А пък аз писах вече, че това ЛЗ е съвпад с Венера, тригон Сатурн и опозиция Юпитер, но не отчетох квадрата му с нодалната ос в натала ми- СЛВ в 11д, ЮЛВ в 5д
в същото време тр СЛВ е върху Слънцето във 2д, а тр Плутон на К5, съвпад с моя ЮЛВ
Някой има ли идея какво да очаквам от всичко това?
Може да ти е малко по-трудно да изразяваш природата на Венера във връзка с другите, но пък ако си пренастроиш антенките , интуитивно ще долавяш нуждите на другите, откъде могат да
дойдат финансови и материални средства, кой и кога ще срещнеш за да оценят някое твое умение, което може би ще материализираш. Слагай думичките
оценявам и разширявам, когато ползваш оста 2/8-ми и
източник на вдъхновение,когато ползваш оста 5/11-ти и в двата случая, във връзка с
другите хора, защото това е пълнолуние.Понеже има квадратура към нодална ос (циклична) ,ще си принудена да
разчистиш някои твои взаимоотношения и сякаш ще драматизираш прекалено ситуации около същите, както и казуси по тези на наталните възли. Според мен всичко това при теб ще доведе до някакъв пробив, защото всичкото това неудовлетворение ще те тикне към някакво вдъхновение, все пак и Юпитер/Уран участват.