Автор Тема: Лунно затъмнение 4 април 2015г.  (Прочетена 34135 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Лунно затъмнение 4 април 2015г.
« Отговор #45 -: Април 02, 2015, 08:06:01 pm »
Този анализ ми хареса

https://www.facebook.com/groups/112127888820960/

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #46 -: Април 03, 2015, 10:07:49 am »
в 6ти дом на детето, разболя се  :banghead:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #47 -: Април 03, 2015, 12:19:29 pm »
Честито на печелившите с Луна в Овен -ще успеят да  видят  " сянката" си.
Успех на предизвиканите  с Луна във Везни -ще успеят да видят дежа вю, с елемент на прозрение.
Късмет на посочените с нодална ос Везни/Овен-ще успеят да срещнат онова или онзи, за които знаят.
Всичко това с динамичната и мощна  подкрепа на Уран/Плутон.

На останалите сенчести   вълнения по стандартните пътища.  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

venera1978

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 85
« Отговор #48 -: Април 03, 2015, 02:15:47 pm »

Късмет на посочените с нодална ос Везни/Овен-ще успеят да срещнат онова или онзи, за които знаят.- TOВА не го разбрах!Може ли да уточниш,моля...

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #49 -: Април 03, 2015, 02:20:54 pm »
Във 2 ри дом опозиция Луна у11. Вчера и днес усвоявам едни пари, дано да продължи поне още 2-3 дена  :012:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #50 -: Април 03, 2015, 02:32:44 pm »
Късмет на посочените с нодална ос Везни/Овен-ще успеят да срещнат онова или онзи, за които знаят.- TOВА не го разбрах!Може ли да уточниш,моля...

Колкото си разбрала, толкова, следващия път -повече. Това съм написала. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #51 -: Април 03, 2015, 05:31:29 pm »
Във 2 ри дом опозиция Луна у11. Вчера и днес усвоявам едни пари, дано да продължи поне още 2-3 дена  :012:
Усвоявай бързо мъните, че ЛЗ утре ще е в опозиция с Луната ти в 8д- може да секне кранчето

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #52 -: Април 04, 2015, 12:15:29 am »
Честито на печелившите с Луна в Овен -ще успеят да  видят  " сянката" си.

Късмет на посочените с нодална ос Везни/Овен-ще успеят да срещнат онова или онзи, за които знаят.

Тъй де, ай да видим... Най много да си настъпя сянката аз, каквато съм отнесена тези дни  :lol_hitting:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6496
« Отговор #53 -: Април 04, 2015, 08:10:08 am »
Не знам дали има връзка със затъмнението, но вчера на работата докараха 24 бройки от една напитка, от която преди ден бракувахме 10 бройки с изтекъл срок на годност, както и още една, която никой не иска да купува, кипна ми и отидох и си пуснах предизвестие за напускане.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #54 -: Април 04, 2015, 01:08:17 pm »
Не знам дали има връзка със затъмнението, но вчера на работата докараха 24 бройки от една напитка, от която преди ден бракувахме 10 бройки с изтекъл срок на годност, както и още една, която никой не иска да купува, кипна ми и отидох и си пуснах предизвестие за напускане.
  :017: ЛЗ е съвпад с Венера У3, У8 в 8д, в секстил с Юпитер У10, съУ1 в 10д, в тригон с твоя СЛВ, явно все пак е действащ квадрата му с Луната У6, макар на 6гр разлика

А да не би всичко, което се случва тези дни- нещата около стоката с изтекъл срок на годност, неяснотите в работата да са свързани с квадрата на последното СЗ с Нептун в 10д, нали на всяка лунация се гледа Луната, която при теб е У6? За отризателен аспект на Новолуние/СЗ с Нептун пише да внимаваш да не те подхлъзнат, но също така да вимаваш да не изпаднеш в параноя- непрекъснато да си мислиш, че искат да те излъжат.
В текущия лунар Уран е в лун 10д- предпоставки за неочаквани промени в кариерата, лун АСЦ в нат 6д- ще са актуални за месеца нещата, свързани с настоящата работа, които няма да са съвсем ясни- Луната у1 в лун 12д, но пък лун Юпитер У6 е в лун 1д-  може да раздуваш нещата във връзка работата, а нова работа не предстои през месеца- имай го в предвид
« Последна редакция: Април 04, 2015, 01:28:26 pm от akruks »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #55 -: Април 04, 2015, 01:11:35 pm »
Весо, на мен това вече ми намирисва на схема за измама. Зареждат стока с изтекъл срок на годност и ако не успея да я пласират, глобяват персонала. Ако всичко е така, както го описваш, на твое място бих уведомила ХЕИ и Инспекцията по труда! И без това вече си решил да напускаш!
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
« Отговор #56 -: Април 04, 2015, 01:29:56 pm »
Благодаря, акрукс, Лили!
Колкото до ХЕИ и Инспекцията по труда, идеята не е лоша. Тя стоката не е с толкова малък срок на годност, просто при нас тези напитки въобще не се продават и застояват. За чипсовете да не говорим. Не сме като Кауфланд да ги пуснем на намалени цени, на тази работа цените не ги определяме ние.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #57 -: Април 04, 2015, 01:42:20 pm »
Имам въпрос относно затъмнението , прави ми секстил към наталния Уран долу горе точен , но към Слънцето е в прекалено широк орбис от 4 градуса. Взема ли се в предвид това , че Затъмнението прави опозиция към Транзитен Уран, т.е. аспект на Затъмнението към Транзитна планета в момента. Трябва да погледна книгата на Каръл Ръшман.

Транзитен Уран е по4ти в точен тригон с натален , но ми остават още две или три седмици до точния Тригон , надявам се да се активизира по-рано все пак е Уран, та въпроца ми е дали тази лунация ще успе да отпуши Уран ...

Veselin

• Hero Member
« Отговор #58 -: Април 04, 2015, 02:07:36 pm »
Би трябвало, щом е в точен аспект с наталния Уран. Тригонът на транзитния Уран към наталния едва ли по-силен от затъмнението, тъй като Уран не е лична планета.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #59 -: Април 04, 2015, 02:38:44 pm »
не е лична , но е важен транзит , той и Сатурновия съвпад не е лична , но си действа като стой та гледай, но пък и УРан е диспозитор на Слънцето ми, така , че не е маловажен(поне според мен). Иначе не вярвам много много на секстилите , твърде са слаби.