Не дрискайте по темите с глупости. Молим се!
А колкото до упреците към Бейбиблу - събитията се случват, когато им дойде времет. Нито по-рано, нито по-късно. Всичко останало е трупане на заряд, който след време ще акумулира някакво действие. Може би и от този заряд има нужда, не вярвам някой да е психически и физически ограбен, защото е отделил 5 минути да отговори. А и е по желание, не по принуда.
Аз не се чувствам ощетена, че съм дала мнението си.
Знам, че ще има промяна. Просто няма да е точно сега в целия й вид.
Някой си решавал проблемите със силна активност. Други по различен начин.
Уж сме в астро форум. И ни е ясно кой как ги решава. С този закеркенечен Марс в Телец и в такава близост до Сатурн, то стана ясно, че тя е от хората, които ба-а-а-а-вно ще направи промяна. Както емоционална, така и реална, събитийна.
Вие като можете по-бързо - отидете и разчистете живота й, щом толкова ви е непоносимо. Или не четете.
Малко толерантност?! Не всички са като вас, с идеалните решения и действия. А не е и нужно да сме всички по един калъп.
Ами различна е от вас, к'во толкова? То си е за нея дали ще променя живота си. Който има време, да драсне две думи. Който няма време и нерви, да напусне темата без особени вътрешни терзания.
Не може да налееш с фуния знания на някой. Всичко ще изтече между пръстите му, ако не е готов. А готовността идва след редица вътрешни и външни събития.