Измамниците са хора които лъжат очакванията ми,да,специалисти са в създаване на образ към който хората имат определени очаквания,този образ е лъжлив обаче,така лъжат .Няма как да има съзнание без понятия ,считани за относително сигурни,именно тези понятия и очаквания към тях манипулират измамниците .Пример-след игра на еврофутбол,търся банка в чужбина да вкарам печалбата,спира ме някакъв,даже не разбрах какво смотолеви,в същото време се приближава цивилен ,,полицай,,,размята бързо някаква карта,която и да видя добре няма да съм сигурен каква е .Обяснява,че този първия продавал фалшиви евро и че трябвало да провери дали не съм купил,дадох парите,като го гледах в ръцете,но човека специалист,направи ,,кукла,, ,най-едрите банкноти отдолу и при даването обратно остават в него .Това в центъра,където има камери навсякъде .Подобно е на филмите за сложните измами с много хора по дискавъри .Не ми казвайте,че може да ги усетите,има варианти разработени и за вашия тип,бъдете игурни,няма да се хванеш на един модел,ще се хванеш на друг ! :d030: