При мен тр. Марс и Венера в опозиция със стелиума ми. Тр. Венера опозиция Меркурий, у5/8. И тр. Марс опозиция Венера, у3/4/8.
Но! Тр. Плутон каре Меркурий. Нодалната ос на Асц/Дсц. Тр. Меркурий на Иц и в опозиция с Уран, у1.
Дир. Марс точно каре с Венерата ми. Пр. Слънце и Венера в съвпад с Юпитера ми.
Аспекти има много за любов. Влюбвала съм се и при карета на Венера към моята. И при прогресивна Луна в съвпад с Венерата ми. При Венера съвпад с Луната ми. Но това са някакви... трепети, когато си в очакване, онези пеперуди. Не е нещото, което те кара да не спиш от вълнение.
Но това с аспетките на Плутона и възлите беше разбиващо. :012: Тази любов беше променяща, лекуваща една огромна рана в мен. Но беше и отровна. Създаде други рани.
Имаше периоди, в които се чувствах като... ела зло, че без теб по-зло. Да те раняват, но да знаеш, че без тази болка е още по-зле, защото нищо не усещаш, попадаш в безтегловност. Опитвах с нея, опитвах без нея. И накрая се примирих. Тя ще е.
Дойде ли Плутон на аспекти, в синастрия... бягай. Ако нямаш сили да го понесеш. Защото е отровен. Но дозите са пристрастяващи. Защото жигосва. И трудно се живее след това без него.