планети в периода.
Не съм стигнала до дирекции-не знам как се тълкуват, така че не мога да ти помогна с мнение по въпроса ти, свързан с тях.