Автор Тема: Новолуние 18 май 2015  (Прочетена 13922 пъти)

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
Re: Новолуние 18 май 2015
« Отговор #15 -: Май 12, 2015, 05:28:49 pm »
Новолунието ми е във 2д,опозиция на Нептун в 8д,у1д,тригон с Юпитер в 7д,у9,10д-мисля днес имах проявление,изясних си мъглата по отношение финансите ми/опозиция с Нептун/,среща с отзивчива банкова служителка/-trigona sЮпитер,който е съвпад с Плутону8/ ,Това на фона на тр.ретро както в натала Сатурн правещ съвпад с Венерау2д в 9д,която широк съвпад с Нептун в натала.
« Последна редакция: Май 12, 2015, 05:32:13 pm от Oposit »

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #16 -: Май 12, 2015, 08:06:43 pm »
Време е за следващото Новолуние - 26 гр Телец

В 10дом, съвпад Меркурий и куинконс Уран - планирам вземане на отпуск и ходене на почивка.

"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #17 -: Май 12, 2015, 08:12:56 pm »
Ййййях имам възврат на Марс 2 градуса преди това - У2...  :017: Новолунието ми е в 3 дом.
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #18 -: Май 12, 2015, 08:26:13 pm »
В 11 дом, в секстил с натален меркурий У4/11 и секстил МЦ.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Oposit

• Hero Member
« Отговор #19 -: Май 12, 2015, 09:34:59 pm »
Това новолуние много отрано ми се проявява :017: във 2д телец,опозицията с Нептун и тригон Юпитер,преди малко разкрих мистерията,кой прави пакости по гараза-снимах тълпа хлапета са-първоначално се хванах за въздушната пушка,но направих така да ме забележат ,че ги снимам на видеозапис с телефона-по-добро решение беше ;D

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #20 -: Май 12, 2015, 09:42:48 pm »
Наистина ще е ново, Венера квадрат Уран и силно финансово, Венера рецепция Луна и опозиция Плутон. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1947
« Отговор #21 -: Май 12, 2015, 11:08:42 pm »
Време е за следващото Новолуние - 26 гр Телец
Съвпад с Меркурий, тригон МЦ, Нептун, Луна. А дано донесе късмет на матурките.  :58: Чеее ... късметът е най - важен ..  :72:

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #22 -: Май 13, 2015, 10:32:25 am »
Това новолуние много отрано ми се проявява :017: във 2д телец,опозицията с Нептун и тригон Юпитер,преди малко разкрих мистерията,кой прави пакости по гараза-снимах тълпа хлапета са-първоначално се хванах за въздушната пушка,но направих така да ме забележат ,че ги снимам на видеозапис с телефона-по-добро решение беше ;D

До новолунието има още 5-6 дни, няма как да ти се отразява толкова рано, не е затъмнение, че да действа седмица преди точния аспект.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Oposit

• Hero Member
« Отговор #23 -: Май 13, 2015, 12:20:16 pm »
Terri,рано е ,но все пак е на половината орбис,при СЗ също казват 3м преди него може да има събитие по него,зависи от астрологичния фон,аз засега орбисите не ги разглеждам буквално,когато има натрупване на сходна енергия мисля се измества .Има разлика при едни и същи по височини вълни при прилив и при отлив ,една и съща сила но хотела на първа линия вълната при прилив го залива/дава събите/ ;)

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #24 -: Май 17, 2015, 11:02:37 am »
В петия ми дом, близо до К5. Но не прави аспекти към натални планети.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #25 -: Май 18, 2015, 09:07:58 pm »
Днес променихме малко едни договорни отношения. Новолунието ми е в 11-ти, секстил с мерка У4,12 , секстил с МЦ.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Рени

• Hero Member
« Отговор #26 -: Май 18, 2015, 11:49:51 pm »
Гаури, защо да не се започва нищо по Новолунието, сега ? :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #27 -: Май 19, 2015, 12:15:37 am »
Във 2-ри дом ми е.. И трябваше да предам  програмата с лекциите  за зимния семетър, но  ме  стъписа Новолунието, нали нищо да не се започва, че ще дава на празен ход и ще останем с празна кошничка.. според Лунния календар.. И не го предадох.. А от утре  ретро Меркурий. Пак във 2-ри. Надявам се да е за добро този път.. Миналия беше в 12-ти и всичко се разпадаше.. ..
Можело е да ползваш следобеда на днешния ден- от обяд Луната е с курс, 2-ри лунен ден, мерка все още със знак +

Рени

• Hero Member
« Отговор #28 -: Май 19, 2015, 08:38:48 pm »
Защото няма лунна енергия, Рени.. А на Земята без лунна енергия всичко е обречено на провал. :)

Гаури, това че Луната е без курс във времето на Новолунието, според мен не е повод, да не предприемаш нещо ново, защото няма да има развитие, а по-скоро е знак да продължиш започнато, без да се притесняваш, че някой или нещо ще променят, спрат същото. В частност-тук Луна и Венера са в рецепция, а Венера е връх на кардинална тао-квадратура, динамиката и новото ги има, но Меркурий малко бави ( лъжи ) мислите ни, кара ни да се съмняваме в ресурсите си, уменията, (пре)оценката.  :)

Хората, родени с Луна на празен ход, същите при Новолуние с такава Луна, напразно ли са се родили ?!?
Тази година СЗ в Риби беше в анаретен градус, да го броим ли за такова или ... ?!?  ;)

Рени

• Hero Member
« Отговор #29 -: Май 20, 2015, 05:02:05 pm »
Гаури, аз прочетох , че теб те притеснява Луна без курс или анаретна  в Новолуние като прецедент, в тази посока беше коментара ми, не по принцип как да тълкуваме този тип лунация.Сега обаче и друго ми дойде в главата като идея как може да се тълкува , понеже днес Луна и Слънце са в анаретни градуси, може при такива обстоятелства, да се търси аналог с проявата на същите и при това Новолуние  с Луна без курс или иначе казано " Твърде рано ли е за начало за някаква дейност  или твърде късно, за да спра тази дейност  ?!? " :)

P.S. При мен Луната е с курс. :)