Автор Тема: Засилване на планетни енергии  (Прочетена 27032 пъти)

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
Re: Засилване на планетни енергии
« Отговор #90 -: Март 07, 2015, 10:28:44 am »
Защо да няма смисъл-уран и търпение са несъвместими
Ето-аз опитвам с дейност да го превъзпитам, но не мога
А иначе примерът е абсолютно смешен, но показателен

Примерът е наистина показателен. Като уранианка, ще го потвърдя. Аз също съм пробвала да върша неща, които изискват търпение, внимание към детайла и т.н., но отвътре напира лава. Нямам нерви да правя дребни сладки и по тази причина лея сладкиши, кексове и по- "едри" творения.  :012:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #91 -: Март 07, 2015, 11:08:50 am »
Щом ти трябва лубрикант и не можеш сама да се овлажниш, значи проблемът е в теб. Хич не си ми и притрябвала за тази тема. Все пак темата предполага определени усилия, които явно са по-подходящи за интелигентни хора.
До админа.
Искам Sun да се извини на Ема.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #92 -: Март 07, 2015, 11:13:23 am »
Извинете се една на друга и да заживеем в мир, Ема е най-малко дребнава от вас, нея такива глупости не я втрещяват, но все пак-да видя и към нея едно "извинявай"

Papy

• Hero Member
« Отговор #93 -: Март 07, 2015, 11:17:44 am »
Ми не, какво да ти каже-че изпитва наслада? Искаш фалшива любов?

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #94 -: Март 07, 2015, 11:18:02 am »
Да админа.
Искам Дракониада да ми се извини.

Искам и Ема да ми се извини.
Моите извинения нямат нищо общо с това,че ти даваш обидни квалификации на една от най-толерантните съфорумки,която никога не е нарушавала добрия тон,винаги съдейства мило и внимателно с нужното уважение и внимание.Ти я обиди без тя да те е дасегнала.
Посочи за какво да ти се извиня за нарушение на културния тон и ако админът реши вероятно ще го направя,за да не получа бан.

Papy

• Hero Member
« Отговор #95 -: Март 07, 2015, 11:32:50 am »
Виж сега, дръж се възпитано ако искаш да те отразяваме
Единият начин е да получиш бан
Другият-сама да си говориш
Едва ли целиш това

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #96 -: Март 07, 2015, 11:39:14 am »
 :57: :043: :043: :D
Проблемът е, че много ме отразявате, а никой не ви е искал спама по моята тема. Като нямате какво умно да кажете, поне не пишете глупости в темата.

Ако не пишете в темата ми ще е най-добре. Тя е само за умни хора, които имат какво ценно да напишат.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #97 -: Март 07, 2015, 11:44:34 am »
Еха, нова форумна дъвка! Зазе, искаш ли да залагаме на мача Ali vs Sun? Пет лева за Сънчо давам.

Papy

• Hero Member
« Отговор #98 -: Март 07, 2015, 11:55:30 am »
Ако не пишете в темата ми ще е най-добре. Тя е само за умни хора, които имат какво ценно да напишат.

Ти се извини, админът ще почисти ТЕМАТА ТИ

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1947
« Отговор #99 -: Март 07, 2015, 12:42:31 pm »
Еха, нова форумна дъвка! Зазе, искаш ли да залагаме на мача Ali vs Sun? Пет лева за Сънчо давам.
Да, ама Али Ръза ще пусне някоя клетва и ще стане лошооо.... :72:

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #100 -: Март 07, 2015, 03:03:25 pm »
момичето си прави проучване. който има интерес, ще пише в темата й. който не иска, да не го прави. какво толкова има?! защо пишете тук, щом не ви е интересно?!!

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #101 -: Март 07, 2015, 03:16:20 pm »
Канибало, ко са прайш ма?! Ти си тази, която трябва да се извинява!

Хело, бе, моето дете, Папи не е Кабала. Кабала в този форум си е с нейния ник. И от колко години ти обяснявам да пасеш люцерината, а не да я пушиш!

Б*аси, откак влезе тука и взе да даваш наклон на всички чепове. Учителствай си на работа, а не тука, моля!

Еееееей аман от неориентирани телешки Меркове, бе!
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Happy58

• Гост
« Отговор #102 -: Март 07, 2015, 04:54:56 pm »

Пробвали ли сте го някога и с какъв ефект? Имате ли подобни наблюдения? Бихте ли пробвали да си поставите някое предизвикателство по липсващата ви стихия или по проблемните планети?

Пробвала съм - имам само Марс в огън - той е в Лъв, но във 2. дом, квадрат Нептун и нжодална ос. Постоянно си поставям за цел да правя някакви упражнения, започвам, после ми омръзва, намирам си извинения ... после пак започвам .... и така .... особен резултат не съм постигнала. На млади години много танцувах, но вече нещо нямам мераци и за това. Овен е интерсептиран в 10 дом - логично, всякакъв вид самостоятелен бизнес не ми се получава, въпреки че съм опитвала. Загуби няма, но и приходите липсват.

А за другите ми проблемни планети - не съм измислила начин да подобря изявата им - Слънце, Луна, Венера.

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #103 -: Март 07, 2015, 05:38:22 pm »
Sun,тр.Луна съвпад Марс,не забелячзвам да е дала нещо друго освен марсово поведение при дамите :043: ,забелязвам тенденция всеки нов във форума първоначално сгазва лука,та здравей-здрасти става на гриз-гриз  :043:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #104 -: Март 07, 2015, 05:44:30 pm »
Много ме осветлихте с този лубрикант, чак се лъснах на прожекторите.

Дракс, сложи си хубавата усмивка на лицето и не се засягай от мое име. Аз не се засягам, няма причина.  :38: :58: :-* Благодаря ти за милите думи, малко ме взе под крилото си.
Ни най-малко не съм си помислила,че си беззащитна.  ;) А само ми стана грозно да отправя реплики,преднамерено целящи да уязвят весел,положителен и възпитан човек като теб. :)
Ако бяха отправени към "форумните драки"  след круше :d030: нямаше да издребнявам за извинения.  :D