Рени,благодаря за взетото отношение.
НО аз нямам празен връх на Тао.Във Везни(знаково) са ми Плутон и Уран,В Рак/Кзр освен Нод ос ми е и Асц/Дсц,а в Овен да не се повтарям.
Реактивна съм по отношение на ангажименти,защото съм много отговорна и дисциплинирана,за това изобщо не ми е труден СЛВ Кзр,в 6Д и служенето,с което съм горда.
Нещата при мен не клонят да се оглеждам "в себе си,навътре",а експанзия-навън.Отдавна приключих със себеопознаването и целите ми са външни.И въпреки,че тежките планети са върху "мен" се чувствам отлично,дори от факта,че не ми носят промяната,описвана от теориите.
Това е така защото съм си очертала пътя много конкретно и го следвам.
Борбата с "Дракони" ще е между другото-така за удоволствие,но тя нито ще промени с нещо посоката ми,нито ще допусна да навреди на Сатурновите ми планове.
Въпреки,че Нод ос е с 6 планети в квадратура
аз нямам противоречия в себе си.Може би понякога противореча на света около мен ,но не съм длъжна да се съобразявам с него в края на краищата.Сътрудничество с другите да,но само когато не е в мой ущърб.
Споделих наблюдението в натала ми за обратна връзка.Изглежда изобщо не е задължително да има събитие ."Вътрешни трансформации" не съм отчела,защото не е станало нещо,което да се случва за първи път в живота ми,за да ме впечатли и да се яви като интелектуално или емоционално предизвикателство.Не съм била поставена и пред дилеми,защото имам отработена процедура за действие в ситуациите.
Твърдя,че Овен/Везни,4/10Д,Рак/Кзр са ми много силни страни и предполагам,че няма събитийност,защото нямам нищо за отработване,а за постиженията в кариерата,които съм подгонила трябва (сатурново)време.