Какво ви хрумва при този аспект?
Гледах една карта, човекът се разбира прекрасно с майка си и жена си, няма емоционални задръжки, доста жизнерадостен тип (луна, меркурий, нептун в стрелец, слънце в козирог, сатурн-дева). Умее да контактува, без да е натрапчив, добро чувство за хумор, лееко недодялано поведение. Освен тежка операция от апандесит, не виждам нищо, което мога да свържа с поведението му. Няма сестра.
майка му сама ли го е отгледала и скромно ли е семейство,/преди му викаха "израснал в бедно работническо семейство"/, лишения в детството, но и изгражда силен характер, имат ли собствен дом и ако да-трудно ли е придобит,в смисъл с много лишения, този асп. можеш да го видиш в пълен блясък само ако съжителстваш под един покрив с човека, с всичките му съмнения,трудно допускане в личното пространство,там е самотно и това се харесва,сам с мислите, с липсата на вяра- ако сатурн вземе превес над стрелешката луна, с песимизъм,минимализъм и педантичност в изпълнение на ежедневни рутини- просто предполагам,все пак сати държи и двете светила,всичко ли постига по трудният начин .,но пък калява характер да не се отказваш за нищо,с търпение и настойчивост, да следваш целите си,дори ако останеш съвсем сам,домът,където е сатурн там хвърля всичките усилия,там са приоритетите и шамарите,кризи, ако не се справяш
за карето сатурн-луна основното е липса на сигурност и стабилност и това те учи да се справяш и да разчиташ само и единственно на себе си ,вместо да те налази депресия,което си е страх от промените,променяш навиците си,поемаш повече отговорности,мобилизираш ресурси за справяне,докато не свършиш списъка с всички "трябва" доброволно,ако се скатаваш ще ти ги натрапят доброзорно,сати си е сати,като не знаеш какво искаш -кризата е ежедневно преживяване,емоционална и материална
и друго се сетих обича ли да трупа вещи и спомени,трудно да се разделя
сега прочетох и другите,съжалявам ,че съм повторила някой неща
при мен по наследство -знаково,не по градуси каре , абе темерут съм си ,дебелокож и винаги бяхме на различни позиции с мама,не можахме да се помирим ,но си я обичах ,не го казвах,а го показвах с постоянни грижи за нея две юпитерови обиколки,трудно подвижна , инвалид 1-ва група и до последно командваше като полковник пехотинци- тя със сатурн стрелец каре луна дева
Нейният сатурн върху моя ЮЛВ