Автор Тема: Марс и Венера - от нежен танц до страстно танго  (Прочетена 33299 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6498
Re: Марс и Венера - от нежен танц до страстно танго
« Отговор #105 -: Февруари 24, 2015, 08:06:17 pm »
И при мен СЛВ мина съвпада с натална Венера, но и там нямаше някакви събития по този транзит. Напоследък нещо астрологията май не работи при мене.

Happy58

• Гост
« Отговор #106 -: Февруари 24, 2015, 08:09:38 pm »
Айде сега, кифла била .....  :d030: ... паднали са ти се добри транзити в момента, получаваш малки и големи случки - нормално е да ги приемеш, не се обвинявай така ... радвай се на придобивките, да са ти честити и вземи почерпи някого едно кафе, че да ти е на късмет и за вбъдеще :)

Просто исках да отбележа, че и малките случки са си случки и ни носят по нещо ... :) и не е хубаво така да ги омаловажаваме - нека бъдем благодарни  :-*

Happy58

• Гост
« Отговор #107 -: Февруари 24, 2015, 08:14:53 pm »
И при мен СЛВ мина съвпада с натална Венера, но и там нямаше някакви събития по този транзит. Напоследък нещо астрологията май не работи при мене.

а когато се върна на работа, къде беше СЛВ?

някакви нови емоции по това време не си ли получил? Или може би някаква материална помощ да се е появила? Макар че тя Венера във везни май чака някой да ѝ го донесе нещото :)

Veselin

• Hero Member
« Отговор #108 -: Февруари 24, 2015, 08:19:49 pm »
Върнах се на работа два месеца преди съвпада, а и не го отчитам като кой знае какво положително събитие.
И Венера и Марс във Везни чакат някой друг да им донесе, в това си права.  :)
« Последна редакция: Февруари 24, 2015, 08:23:33 pm от Veselin »

Veselin

• Hero Member
« Отговор #109 -: Февруари 24, 2015, 08:24:31 pm »
а когато се върна на работа, къде беше СЛВ?

някакви нови емоции по това време не си ли получил? Или може би някаква материална помощ да се е появила? Макар че тя Венера във везни май чака някой да ѝ го донесе нещото :)
Колкото до новите емоции, преди нали бях пускал хорар за едно момиче, но и досега няма развитие. Та интересът ми към нея се прояви горе-долу по времето на съвпада.

Happy58

• Гост
« Отговор #110 -: Февруари 24, 2015, 08:28:26 pm »
Върнах се на работа два месеца преди съвпада, а и не го отчитам като кой знае какво положително събитие.
И Венера и Марс във Везни чакат някой друг да им донесе, в това си права.  :)

Веско, много си черноглед - ами ако я нямаше и тази работа????? какво правим тогава? Щракаме с пръсти :) Ако искаш, прочети горното, което написах на Ема .... ако искаш де ...

За Венера и Марс ... не ми се струва да си мързелив, тук има нещо друго .... тц, не ми пасва така, не ми беше коректна забележката съвсем, но пък беше импулсивна, сори - ако измисля нещо, ще ти свирна :)

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #111 -: Февруари 24, 2015, 08:29:51 pm »
Аз съм благодарна много на случката. Но тя беше малко предизвикана, Хепи. И беше много кифленско от моя страна. Имам си кола. Тази я видях преди 1 месец и казах, че я искам - точно нея, с всичко в нея. И сега я имам... Седмодомието убеди собственик да  ми я продаде. С всичко в нея - дори парфюма му, защото отбелязах, че вътре ухае на хубаво. Бях решила, че е ароматизатор... А не парфюм.
Заради това казвам, че е кифленско. И то си е точно такова. За първи път правя нещо подобно и малко ме е срам от мен самата и поведението ми. Но иначе много й се радвам, вече почерпих за нея. Черпя и вас виртуално.

Просто... не го намирам за повод за хвалене. При други обстоятелства може би. Сега ми е малко гузно, че бях такава кифла. Държа да отбележа, че бях пленена от цвета на колата за начало.  :85: За първи път искам нещо материално с такава категоричност и маниакалност. Човек започва да се плаши, когато желанията му станат реалност. Дали не е преминал някоя граница и т.н.

I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Happy58

• Гост
« Отговор #112 -: Февруари 24, 2015, 08:30:27 pm »
Колкото до новите емоции, преди нали бях пускал хорар за едно момиче, но и досега няма развитие. Та интересът ми към нея се прояви горе-долу по времето на съвпада.

