Дракс :38: Да знаеш, че телепатично те изнудих да погледнеш нещастен мой комбин Четох ти тълкуванията на синастрията на Корея преди малко :012: и си казах, че искам Драка да ми тълкува комбина :72:
Няма майки, няма баби :012: Марс не безделничил, аспектиран или не :012: Нищо служебно няма в тоз комбайн :012:
Нямам търпение значи :cheer:
:38:
Истински физически секс,коитус,сношение,така както баба ми и дядо ми са го правили-състоя ли се?
Защото,ако се е състоял не мога да разбера защо и как.Марс Скорпион е най-сексуален,но е много внимателен и не действа като нерез,може да получи сексуално удовлетворение по хиляди други начини
.За да има секс(според мен) трябва да се познавате от много отдавна или не знайно как (с този Сатурн У10) тригон към ДСЦ да е станал спонтанно-не мога да си представя.И У5(Слънце) на МЦ-и там нещата не стават бързо :017:
Юпитер,освен У9 е и У12,съвпад с ЛФ и СЛВ.Квадратурата към асц е хубава,в смисъл,че задействана от транзит,предполага събитийност.НО У12 винаги има една изява на мазохизъм,изличаване и страдание.Наблюдавам връзки,в които е активен У12,че се размиват и най-хубавото в тях е в нереализацията им физически-оксиморон.
Сатурн ретро е в Близнаци и е в контраантисия към планетите,които са му подчинени в Козирог.Винаги съм вярвала,че каквото и да не допуска Сатурн е за доброто "на цялото"(личността).А тук той не е много съгласен с Юпитеровата експанзия 2 пъти-веднъж с контраантисията,веднъж като го ограничава в знака си.Юпитер не получава добър аспект и от У11Уран,докато Уран и Сатурн са в единомислие.Допускам,че е възможно добра развръзка в деловото сътрудничество.
Марсът,който не е аспектиран също трябва да е коз,дори само за това,че не е поразен.Поради различните знаци се надявам да не се задейства съвпада му с Нептун,защото в моите наблюдения при този съвпад нещата не вървят на добре,освен ако двамата не са в Бялото братство и с обети за сексуално въздържание.
Добре де-НЕ обичам Нептун!Все отклонява темата от Материалните радости!
:d030:
Не обичам и Плутон квадрат Слънце-къде е смисълът от трансформацията на общото ви его като няма един хармоничен аспект към Слънце.Към Луната,подложена на трансформация има-ДА-от Нептун и Венера.Как да го тълкуваме-упойки от мечти(Нептун) ли?
Нали ме знаеш,че съм Сатурнов тип?Някой Нептунов тип би видял в комбина възможност за духовно израстване и безусловна любов,което за мен не е ценно,защото трябва да пипам и имам,и да ми дават хубави,истински неща,защото съм малко меркантилна.
И пак да напиша-дано не съм права в тълкуването! O:-) :58: