Не знам в кой градус ще е затъмнението, но понеже каза ву Венерата му, а нали за Затъмненията слагат около 10 гр обхват, като по-значими, та затова я вписах под наблюдениеМога да сложа картата на леля ми, но часът е по спомени на баба ми уж е минал през астроложки ,ама като имаме предвид че се обиди и ме намрази съвсем, като и казах че е дева -не везни.
И моя позната, с която бяхме колежки за кратко, когато бяхме на 19г. и си знае, че е Рак, не можа да приеме миналата година, като ѝ казах, че е новолунен близнак- работеше говорителка по местната тв- Евроком, после беше общински пиар, Луната ѝ може и да е в Рак, тъй като е омъжена за мой съученик- слънчев Рак, с когото са заедно от 9-ти клас, но Слънцето ѝ при всички случаи е близнаци.
СЗ на 21 август 2017 е на 28* 56' Лъв, има тема за него, попада в 11д. на леля ти, в секстил с нейната Луна У10, така че нейна мечта свързана с основна жизнена цел, с лечението, ще има успех. Сатурн тогава е в тригон с нейни Марс и Плутон, освен това малко след това ще има възврат на Марс- може да ѝ направиш възвратна карта. Преди това, в началото на август има ЛЗ на 15* Водолей, което е в тригон с Нептун У6 в 1д. и секстил с Юпитер съУ6 в 6д., може да приключи заболяването и да се изцели.