Но вместо да се плюят успелите не би ли било по–добре да се амбицираме и да градим личния си успех?
А какво мислите за Филип Филипов? Преди време смятах да се допитам до него за консултация, но разбрах, че не взима данните предварително, а на място като се отиде построява картата. На мен това ми се видя несериозно и се отказах, макар да има добри отзиви. Та вие имате ли някакви впечатления?
И не само, много енергоотнемащо е. Човек дори може и да се разболее, ако позволи на другите да му се качат на главата и да го преследват непрестанно с проблемите си, та дори и срещу заплащане да е.
Да, за съжаление много хора, които познавам, не мислят така. Постоянно се гледа в канчето на другия, отколкото да се опитва да се постигне нещо, дори и да бъде със зашеметяващи резултати.
Ами те някои от тукашните аматьорки са навъртяли много повече точни прогнози от редица платени професионалисти.
:72: , ха-ха-ха ,Има "професионалистки" , които книги издадоха от страниците на други форуми.Абе и астрологията в България е като всичко останало. Не случайно в древността само определени са имали достъп до нея. А сега под път и над пъП всеки е разбирач и астролог.
Професионалистът, ако наистина е стигнал до експертно ниво, е вложил в това развитие и самоизграждане не едно десетилетие труд, лично време, енергия, ресурси. Ако пък има дарба – още повече, защото не всекиму е дадено, нека сме обективни.
Който му е дал дарбата има грижа да не го остави гладен и жаден.
Една латинска сентенция казва , че даровете на враговете не са дарове.
Това направо трябва да отиде в "Мъдри мисли". :043:Като цяло на посрествеността ѝ е трудно да признае чужди дарби и таланти. Много тъжна гледка у нас.
Вероятно трябва да се работи безплатно и накрая да удариш шестица от тотото. Или да намериш богат мъж, който да се погрижи за финансовата част. Ама то не на всеки мъж ще му е приятно да отглежда жена, която по цял ден се занимава с благотворителни изяви и за сметка на това загърбва всички други ангажименти, нито допринася финансово.Абе, хубаво е човек да има някаква професия, за да не чака Вселената да се погрижи за него. Тя се грижи избирателно – на някои дава, на други взема. И не винаги е поради лични заслуги.
Истината е според мен другаде. Ама там е много дълбоко. А дайвинга не е за всеки.