Автор Тема: Лунно затъмнение 4 април 2015г.  (Прочетена 34136 пъти)

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
Re: Лунно затъмнение 4 април 2015г.
« Отговор #75 -: Април 06, 2015, 01:32:21 pm »
логично да е във втори, щом съм написала, че е в опозиция с Юпитер в 8д

:57: леле, вие мого ме изненадахте с коментарите за аватара. Не съм предполагала, че може да е плашещ. На мен снимката ми харесва, намирам я за интересна и артистична. Мехурчетата са видими, жената още не се е преселила в друго измерение. :012: Истината е , че исках да я сменя с нещо пролетно. Иначе съм забелязала, че тази снимка  най-много ме привлича, когато имам транзитни планети в 12-ти дом ( например Слънцето).

Иначе по темата за затъмнението при теб: мисля че ще се изрази в материалната област. Например пари, които си очаквала ще получиш, но ще трябва да се охарчиш за нещо друго- за децата например,за хоби или нещо по 5-ти и 11-ти дом,  понеже наталната ос ти е по 11/5. Или ще получиш пари , които си очакала, но със закъснение ( или сумата ще е по-малка).
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #76 -: Април 06, 2015, 01:33:13 pm »
А пък аз писах вече, че това ЛЗ е съвпад с Венера, тригон Сатурн и опозиция Юпитер, но не отчетох квадрата му с нодалната ос в натала ми- СЛВ в 11д, ЮЛВ в 5д
в същото време тр СЛВ е върху Слънцето във 2д, а тр Плутон на К5, съвпад с моя ЮЛВ

Някой има ли идея какво да очаквам от всичко това?

Може да ти е малко по-трудно да изразяваш природата на Венера във връзка с другите, но пък ако си пренастроиш антенките , интуитивно ще долавяш нуждите на другите, откъде могат да дойдат финансови и материални средства, кой и кога ще срещнеш за да оценят някое твое умение, което може би ще материализираш. Слагай думичките  оценявам и разширявам, когато ползваш оста 2/8-ми и източник на вдъхновение,когато ползваш оста 5/11-ти и в двата случая, във връзка с другите хора, защото това е пълнолуние.Понеже има квадратура към нодална ос (циклична) ,ще си принудена да разчистиш някои твои взаимоотношения и сякаш ще  драматизираш прекалено ситуации около същите, както и казуси по тези на наталните възли. Според мен всичко това при теб ще доведе до някакъв пробив, защото всичкото това неудовлетворение ще те тикне към някакво вдъхновение, все пак и Юпитер/Уран  участват.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6496
« Отговор #77 -: Април 06, 2015, 01:40:34 pm »
Рени, а при мен като е в тригон с нодалната ос, това какво показва? Затъмнението също ми е в съвпад с наталната Венера, но в 8 дом.

Рени

• Hero Member
« Отговор #78 -: Април 06, 2015, 01:47:02 pm »
Рени, а при мен като е в тригон с нодалната ос, това какво показва? Затъмнението също ми е в съвпад с наталната Венера, но в 8 дом.

Веско, аз дадох мнение по твоята карта,къде според мен ще е акцента, във финансовите отношения с другите, а не както ти го разчете, в личните си финанси. Тригонът е аспект познат на Слънчевите Стрелци, така че ти по-добре от мен, ще можеш да припознаеш какво ще е проявлението му активирайки нодалната ти ос. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #79 -: Април 06, 2015, 01:59:15 pm »
Благодаря ви Рени, Flora!
Парите, с които ще се охарча за нещото по 5д отдавна са в наличност, не очаквам тези пари от ЛЗ, за съвпада му с Венера, за който четох, че може да донесе приключване на творчески проект- в случая Венера е У2, У9 във 2д- ще се разплащам с издателството, което е планирано и го знам, не знаех обаче как да тълкувам квадрата на ЛЗ с нодалната ос, но сега се сетих, че октомврийското ЛЗ също я квадратира, но от 8д и правеше съвпад с Юпитер, който е естествен У9- тогава в дружеството отвориха дума да започна да спестявам пари, че да си издам книжка  :)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6496
« Отговор #80 -: Април 06, 2015, 02:21:59 pm »
Веско, аз дадох мнение по твоята карта,къде според мен ще е акцента, във финансовите отношения с другите, а не както ти го разчете, в личните си финанси. Тригонът е аспект познат на Слънчевите Стрелци, така че ти по-добре от мен, ще можеш да припознаеш какво ще е проявлението му активирайки нодалната ти ос. :)
Благодаря много!

