И аз също съм си правила хороскоп при А. Вотей преди 7г. Това беше първият ми досег с астрологията - доволна съм! По това време силно ме вълнуваше образованието - посочи годината, в която ще ме приемат. Тя ми даде насока и затова, което в последствие бях приета - сякаш "усети", че няма да е точно медицина. Като цяло останах с добри впечатления от нея - внимателна, умерена в изказа, знаеща, силно интуитивна. Когато си препрочитам хороскопа го усещам някак като разказ, няма я тежината на обречеността и тягостното чувство... Намираш смисъл да продължиш и всеки път откриваш нещо ново. За мен лично е много важно как е поднесена информацията, не говоря за карамелизирани думички, а за интуитивен подход. Важно е как ще се започне консултацията и как ще се завърши, важно е да се остави едно усещане за завършеност и стимул за развитие, а не желание човек да пресече на червен светофар.
Преди 3г. реших да я потърся отново за конкретна прогноза относно определена сфера, тогава сподели, че е много заета и ме насочи към И. Магерова. Но нещата се разрешиха от само себе си и не съм осъществявала контакт.
Единственото, което отчитам като минус е, че липсва сверка за точен час - ама тогава толкова съм знаела, толкова съм поискала
От позицията на сега мога да споделя, че има много знаещи хора във форума!
И ми е било много приятно да чета анализ по мой конкретен въпрос на потребител от форума, който го направи безвъздмезно - няма да коментирам име, за да не се обиди! Просто разбрах как, защо, какъв е смисълът и някак картината се запълни