Автор Тема: Новолуние- февруари 2015г.  (Прочетена 18500 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Новолуние- февруари 2015г.
« Отговор #30 -: Февруари 20, 2015, 10:48:56 am »
Хепи, а уранов или нептунов тип беше събитието ? Щото от деня на новолунието, дето е с управител Уран се чувствам потиснато. :(

при квадрата - по-скоро май е Ураново (новолуние в 7 дом - скандал с брачната половинка) - добавка, е сега се сетих - и нептун е намесен, щото след това ми плака няколко часа :)

при съвпада - тук според мен е смесено, или по-скоро Уран събужда Нептун, Нептун е упр на СЛВ - човека се събужда за Нептун с помощта на приятел (Уран е У11).
« Последна редакция: Февруари 20, 2015, 11:05:14 am от Happy58 »

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #31 -: Февруари 20, 2015, 11:54:02 am »
Това новолуние се изрази при мен в критика на сестра ми по отношение плащането на сметките за ток,двама човека сме платили една и съща сметка,сега се разправям с тъпите бюрократи заради неясните и указания,което е редовно при нея,с Юпитер на АСЦ и голям въздушен тригон все минава метър,но този път не позволих измъкване, аспектите са-водолейски критичен градус в 12д,към който първо тригон от натално Слънцеу6/критика/,второ квадрат от Венерау2,трето квинконс от управителя на 12 дом и диспозитор на затъмнението Уран .
« Последна редакция: Февруари 20, 2015, 01:01:57 pm от Oposit »

Happy58

• Гост
« Отговор #32 -: Февруари 20, 2015, 11:58:18 am »
Нещо не те разбрах. Питам конкретно за вчерашното новолуние, за което пишеш че ти е било по оста 3/9 и е имало проявление по 8 и 9 дом. Чудех се дали в тези крайни градуси не хвърля хм ... сянка и Нептуна.  :017:

е как ще разбереш, като аз отговарям за двата случая с аспектите към нодалната ос :)

като усещане - не, но като проявление може да се каже - да. В смисъл - имах интересен, задушевен, интимен, мил разговор (ако това отговаря на Нептун). Ама то и по Уран е така - базата на разговора беше нумерологията и астрологията. Но тук си мисля, че Уран може да е подтикнал нещата да се случат (ако е в неговите задачки де) :)

но като цяло, нямам особени усещания нито по единия, нито по другия.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #33 -: Февруари 20, 2015, 01:40:36 pm »
В 3-ти дом квадрат с Нептун/АСЦ, секстил у 6-ти  -върна ми отново хронично заболяване, това се отразява на външния ми вид и поведение, но веднага взех мерки. Куинконкс нодална ос - за пореден път във времето уж романтична среща от типа "иде ми , доде ми "-цитирам тълкуването на моя позната за аспекта куинконкс. А това, че е в 3-ти и в анаретен градус, както и Слънцето ми, онова, което се случи/ ва в главата ми като идея, проект, едва  ли ще се сбъдне, но поне този път си позволих да послушам, нечие друго мнение някога, някъде си записано, просто се нося по течението и се опитвам да  пренастроя мислите си на по-бавни обороти и по водолейски изобретателни и с интуиция. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #34 -: Февруари 20, 2015, 02:07:54 pm »
При мен е в края на 6ти дом, на 3*25' от ДСЦ, квадрат Меркурий У1,2,10, секстил с Нептун У7,8. Абе май със сигурност трябва да има нещо , защото и Меркурий, и Нептун са в 29*. Така като гледам трябва да внимавам със здравето.
Няколко часа преди новолунието, след ядене на едни китайски спагети ми стана толкова гадно на стомаха, че не знаех на кой свят съм. Започна да ме боли в горната част, трая час и нещо и беше много стряскащо неприятно, защото досега съм нямала проблем със стомах. Някой път, като посетя лекар, ще трябва да попитам какво е това и същевременно да наблюдавам за нещо повтарящо се. Повече тея гадни спагети никога. Иначе през деня на 19ти , ходих до родното място да си подменя личната карта. Майка ме черпи защото съм безработна  :012:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #35 -: Февруари 20, 2015, 02:11:33 pm »
В 3-ти дом квадрат с Нептун/АСЦ, секстил у 6-ти  -върна ми отново хронично заболяване, това се отразява на външния ми вид и поведение, но веднага взех мерки.
По-точно Новолунието е квадрат с Нептун У4 в 12д, който е съвпад с АСЦ, но в същото време тр Марс У5 и тр Венера У6 са на Слънцето в 4д- възстановила си се бързо

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #36 -: Февруари 20, 2015, 02:17:46 pm »
Акрукс, не съм се възстановила още, но предприех здравословен режим и малко хапченца,няма как.
 Но, да права си,че малко по-добре се чувствам. :clap:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #37 -: Февруари 20, 2015, 02:18:05 pm »
При мен е в края на 6ти дом, на 3*25' от ДСЦ, квадрат Меркурий У1,2,10, секстил с Нептун У7,8. Абе май със сигурност трябва да има нещо , защото и Меркурий, и Нептун са в 29*. Така като гледам трябва да внимавам със здравето.
А Меркурий в кой дом и знак е?

Radost

• Sr. Member
« Отговор #38 -: Февруари 20, 2015, 02:28:39 pm »
А Меркурий в кой дом и знак е?
В Скорпион на ИЦ и ЮЛВ. Трябваше да сменя постоянен адрес, после майка забравила нотариалния акт, връщахме се до нас. :) Добре ни се отрази разходката  :012: А жената на гишето в ГРАО си помисли , че ще правя лична карта до 14 годишни  :012: :012: Знаеш как е с нашия АСЦ  :012:

akruks

• Hero Member
« Отговор #39 -: Февруари 20, 2015, 02:48:28 pm »
Знаеш как е с нашия АСЦ  :012:
  знам, знам, имам много комични случки в тази връзка  :012: :012:  :012:
на 35г като ходих в спортната гимназия да попитам за племенника ми, дали има шанс да го вземат с бокс, зам. директорката хареса мене за ученичка, като споменах, че съм добра по математика и ще помагам на племенника, каза да проверя август дали няма отпаднала ученичка с баскетбол и да ме вземат  :D
но върха беше десетина години по-късно, да съм била на 45-46г когато ходихме с малката до военното окръжие, да проверим дали ще приемат момичета във военното училище- детето искаше да става летец по това време, а аз се бях свила в нейното старо дънково якенце, усмихвах се мило на секретарката и мъжа на съседното бюро, тя взе да ме инструктира кога и какво да направя, за да проверя дали ще имам шанс да стана курсант, на което малката посърна в коридора, щеше да се взриви от възмущение скорпионката  :D

Radost

• Sr. Member
« Отговор #40 -: Февруари 20, 2015, 03:00:16 pm »
  знам, знам, имам много комични случки в тази връзка  :012: :012:  :012:
на 35г като ходих в спортната гимназия да попитам за племенника ми, дали има шанс да го вземат с бокс, зам. директорката хареса мене за ученичка, като споменах, че съм добра по математика и ще помагам на племенника, каза да проверя август дали няма отпаднала ученичка с баскетбол и да ме вземат  :D
но върха беше десетина години по-късно, да съм била на 45-46г когато ходихме с малката до военното окръжие, да проверим дали ще приемат момичета във военното училище- детето искаше да става летец по това време, а аз се бях свила в нейното старо дънково якенце, усмихвах се мило на секретарката и мъжа на съседното бюро, тя взе да ме инструктира кога и какво да направя, за да проверя дали ще имам шанс да стана курсант, на което малката посърна в коридора, щеше да се взриви от възмущение скорпионката  :D
И аз имам много случки  :012: :012: :012: Като работих на смени и през нощта един клиент ме беше питал дали не съм била прекалено малка , за да работя през нощта  :012: Обръщали са се към мен с 'детенце' много често :012: И много още ама да не спамим... това явно ще продължава цял живот, а преди , като тийнейджърка, много се дразних.. :012:

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6496
« Отговор #41 -: Февруари 20, 2015, 11:14:12 pm »
Мина новолунието - нищо катастрофално не се случи. Преображенски да си изяде дипломата (ако въобще има такава)!  :012:

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #42 -: Февруари 21, 2015, 08:19:48 am »
Мина новолунието - нищо катастрофално не се случи. Преображенски да си изяде дипломата (ако въобще има такава)!  :012:
Веско бързаш има време до пълнолудието :012:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #43 -: Февруари 21, 2015, 09:42:30 am »
Не разбрах къде са страшните прогнози, тая седмица изглежда ок

Happy58

• Гост
« Отговор #44 -: Февруари 21, 2015, 09:45:30 am »
Не разбрах къде са страшните прогнози, тая седмица изглежда ок

Веско визира това, предполагам

По повод новолунието, попаднах на тази статия: http://actualni.eu/?p=11830&oid=723975
Вярвате ли му на този и защо казва, че новолунието е в нулевия градус на Риби, а не в 29-ия градус на Водолей? Май нещо послъгва.  :017: