Автор Тема: Комбин или Davison relationship chart  (Прочетена 44539 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Комбин или Davison relationship chart
« Отговор #75 -: Март 18, 2016, 06:51:57 pm »
За третата аз ще заложа, че си е съвсем явна, узаконена връзка  :012: Макар и още не мога да измисля 12-домно разумно обяснение...освен чужбинското може би  :017:
Законни сестри са- от една майка (аз) и един баща  :012:
каката е водолей с пет планети в козирог- 8д, а малката е със стелиум в 12д- скорпион, но с Луна лъв в 8д
Тук Луната е в риби, естествения знак на 12д, а нали пише, че Луната е душата на комбина, 12д е свъзран с миналото, с кармата.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #76 -: Март 18, 2016, 07:50:14 pm »
Ето още два комбина за упражнение  :)

Според вас какви са били отношенията?
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #77 -: Март 18, 2016, 07:52:49 pm »
И двете щерки ли бяха в чужбина? Интересен е акцентът върху 12 дом.
Да, но не са на море или океан, за да са по 12д. Плутон У9 е в 9д и в секстил със Сатурн У1 в 12д- може би показва принудителната изолация, макар и законно пребиваващи са емигрантки.

akruks

• Hero Member
« Отговор #78 -: Март 18, 2016, 08:11:13 pm »
Ето още два комбина за упражнение  :)

Според вас какви са били отношенията?
1. Топли и приятелски отношения. Слънцето у11 в 4д е във взаимна рецепция със Сатурн У4 в 11д- били сте част от колектив, СЛВ - вероятно сте поддържали тайна връзка.
2. Венера у1 съвпад с Марс У7 в 4д- Уау! Ако двойката е любовна връзка е имало страст. Слънцето е водолей, начинанието е авантюра , а Луната и СЛВ са в 12д- нещо скрито има, не всичко е било на показ, всеки е таял нещо в душата.

akruks

• Hero Member
« Отговор #79 -: Март 18, 2016, 08:17:49 pm »
И 9-ти и 12-ти се свързват с пребивавания в чужбина. По 12-ти трайната емиграция доколкото си спомням. Ок в картите това се вижда, но някой да ми каже моля, къде в тези карти точно да търся роднинските връзки  :012: Какво показва в последната карта, че са сестри :17:
Ами нали в статията на Стар за комбин пише, че Слънцето представлява Аз-а на комбина, това за какво са се събрали двамата, начинанието на комбина- в картата Слънцето У7 и Уан У1 са в съвпад с Меркурий У4- от едно семейство/фамилия са, Меркурий е естествен У3, свързва се с братя и сестри.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #80 -: Март 18, 2016, 08:27:07 pm »
Комбин № 4 - продължителна любовна връзка, която приключва поради охлаждане и загуба на интерес, както и силна разлика в характерите, темперамента и вижданията за това как трябва да се развива една връзка. Със силни чувства от страна на единия партньор, обсесивност.

Комбин № 5 - брачни отношения. Има елемент на авантюризъм, бракът не е сключен поради любов и силни чувства, привличане. За двамата бракът е втори, сключва се в по-зряла възраст и по определени съображения, любовта и децата не са били водещ фактор в тези отношения.

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
« Отговор #81 -: Март 18, 2016, 09:04:51 pm »
Лили направо убиваш рибата с тези тълкувния. Много ти се кефя.
Да взема и аз да пусна един комбин, пък ако кажете няколо думи и за него, би било прекрасно  :-*

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #82 -: Март 18, 2016, 09:05:19 pm »
В първата карта ми прави впечатление, че единият партньор е представен от мажорно неаспектиран Марс. Домовата му и знакова позиция също доста точно описват целите и приоритетите на единия партньор. За него връзката се случва по-скоро като фон и беше изместена на по-заден план от професионални амбиции и ранни отговорности.
Партньорът, представен от Венера, беше по-прилепчив и обсесивен, но изпитваше и по-силни/дълбоки чувства.

Втората карта е брак по сметка, без любов. За единия партньор - заради сигурност и материални съображения, за другия - заради редица удобства.

---
Елфидке, двата комбина са примери от моя живот и моето обкръжение. А като цяло не съм особен фен на партньорска/синастрична астрология. Пускам картите в името на науката, да има някакъв принос за темата.

« Последна редакция: Март 18, 2016, 09:10:58 pm от Lilla »

elfidka

• Full Member
« Отговор #83 -: Март 18, 2016, 09:14:44 pm »
Добре Лили и аз съм забелязала, че най-важни са личните набюдения, те са най-добрия учебник.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #84 -: Март 18, 2016, 09:26:22 pm »
Да взема и аз да пусна един комбин, пък ако кажете няколо думи и за него, би било прекрасно

А в този комбин, струва ми се, може да има и предпоставки за трайност, макар и с редица компромиси. Ако е тип любовна връзка, отношенията може да се развиват и покрай някакъв общ проект, съвместна дейност, отговорности.  Не изключва и съвместно отглеждане/възпитаване на потомство. Вероятно единият партньор/участник по-спонтанно се е впуснал в тези отношения, по-отворен е бил към тях, но и с тенденция към повече непостоянство, нужда от повече стимули, предизвикателства. В тези отношения има и елемент на ”отсяване на зърното от плявата” и на разграничаване на реалните възможности от въображаемите, илюзорните.

elfidka

• Full Member
« Отговор #85 -: Март 18, 2016, 09:29:30 pm »
А в този комбин, струва ми се, може да има и предпоставки за трайност, макар и с редица компромиси. Ако е тип любовна връзка, отношенията може да се развиват и покрай някакъв общ проект, съвместна дейност, отговорности.  Не изключва и съвместно отглеждане/възпитаване на потомство. Вероятно единият партньор/участник по-спонтанно се е впуснал в тези отношения, по-отворен е бил към тях, но и с тенденция към повече непостоянство, нужда от повече стимули, предизвикателства. В тези отношения има и елемент на ”отсяване на зърното от плявата” и на разграничаване на реалните възможности от въображаемите, илюзорните.

А мерси много :)
Туй е комбина с мъжо. Трудна работа, а бе с клизма стават нещата...поне погледнато от моята камбанария е така. 

akruks

• Hero Member
« Отговор #86 -: Март 18, 2016, 09:30:19 pm »
Да взема и аз да пусна един комбин, пък ако кажете няколо думи и за него, би било прекрасно  :-*
Много наквадратен твоя комбин, Марс заточен, Венера заточена, Плутон заточен, Меркурий заточен- то цялата връзка е заточение  :)

Горното написах, преди да видя, че това е комбина с мъжо ти, сори!
« Последна редакция: Март 18, 2016, 09:35:09 pm от akruks »

elfidka

• Full Member
« Отговор #87 -: Март 18, 2016, 09:38:51 pm »
Много наквадратен твоя комбин, Марс заточен, Венера заточена, Плутон заточен, Меркурий заточен- то цялата връзка е заточение  :)

Горното написах, преди да видя, че това е комбина с мъжо ти, сори!

Ха - ха Аркус и какво от това че е комбина с мъжо ми  :clap:
То и аз така се чувствувам като на заточение, но много израстнах с тази връзка.

wanesa24

• Full Member
  • Публикации: 159
« Отговор #88 -: Март 19, 2016, 12:20:01 am »
Ако на някой му се занимава може да се пробва с този мой комбин :

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #89 -: Март 19, 2016, 01:17:17 am »
Това с възлите е интересно. И то по оста 1-7 дом в съвпади с Венера и Луна. Някакво голямо привличане и усещане за предопределеност. Мисля, че връзката е любовна, но нестабилна - днес са заедно, утре не са. Може и да имат дете, но по комбина не виждам да се чувстват комфортно в общ дом, не виждам да живеят заедно, да са семейство. Единият е егоист и не е чак толкова увлечен. Като че ли чувствата са само от едната страна.
Хм..с този Марс с Хирон и възлите...абе да не е някаква тежка, несподелена любов?

П.П. Не знам какво познах, но поне си излях всички възможни мисли по картата  ;D
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.