Автор Тема: Къде е президентът Путин?  (Прочетена 10552 пъти)

GauriGanDevi

• Гост
Къде е президентът Путин?
« -: Март 15, 2015, 06:45:03 pm »
Отговор трябва да има рано или късно... До слънчевото затъмнение и новолуние в петък нещата трябва да са ясни...
Качествата, които дава накшатрата(зваездата), в която ще  бъде тази година Новолунието и СЗ, - Уттара Бхадрапада не е е хич лоша и не носи големи поразии, но дава ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ОТТЕГЛЯНЕ от активен професионален, обществен и светски живот. Това е накшатрата на стареца мъдрец, който напуска  ашрама на  Глава на семейството и се оттегля в Ашрама на отшелника, в гората. Уттара Бхадрападаа е също така  накшатрата на завършека, на смъртта, на окончателния край.
Слуховете за Путин са  всякакви - че е болен от грип, че е болен от  нещо по-сериозно,  че е в Швейцария, където му се родил потомък, че е свален от власт, че вече не е  между живите..
Дайте  да се опитаме и ние да  кажем нещо по темата с помощта на хороскопа..

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
Re: Къде е президентът Путин?
« Отговор #1 -: Март 15, 2015, 09:51:39 pm »
Гаури , наистина не разбирам нищо от Ведическа но преди време бях чел прогноза на Михаил Левин , че Путин ще падне от власт 2015 в следствие на преврат и недоволство. За мен той е много слаб политик , който изложи Русия на такива рискове- политически и икономически , че ще и трябва години да се възстанови. КАто се има предвид , че пове4ето технологии в света са вече енергоспестяващи , петрола ще оказва все по-малко влияние , а оттам и Русия.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2 -: Март 16, 2015, 12:07:31 am »
преди време бях чел прогноза на Михаил Левин , че Путин ще падне от власт 2015 в следствие на преврат и недоволство.
може да е имал предвид съвпада на предстоящото ЛЗ на 4 април, на 15гр везни, което е съвпад с неговото Слънце У10 в края на 11д, приключване на етап в живота, в случая ръководна роля в група, обединение
ЛЗ в 11д е в квадрат с Уран У4 в 9д- няма да осъществи свои мечти, свързани с територии надалеко, прекъсване на приятелски отношения, ще иска да прави всичко на своя глава, без да се съобразява с другите
« Последна редакция: Март 16, 2015, 12:15:14 am от akruks »

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6497
« Отговор #3 -: Март 16, 2015, 11:57:33 am »
Никъде не съм чул Путин да е изчезнал, че да се пита къде е.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #4 -: Март 16, 2015, 12:17:14 pm »
Доколкото видях, пише само слухове и клюки. Никаква достоверна информация няма. Може просто да е отишъл някъде на почивка (все пак и той има право на това, както и да иска да се скрие за известно време).
Ако наистина е болен, по-скоро бих предположил да е отровен/разболян от американските тайни служби. Все пак, какво друго може да се очаква от страна, сама разрушила в собствената си страна 3-те сгради (понеже всъщност са 3) на Световния търговски център, където загинаха толкова много хора.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5 -: Март 16, 2015, 12:21:48 pm »
Весо пак почна с конспирациите  ;D

Дотук са само слухове, все още няма потвърдена информация. Вчера или онзи ден четох поредната журналистическа клюка, че бил в отпуск по бащинство. Свободни интерпретации да искаш. :043:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6 -: Март 16, 2015, 12:28:40 pm »
Това не са никакви конспирации.
Както и да е. Не бива да вярвате на журналята. Те дори името на баща ми бяха сгрешили,когато ги даваха с майка ми по телевизията заради изчезването на брат ми, а щом едно име не могат да напишат правилно, какво да очакваме от тях. А сериозна преса у нас няма. Всичките разчитат предимно на клюки и измислени сензации (колко пъти през годините се е случвало уж сериозни издания като "24 часа" да пишат как Земята ще се сблъска с астероиди, комети, че дори са давали и точни дати, и накрая всичко е излизало лъжа). Всичко правят, само и само да им се продава стоката.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #7 -: Март 16, 2015, 12:34:19 pm »
Не бих си направил труда да гледам къде е Путин, при условие,че стават 9 месеца от изчезването на брат ми, а все още нищо не се знае. Освен това, никъде не съм казвал, че съм специалист, винаги съм казвал, че съм аматьор (писал съм го дори и в другия форум, на Мара).

Veselin

• Hero Member
« Отговор #8 -: Март 16, 2015, 12:36:14 pm »
А ти как тогава научаваш какво става "по света и нас", щом  журналистите са от кол и въже лъжци и разбойници?
Не научавам и така ми е по-леко. Родителите ми и приятелите гледат новини и ако преценят, че има наистина нещо важно, ми казват, а аз вече сам решавам дали да вярвам или не.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #9 -: Март 16, 2015, 12:36:36 pm »

Към Лили - това, че няма потвърдена информация е вече някаква информация, а именнио, че става нещо, което не е "за пред хората"..

Може и да не благоволят да разкрият истинските причини пред масовата публика. Все с някакво изявление би трябвало да се излезе, по протокол. Дано не назрява по-сериозна война.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #10 -: Март 16, 2015, 02:35:47 pm »
Интересно за отбелязване е, че  Новолунието и СЗ  се намират в 7-ми дом в картата на Путин,  т.е  би трябвало да бъдат засегнати брачни теми, брачният партньор.. Не е  дори ясно какво е семейното положение  на  руския президент.. Чуват се само слухове и клюки.. уж че се развел, уж, че имал любовница..7-ми дом обаче  определя ипартньорските взаимоотношения, от всяакакъв друг тип, в това число политически, търговски, междудържавнически.
7д по ведическа карта ли, защото в натала му СЗ е в 5д и кавдратира Марс У1, У6 във 2д
ЛЗ е в 11д, както вече писах, съвпад с К12 и със Слънцето У10 в 11д, квадрат Уран У4 в 9д

http://www.astro.com/astro-databank/Putin,_Vladimir

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #11 -: Март 16, 2015, 02:38:23 pm »
според мен още сега група около Путин се е опитала да го свали от власт, но не са успяли. Засегнал е интереса на богатите в Руция, Путин е пътник. Богатите хора по принцип са спомобни на много неща.

akruks

• Hero Member
« Отговор #12 -: Март 16, 2015, 02:46:35 pm »
Богатите хора по принцип са способни на много неща.
хаха, ами те за това са богати, само с честен труд и/или на една заплата богат не се става- от дългогодишен горчив опит  :)

Ето ви го другаря Путин
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/03/16/2492668_vladimir_putin_se_poiavi_na_sreshta_v_sankt_peterburg/?ref=substory
« Последна редакция: Март 16, 2015, 02:50:41 pm от akruks »

akruks

• Hero Member
« Отговор #13 -: Март 16, 2015, 05:44:09 pm »
Да, да.. Ето и наталната му  карта..
Честно казано не разбирам нищо от ведическа астрология, чела съм само няколко статии и понеже нищо не разбирам, не съм задълбала в материята, както имам навик нещата, които ме интересуват да изучавам детайлно, по Меркурий У1 в 1д дева  :012:

Veselin

• Hero Member
« Отговор #14 -: Март 16, 2015, 08:18:18 pm »
Аз ви казах, че изчезването му е само измислица.  :012: Още едно доказателство да не вярвате на всички журналистически приказки.