Браво Рени , все повече се убеждавам , че има добри астролози в България и ти си една от тях
Никой не ме е описвал така добре. Първото , тази луна в дева 4-ти дом, постоянно търсене на моя 'Дом' , какво и да зна4и това, 4ак имам кошмари всяк ве4ер , сънувам града в който съм роден , моя първи дом и т.н. въпреки , че осъзнавам , че дом е не реално място , а състояние на духа .... Търся го този дом.
Другото нещо е , че наистина Марса ми се активира в среда където жените са доминантни , но жени не в стил прости п.тки , а жени с присъствие на духа, знаещи можещи. За това и в момента си търся работа , където жена да ми бъде шеф.
За филосовстването и стоенето на едно място и за ученето също си права. Четери години стоях в отвратителна среда без да правя нищо очаквайки все кога късмета да се появи , е не се появи. И за слънцето си права, Моето вътрешно усещане е че нещата ще тръгнат само когато имам стабилна работа в правилната среда , точно както каза , да служа на другите и да допринасям . В училище марса ми беше доста добре изяваен , бях добър , в работата не можах поне до сега да се докажа въпреки старанието ми.