Автор Тема: Ретроградна венера в лъв/дева  (Прочетена 61719 пъти)

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
Re: Ретроградна венера в лъв/дева
« Отговор #180 -: Юли 28, 2015, 07:52:57 pm »
Нетипично за мен по ретро Венера започнах да си купувам много бижута!  :cheer: :012:
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #181 -: Август 01, 2015, 04:43:29 pm »
Много смешна случка  :012: Подариха ми от работа една рокличка, служебна, да я нося всеки ден, която се оказа, че не е мой размер. По принцип ми хареса, но не бих си я купила за себе си, та като се разбра че поправката струва малко повече от роклята и остана за моя сметка.   :57:  Венера ми е У3,10 в 4 ти дом и в момента по транзит през 12 дом прави квадрат със Меркурий У1,2,10 на ИЦ и тригон с Нептун в 4 ти У7,8. Отделно имам двоен аспект Сатурн/Меркурий, които са свързани под общ диспозитор Плутон.
По принцип в моята карта Меркурий не е аспектиран мажорно от Планета и затова, който си иска транзит го лови  :012:

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #182 -: Август 01, 2015, 05:48:07 pm »
Откакто тръгна ретроградна тая Венера, почти никакви дрехи не смея да сложа, толкова е горещо.  :-X У нас ходя почти като нудист, а преди седмици си бях купил хубави фланелки и панталони. Само от нови маратонки имам нужда, но ще изчакам да тръгне директна.
Навън почти не смея да изляза, а изляза ли, после е гарантирано прането на дрехите, които може да съм сменил същия ден.

Скорпионче

• Hero Member
« Отговор #183 -: Август 01, 2015, 09:42:11 pm »
Въпреки ретро Венерата продължавам да попълвам гардероба с нови дрехи, а днес си взех и слънчеви очила.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #184 -: Август 01, 2015, 09:52:05 pm »
Въпреки ретро Венерата продължавам да попълвам гардероба с нови дрехи, а днес си взех и слънчеви очила.

Има ли промяна в стила, индивидуалност ? :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Скорпионче

• Hero Member
« Отговор #185 -: Август 01, 2015, 09:58:12 pm »

Да, има. Пак преминах към спортно -елегантното облекло.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #186 -: Август 01, 2015, 11:28:45 pm »
И аз пазарувам дрехи и хич не ми дреме от Венерата. Днес се сдобих с летни сандалети, малко лигава история, но ми се видяха практични и бързоходки. Но аз пазарувам от зор и каприз в момента. По-скоро второто.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #187 -: Август 01, 2015, 11:49:00 pm »
На мен ми изпаднаха в първият ден от ретроградието едни стари монети от едно време и се оказа, че имат стойност  ;D

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #188 -: Август 02, 2015, 12:18:13 am »
На мен ми изпаднаха в първият ден от ретроградието едни стари монети от едно време и се оказа, че имат стойност  ;D
аз пък днес изхвърлих една шепа дребни монети от различни държави.

а иначе на ретро венера винаги съм си купувала качествени дрехи и козметика. точно на 25 юли т.г. си взех рокля, която не ми е в стила, а сега много се харесах...

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #189 -: Август 02, 2015, 12:36:00 am »
Вчера си купих рокля-наистина различна за моя сегашен натюрел, има си и лек кич-щампа с ангелски крила на гърба, иначе е   изчистена  дълга с цепки невисоки. Нещо напук на  девата ми е било вълнението, и освен това рядко купувам дрехи, имам много.
На ретрото на мерк си купих сандали, наистина са добра инвестиция, този път се изснобих да са по-скъпи, визирайки аналогия с качество.
Бързоходни са, високи и се чувствам добре с тях, когато трябва да подтичвам.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3111
« Отговор #190 -: Август 02, 2015, 09:56:42 am »
ьз пък му купих рокля от  касапки пържоли на мъж ми ,много му хареса,посрещнахме децата от гърция с тях ,приготвени на грил тигана :72:

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #191 -: Август 02, 2015, 12:25:02 pm »
На предната ретро венера си купих две блузи, които след като тръгна директна, така и не облякох повече. А тогава се харесах много. Та, сега ще гледам какво купувам, ако изобщо купя нещо.  :012:
Купих едни дънки 2-3 дни преди да тръгне ретро, сега ги нося. Обаче имам чувството, че след ретрото няма да са ми предпочитана дреха.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #192 -: Август 02, 2015, 12:29:45 pm »
Точно това-някаква друга моя подличност пожела тази рокля, не съм точно аз. Но като слънчев близнак мога да го преглътна. Ще видя после дали вътрешната нужда от промяна е започнала с нова дреха.

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #193 -: Август 02, 2015, 12:33:09 pm »
Както и очаквах, при мен ретро венерата връща стари познати. Откакто тръгна наобратно, поне няколко човека от миналото се появиха. Става върпос за стари познати, венерата ми е в 11-ти. Освен това- венерени теми на макс тая седмица- развлечения, социализация, ходене насам-натам. Четох в една статия, че темите на венера при ретро движението се проявяват в пълна сила. Това важи и за удоволствията и благинките. Ако дава повечко , съм съгласна да е така винаги.  :012:
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #194 -: Август 04, 2015, 01:57:02 pm »

При мен има - купих си по-класически неща.
Frankly, my dear, I don't give a damn.