Автор Тема: Марс и Венера - от нежен танц до страстно танго  (Прочетена 33266 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
Re: Марс и Венера - от нежен танц до страстно танго
« Отговор #60 -: Февруари 17, 2015, 04:46:38 pm »
ето го с транзитите към дата на то4ния съвпад , не си крия картата:) виждате къде съм роден и то4ния час на раждане( ректифициран е)

greg07

• Hero Member
« Отговор #61 -: Февруари 17, 2015, 06:29:37 pm »
Имам марсов и венерин възврат, проследих какво се е слу4вало през годините при марсовите възврати, 2009 съм имал смяна на дом заради работа, 2011 скъсване с гадже ( оттогава до сега съм ) , 2013 запо4ване на много добра, но временна работа. При мен винаги е давал събитие, много ми е наелектризиран този Марс.

greg07

• Hero Member
« Отговор #62 -: Февруари 17, 2015, 06:36:16 pm »
Този нептунов аспект никак не ми е хубав , двата квадрата на Нептун към натални Венера и Марс и Луна квадрат УРан , ми разказва играта... най-омразните ми са. Луната квадрат Уран ми даде много слаба нервна система...

greg07

• Hero Member
« Отговор #63 -: Февруари 17, 2015, 07:00:21 pm »
Според мен като типаж най-много ми е дало отражение Венерата, изглеждам добре, имам вроден афинитет към красотата , дизайна , не се уливам много много. Не мисля ,че Нептун е определящ , не съм алкохолик , нямам никакви зависимости или илюзии и не оби4ам много да гледам филми :)

greg07

• Hero Member
« Отговор #64 -: Февруари 17, 2015, 07:18:45 pm »
за слаба нервна система съм чувал , че отговаря и Меркурий във Водолей, може да си права.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #65 -: Февруари 17, 2015, 08:32:18 pm »
По картата на Грег:

ЮЛВ-Сатурн плюс струпване на планети на запад, плюс самият Сатурн в западната част и Марса - почти западен - е, не му е дадено да тропа по масата в тоя живот. Ако ще и пет Марса в Овен да има. На тези фактори се дължат "липсите", които Дракониада отчита по овчия Марс.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

greg07

• Hero Member
« Отговор #66 -: Февруари 17, 2015, 10:11:00 pm »
Е това е доста тъжно за мен тогава ...

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #67 -: Февруари 17, 2015, 10:12:59 pm »
Защо да е тъжно? Сигурно искаш други неща. Много ли ти е необходима лидерската позиция в живота?
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

greg07

• Hero Member
« Отговор #68 -: Февруари 17, 2015, 11:41:56 pm »
ами вътрешно усещам , че за да успея трябва да се докажа , искам  думата ми да тежи и вкъщи и на работа, а досега , не се е получавало.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #69 -: Февруари 18, 2015, 07:48:08 am »
Слънцето казва, кой ще кара влака,Марс е изпълнител.В картата на Грег, Марс е много добре поставен- на трон, в дом на Сатурн, най-високо в хороскопа, но Юпитер му праща "лъжливи" сигнали, че всичко ще се оправи от само себе си,или единствено разчитайки на щастливата случайност,а Нептун потвърждава същото. Жена, партньор, група, въобще "някой друг" е мотивиращата сила при него и тогава Марс-а му се активира  и тропа, и хлопа, и е готов на всякакви подвизи.Слънце във Водолей в квадрат Сатурн 9-6,иска време ,полагане на усилия, търпение за да се научи да изразява себе си с устремена насоченост и да се ангажира с полезни дейности, в противен случай се отдава на философстване и си търси причини за несбъдване на целите си. Празен първи квадрант-себеразвитие няма, очакваме някой друг да ни развие способностите, да ни покаже с кой или какво да се идентифицираме и накъде да си насочим мислите.Луна в 4-ти , дава скитане- не мога да си намеря или не знам къде е моето място в света и в Дева, това обърква понятията и емоциите  ми за сигурно, познато. Нодалната ос е под управлението на съвпада Венера/Марс през погледа на Сатурн и Слънце.Когато изгради своя собствена философия, мироглед за живота, тогава ще разбере накъде да тръгне, като използва всички "инструменти" на Сатурн и да не спира да (се)учи, както и да се  включва или практикува обществено полезна дейност, но под нечие ръководство, в екип.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #70 -: Февруари 18, 2015, 07:50:57 am »
Стар, извинявай за отклонението извън темата.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #71 -: Февруари 18, 2015, 07:52:43 am »
Оооооооооо, да! Първата снимка е ...!
Много точно и страстно, Стар- благодаря.  :38:

Рени

• Hero Member
« Отговор #72 -: Февруари 18, 2015, 08:50:54 am »
Хм, ако ще танцуват танго Марс и Венера в Овен, за мен това е тяхното-бързо, диво, страстно,,кратко,изпепеляващо,съревноваващо . :)

https://www.youtube.com/watch?v=_XTeorQC3K0

Happy58

• Гост
« Отговор #73 -: Февруари 18, 2015, 09:44:06 am »
Хммм, Стар, тези две танга май не са точно по Венера/Марс в Овен - в някой друг знак са :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #74 -: Февруари 18, 2015, 12:54:11 pm »
Това е тангото на огнено- ледената комбинация  Венера/Марс/Овен/Сатурн :

https://www.youtube.com/watch?v=4iaTVCCR45w