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #81 -: Април 06, 2015, 05:55:49 pm »
Не зная дали се дължеше на затъмнението, но през последната седмица почти не успях да мигна, да не казвам че имах и ускорено сърцебиене..
Някакво много страноо състояние ме обзе без никаква видима причина..

п.п Нямам проблеми с кръвното etc ..

Happy58

• Гост
« Отговор #82 -: Април 06, 2015, 06:26:11 pm »
Не зная дали се дължеше на затъмнението, но през последната седмица почти не успях да мигна, да не казвам че имах и ускорено сърцебиене..

а имаше ли аспекти с натала ти? и в кой дом е?

Flora

• Hero Member
« Отговор #83 -: Април 06, 2015, 06:37:56 pm »

Прекалено много стимуланти( явно)  ....  ::) :D

При мен беше така цяла седмица, но седмицата след слънчевото на 20.03

And nobody knows my name

Рени

• Hero Member
« Отговор #84 -: Април 06, 2015, 07:53:44 pm »
Santi, Уран активира ли Луна, Марс, ъгъл...?

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #85 -: Април 06, 2015, 08:09:16 pm »

Може да е от смяната на времето, аз още не мога да му свикна и заспивам към 2-3  :)

Santi

• Hero Member
  • Nonsense
« Отговор #86 -: Април 06, 2015, 08:12:27 pm »
а имаше ли аспекти с натала ти? и в кой дом е?

Имаше - опозиция с Луната(1-7 дом), квадратура с Меркурий.

Прекалено много стимуланти( явно)  ....  ::) :D

При мен беше така цяла седмица, но седмицата след слънчевото на 20.03

Демек си "на"  ??!

Цитат
Прекалено много стимуланти( явно)
  :D

Както споделих няма някаква специфична причина за това ми състояние - (включвам в това число и неспецифичното стимулиране)  ;) .

Santi, Уран активира ли Луна, Марс, ъгъл...?

Уран активира Луната, също Меркурия.
Орбисата към Марса е все още 3 градуса, но и до него ще стигне.

Flora

• Hero Member
« Отговор #87 -: Април 06, 2015, 08:16:14 pm »
Цитат
Демек си "на"  ??!

Кафе, опънати нерви и паник атаки.... бях  :012:

И на транизтен уран квадрат асц съм.. от месеци. Квадрата вече е точен.
« Последна редакция: Април 06, 2015, 08:18:15 pm от Flora »
And nobody knows my name

Рени

• Hero Member
« Отговор #88 -: Април 06, 2015, 08:30:26 pm »
Уран е на мода в периода, няма как да не сме наелектризирани, ускорени, нерворизирани и многооо Аз-ирани. Пълнолунието акцентира върху Уран/Плутон, чиято динамична природа от дълго време се носи из пространството.:)

Santi

• Hero Member
  • Nonsense
« Отговор #89 -: Април 06, 2015, 08:44:11 pm »
Уран е на мода в периода, няма как да не сме наелектризирани, ускорени, нерворизирани и многооо Аз-ирани. Пълнолунието акцентира върху Уран/Плутон, чиято динамична природа от дълго време се носи из пространството.:)

Знаеш ли Рени, в момента наблюдавам при хората, които не ги "докосва" този цикъл същата реакция спрямо мен - "аз-иран, ускорен, наелекризиран".
Някои се опитвам да ги 'уча' и на любов към тях самите  :) . Чувствам, че е несправедливо да изглеждат по начина в който се намират в момента... (хора които им притиска тр. Сатурн светило).