Щангиста Милен Добрев е починал , точно това казвах на сестра ми вчера, че това Затъмнение , кой знае колко ли души ще си заминат от този свят ... Погледнах му натала, точно в деня на Смъртта си е имал Уран ама точен съвпад натална Венера и Сатурн квадрат натално Слънце -умрял е от инфаркт. Натално е имал опозиция Слънце - Марс, Уран квадратира Слънце , но в орбис от 7 градуса , Лека му пръст на момчето. Роден е 22 Фев 1980 , който се интересува.Прогресивна Луна точна опозиция натално слънце.Най-важното Сатурн е квадратирал Нодалната ос , като натално Слънцето му е в съвпад с Южния Възел.Най-важната дирекция -дирекционен Плутон съвпад натален Уран.Това затъмнение интересно защо не е активирало нищо конкретно.
Нямам час на раждане и за това не съм я качил , ако искаш ще е сложа в събития и транзити?
Да Хепи , много ама много точен куинконкс прави и също 30 градуса към Южен Възел , 30 градуса не беше ли кармичен? Много ми е кофти за него един млад живот без време си е отишъл
така, действието на затъмнението - вчера, племенницата ми влезе в болница, тъй като реши, че и изтичат водите. Оказа се,че било околоплодна течност, ама никой не казва к'во е аджеба. Затъмнението е в точен съвпад с МЦ
Акрукс,аз знам кво е околоплодна течност :012:,исках да кажа,че са и казали,че не е това,а тя е в 5 месец. За нейното МЦ говоря
Дано! За сега са добре. Сега, отзив за влиянието на затъмнението върху мен. То беше в точен квадрат с марс и в точна опо зиция на Плутон. Марс е в 6 и управлява 10, а плутон е в 3 и управлява 5. Днес ми разкатаха фамилията от проверка от здравната каса :012:
Прави опозиция с Луната У3, секстил с Меркурий, Нептун, МЦ ... Дано донесе късмет на изпита ... Кой знае каква тъпотия ще ми сервират по история ... :85: :91: