Автор Тема: Марс и Венера - от нежен танц до страстно танго  (Прочетена 33287 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
Re: Марс и Венера - от нежен танц до страстно танго
« Отговор #75 -: Февруари 18, 2015, 01:07:55 pm »
Браво Рени , все повече се убеждавам , че има добри астролози в България и ти си една от тях :) Никой не ме е описвал така добре. Първото , тази луна в дева 4-ти дом, постоянно търсене на моя 'Дом' , какво и да зна4и това, 4ак имам кошмари всяк ве4ер , сънувам града в който съм роден , моя първи дом и т.н. въпреки , че осъзнавам , че дом е не реално място , а състояние на духа .... Търся го този дом.

Другото нещо е , че наистина Марса ми се активира в среда където жените са доминантни , но жени не в стил прости п.тки , а жени с присъствие на духа, знаещи  можещи. За това и в момента си търся работа , където жена да ми бъде шеф.

За филосовстването и стоенето на едно място и за ученето също си права. Четери години стоях в отвратителна  среда без да правя нищо очаквайки все кога късмета да се появи , е не се появи. И за слънцето  си права,  Моето  вътрешно усещане е че нещата ще тръгнат само когато имам стабилна работа в правилната среда , точно както каза , да служа на другите и да допринасям . В училище  марса ми беше доста добре изяваен , бях добър , в работата не можах поне до сега да се докажа въпреки старанието ми.
« Последна редакция: Февруари 18, 2015, 01:21:34 pm от greg07 »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #76 -: Февруари 18, 2015, 01:17:30 pm »
Грег, благодаря за обратната връзка, но ще бъда радостна, ако прочита на картата ти,ще  ти бъде полезен по един практичен начин, да материализираш онова,което ти е полезно от тази информация.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

greg07

• Hero Member
« Отговор #77 -: Февруари 18, 2015, 01:25:06 pm »
Рени според теб тези транзити , които имам в момента може ли да задвижат нещо? Сатурн Тригон Марс/Венера и Плутон тригон Луна , все пак са тежки транзити , до сега както знаеш не дадоха нищо.
Когато съм бил дете (11 години) и Сатурн ми е тригонирал Сатурн , съм имал кажи речи най-важния и успешен период в училище, просто тогава се осъществи , много важна промяна в мен. Дано да се активира поне нещо , не ми се седи във въздуха пове4е.

greg07

• Hero Member
« Отговор #78 -: Февруари 18, 2015, 01:52:09 pm »
мисля да си принтирам това , което си написала и да си го запазя Рени :) наистина е много добро.

Eaglet

• Full Member
  • Публикации: 238
« Отговор #79 -: Февруари 18, 2015, 02:08:35 pm »
На мен преди малко ми звъннаха от банката, за да ме информират кога ще бъде покупката на дома ни при нотариуса, което след хилядите драми, които преживяхме с партньора ми, сега го възприемаме като ново начало, втори мащабен проект (първият е детето ни) и като доста по-сериозен ангажимент от сключването на граждански брак... И това ще ни се случи при съвпада на Марс с Венера в овен, а имам спомен, че и първата ни среща си беше при подобно догонване и съвпад на двете планети... Можех да избирам дали да бъде петък или понеделник, попитаха ме кога искам, но реших да не се намесвам и да оставя нещата да се случат...
« Последна редакция: Февруари 18, 2015, 02:16:35 pm от Eaglet »

greg07

• Hero Member
« Отговор #80 -: Февруари 18, 2015, 02:13:41 pm »
да ви е честито, много щасливи да сте в новия си дом

Eaglet

• Full Member
  • Публикации: 238
« Отговор #81 -: Февруари 18, 2015, 02:23:08 pm »
Happy58 на твоята помощ и на форума дължа доста по отношение на запазването и минаването на друго ниво на взаимноотношенията ми точно с този ми партньор - във връзките си съм м н о г о  з л е, по-лесно ми е да си тръгвам, вместо да градя. Тук обаче вдигнахме левъла  :012:

greg07

• Hero Member
« Отговор #82 -: Февруари 18, 2015, 02:25:27 pm »
Хепи , дано и твоите за мен се сбъднат , особенно Номерлоги4ните , хубави са , а и си много услужлива и добри4ка :) , за което ти благодаря.
Днес ми се обадиха от една агенция за подбор на персонал , така лошо никой до сега не се държал , проблема на жената по телефона бехсе 4е си защитавам интересите , а това не беше ок за нея , защото била работила по определен начин , казах , че когато говори с клиент трябва да говори спокоино , а не да креши и й затворих телефона. Това се случи при Марс квадрат Асцедент / Десцдент.

greg07

• Hero Member
« Отговор #83 -: Февруари 18, 2015, 02:26:36 pm »
Хепи е жестока :) на мен също винаги си ми помагала , благодаря ти Хеп4е   :58:

Happy58

• Гост
« Отговор #84 -: Февруари 18, 2015, 02:53:49 pm »
Хепи е жестока :) на мен също винаги си ми помагала , благодаря ти Хеп4е   :58:

пу-пу-пу, недей шЪ мЪ урчасаш :)

Благодаря ти, но тук има и много други, които помагат :)

greg07

• Hero Member
« Отговор #85 -: Февруари 18, 2015, 02:57:30 pm »
Да, Аркукс, Дракон, Рени , Уран( която ми липсва много и не е влизала отдавна), Стрели4ка , много сте дано не съм пропуснал някой ...
Бях Шокиран днес от Рени.
Толкова добре никой не е описал проблема ми.

Happy58

• Гост
« Отговор #86 -: Февруари 18, 2015, 03:10:40 pm »
Да, Аркукс, Дракон, Рени , Уран( която ми липсва много и не е влизала отдавна), Стрели4ка , много сте дано не съм пропуснал някой ...
Бях Шокиран днес от Рени.
Толкова добре никой не е описал проблема ми.

и на мен много ми хареса - като за учебник :) - четях и си отбелязвах дума по дума, кое откъде идва. На Акрукс писанията също се опитвам така да анализирам.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #87 -: Февруари 18, 2015, 09:17:52 pm »
Марс и Венера в Близнаци!

https://www.youtube.com/watch?v=ReGYeqz30A4

Латино Марс и Венера  ;D

https://www.youtube.com/watch?v=wSGeQBH90kQ

Сатурнясали Венера и Марс

Плутонясали и маркиращи

Стана жежко.  :012:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #88 -: Февруари 20, 2015, 07:26:19 pm »
Първият цикъл за годината започна. Луната в Овен дори ще му даде едно рамо. Аз най-после се разбудих. Марс и Венера в Риби много летаргично ми действаха и животът се точеше бавно и мудно. От днес започна някакво размърдване.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #89 -: Февруари 20, 2015, 07:58:35 pm »
Уф, вярно. Аз ако не бързам с рогата напред - кой? :012:
Чакам и Драката да се весне да каже нещо за издигнатият на пиедестал овчи Марс, ама в петък вечер ще да се е отдала на Веверино-Нептунови занимания. Само аз пътувам и кротко си спамя.  ;D
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.