това е добре :) При мен ефекта от един съвпад на СЛВ се беше проявил чак след 7-8 месеца, но човека, който доведе до ефекта, го срещнах при съвпада със съответната планета. Не се знае, кога и какво зайче ще излезе от тези емоции.

Happy58

• Гост
« Отговор #113 -: Февруари 24, 2015, 08:33:58 pm »
Аз съм благодарна много на случката. Но тя беше малко предизвикана, Хепи. И беше много кифленско от моя страна. Имам си кола. Тази я видях преди 1 месец и казах, че я искам - точно нея, с всичко в нея. И сега я имам... Седмодомието убеди собственик да  ми я продаде. С всичко в нея - дори парфюма му, защото отбелязах, че вътре ухае на хубаво. Бях решила, че е ароматизатор... А не парфюм.
Заради това казвам, че е кифленско. И то си е точно такова. За първи път правя нещо подобно и малко ме е срам от мен самата и поведението ми. Но иначе много й се радвам, вече почерпих за нея. Черпя и вас виртуално.

Просто... не го намирам за повод за хвалене. При други обстоятелства може би. Сега ми е малко гузно, че бях такава кифла. Държа да отбележа, че бях пленена от цвета на колата за начало.  :85: За първи път искам нещо материално с такава категоричност и маниакалност. Човек започва да се плаши, когато желанията му станат реалност. Дали не е преминал някоя граница и т.н.

айде пак .... ако продължаваш така, Ангелите може да спрат да те обсипват с подаръци :)

И все пак, не коментирах покупката на колата, а малките случки от тези дни - съвпада на Марс и Венера - но щом са ти дали, взимай, бъди благодарна, радвай се и ...... опитай да зарадваш някой друг по верижката .... "предай нататък" :)

Да ти е на късмет количката, да ти е на любов и т.н. :)  :58:

Veselin

• Hero Member
« Отговор #114 -: Февруари 24, 2015, 08:34:16 pm »
Веско, много си черноглед - ами ако я нямаше и тази работа????? какво правим тогава? Щракаме с пръсти :) Ако искаш, прочети горното, което написах на Ема .... ако искаш де ...

За Венера и Марс ... не ми се струва да си мързелив, тук има нещо друго .... тц, не ми пасва така, не ми беше коректна забележката съвсем, но пък беше импулсивна, сори - ако измисля нещо, ще ти свирна :)
Ако я нямаше работата, както и двама души, досега и аз да съм изчезнал някъде. За Марс и другаде съм чел, че е на периоди - понякога проявява много енергия и е деен, в друг момент голям мързел и съдейки по себе си, е така.
А Венера във Везни явно обича новите неща (в смисъл, не съвременни), включително книги, дрехи, обувки и е немалко капризна в това отношение (както и по отношение на цвят, материя). Дори маратонките, които си купих, може би щяха повече да ми харесат, ако бях намерил в черен цвят, но пък ме и мързеше да обикалям още магазини и да търся, така че и вината си е моя.

Happy58

• Гост
« Отговор #115 -: Февруари 24, 2015, 08:42:38 pm »
При мен пък съвпада беше в опозиция и от случките имаха малко неприятен привкус. Отчетох го и смятам да си коригирам някои неща :) Иначе, всичко си беше по план -  2,3,4,10,11 домове :) - и то неочаквано интензивно.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #116 -: Февруари 24, 2015, 09:28:34 pm »
Не е офтопик, баш по темата втори дом. Papy  :19:

Какво? Не разбрах...

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #117 -: Февруари 24, 2015, 09:45:49 pm »
Венера като управител на Телец, мунданен 2 дом. Венера/Марс мунданен съвпад.
Стар, не е офтопик, права си.  ;D :08:

Папи, оправдаваме разтягането на локуми в темата за Марс и Венера. За да няма кастрация на темата...  :85:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #118 -: Февруари 25, 2015, 08:29:43 pm »
Имам си кола. Тази я видях преди 1 месец и казах, че я искам - точно нея, с всичко в нея. И сега я имам...
Емма,честито ,радвай и се и толкоз :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #119 -: Февруари 25, 2015, 08:49:20 pm »
Ихаа, Ема, честита кола!!!
Я покажи и аз да се порадвам :)