Този Хоакин вярно ли ви харесва? Не искам да съм все в опозиция обаче...това е един от малкото хора, които ме отблъскват от пръв поглед. Секса с него си го представям като осчетоводяване на зеленчуци на борсата. И по-точно - на увехнали марули. Сух, стерилен и сексуално немощен. На всичкото отгоре и филмар - от тези мъже, които в главата си вечно са в някакви приключения и паранои, а дните им минават в търсене на чехлите под дивана. Стана ми интересно да му видя хороскопа...бива ли чак толкова да ми е неприятен?
А по темата - мъжете подхождат така, както ги дресираш. Делят се на 2-3 типажа. Няма такъв, чиито действия да не могат да бъдат управлявани. За това се иска да си психолог, да имаш малко самоконтрол и търпение. Можеш да го моделираш той да гони, ако ти харесва - ти да гониш, дори ти да гониш, а той да смята, че безумно те преследва. При повечето мъже няколко маневри на принципа с приближаването и оттеглянето, провокацията и игнорирането - вършат работа. Разковничето е в това да го държиш в емоционален асансьор и да се лашка от последния до най-горния етаж с бясна скорост.
Тези усилия в крайна сметка целят нещо хубаво. А и обикновено се правят за мъж, който наистина има значение. Ако накрая е привързан, има чувства и изпитва желание да те обгрижва - всичко е добре.
Но никой похват не може да победи химията.
А и други по-ценни неща, свързани със съвместимостта. Ако те отсъстват - тактиките сработват до 3-4 месеца.
Обаче продължавам да твърдя, че подходът на мъжа зависи от това как го насочва жената.