Автор Тема: Новолуние 18 април 2015г.  (Прочетена 37812 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Новолуние 18 април 2015г.
« Отговор #60 -: Април 19, 2015, 10:49:53 pm »
По принцип е така, но, както аз интерпретирам Стреличка — когато, пази Боже, нещо такова се случи на някого от нас, не си мислим "то така си избрах предишния живот", "сигурно съм бил много лош човек преди", "тоя човек, дето караше пиян, е проводник на съдбата/нагласите ми/…". Много по-земно става, духовното и кармата отиват на заден план: "да гние в затвора, неговата…", "на електрическия стол" и т.н., за каква благодарност изобщо да говорим. А напоследък, когато официалното правосъдие нищо не стори, хората въздават лично. Това е страшно. И двете са знак за разпад на някаква обществена спойка. Затова ни влиза в работата — поне тук, на земята. След това, ще видим някой ден :29:

Уж за новолунието приказвахме, пък къде стигнахме.

Това ще да е квадрата Уран/Плутон .. или ...

ами стреличка тук ги пусна онези линкове за кой/кого/кога

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #61 -: Април 20, 2015, 12:44:13 am »
съжалявам Акрукс, нещо съм се обръкал , имах предвид прогресивна планета, а не натална. Забелязах , че и ти си дискутирала този въпрос , но не си намерила точен отговор.

3apa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 99
« Отговор #62 -: Април 20, 2015, 07:14:46 am »
При точен съвпад дава събития. Но аз си мисля, че преживяванията са повече на вътрешно ниво, докато Ръшман описва конкретни събития.

Моят отчет по новолунието:

Предишният ми лунен цикъл завърши с голям квадрат с участието на тр. Венера, тр. Сатурн, нат. Венера и нат. Юпитер. Един от изразите беше много нерви и недоволство от мое страна, непреиемане на обстоятелствата, за сметката на това Сатурн (партньора) се отнесе с разбиране към драмите ми и не се стигна до сериозен скандал. Събиране вкъщи по случай рожден и имен ден мина много хубаво, с много смях и забавления.

Самият аспект на новолунието, тригон към СЛВ, още не се е проявил осезаемо.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #63 -: Април 20, 2015, 01:20:35 pm »
Какво е МП?

Happy58

• Гост
« Отговор #64 -: Април 20, 2015, 01:45:51 pm »

3apa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 99
« Отговор #65 -: Април 20, 2015, 01:56:25 pm »
Не разбрах този отчет на отминали събития за кое точно Новолуние се отнася?

За последното, овенското новолуние и това май върви да са само част от събитията.

Какво е МП?

Мидпойнт.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #66 -: Април 20, 2015, 10:16:24 pm »
някой трагедии се случват за да стане промяна гарантираща те да не се повтарят,но промяна няма,това е най -страшното  в едно общество  да няма справедливост,ред,законност , анархия и хаос-бърз разпад на всички структури ,а без тях няма общество

и  избиването на толкова много хора по време на войните как да си го обясним,милиони са се преродили за да бъдат избити защото са съгрешили в минали животи,не ми се връзва,толкова много грешни души да се въплътят в едно и също време ,на едно и също място и в газовите камери ,смърт на фронта или са били на грешното място в грешното време

новолунието ми е в 8 дом :014:

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #67 -: Април 20, 2015, 10:50:24 pm »
Войни е имало и преди години, Стреличка. Не знаеш дали умрелите сега не са вземали в друго време нечий живот.

Иначе те разбирам, чувството за справедливост.  :38:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #68 -: Април 20, 2015, 10:57:26 pm »
Извинявам се за тъпия въпрос аз как мога да разбера къде попда при мен .

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #69 -: Април 21, 2015, 12:05:35 am »
Уф, страхотно си се дразня. Писах, писах, па изтрих и махнах с ръка. Три пъти така.

Вкратце, кесаревото кесарю, божието богу. На земята живеем, бива да има някакъв ред. Ако няма да има, нека поне е официално и да го подкарваме на дарвинизъм. Като ви свършат патроните, ще ви причакам с наточена калъчка. Па вие ще си знаете, че в предний живот сте били грешници-убийци. (А Алиса Розенбаум ще потрива доволно ръце от гроба.)

Happy58

• Гост
« Отговор #70 -: Април 21, 2015, 08:23:59 am »
При мен Новолунието е в 10 дом, квадрат към опозицията У1/У6. И май квадрата започна да действа вече - от снощи имам здравословно неразположение .... пак .... омръзна ми вече.  :d030:

Следващо проявление - пак се натресох да давам съвет на човек, който не го желае (той човека по принцип не желае съвети) и естествено, получих "чук по главата" - опозицията е Юпитер/Луна.
Кога ще спра да ги правя тези глупости м.... а му  :d030:

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #71 -: Април 21, 2015, 09:11:42 am »
Хепи,не се обвинявай  :38: Като не иска съвети,просто не му ги давай,макар че разбирам нуждата ти да му помогнеш.  ;)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #72 -: Април 21, 2015, 09:16:57 am »
Следващо проявление - пак се натресох да давам съвет на човек, който не го желае (той човека по принцип не желае съвети) и естествено, получих "чук по главата" - опозицията е Юпитер/Луна.
Кога ще спра да ги правя тези глупости м.... а му  :d030:

...когато разбереш защо го правиш, а това се случва най-често, не  при "удар"  с чук, а с перце. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
« Отговор #73 -: Април 21, 2015, 09:17:32 am »
Хепи,не се обвинявай  :38: Като не иска съвети,просто не му ги давай,макар че разбирам нуждата ти да му помогнеш.  ;)

Аз се обвинявам, че продължавам да не си уча уроците .... хем знам, че не трябва и пак .... все гледам да оправям чуждите бакии, вместо да си гледам моите :)
Но си права, не трябва да се ОБВИНЯВАМ - това не е добре - просто само да отбележа, да си взема поука, че е могло и по друг начин :)

:58:

Happy58

• Гост
« Отговор #74 -: Април 21, 2015, 09:19:10 am »
...когато разбереш защо го правиш, а това се случва най-често, не  при "удар"  с чук, а с перце. :)

да, права си ... изказа ми беше моментна реакция :) - знам, че там е проблема и опитвам да работя по него ... или поне така си мисля де :)