Имам развитие, при минимум кардиналност в картата, но по възду, огън, близо до посочените градуси. Понеже е свързано с много бачкане, отдавам и на тр. сатурн, ти знаеш за какво говоря. Но определано откак уран ми нагази в 9 дом, нов поглед, различен, обединени различни по природа неща, философии, начин на мислене. Но при мен както и при теб уран и юпитер са си близки по градуси и нодалност, дружинка са си даже, в съвпад. :012:
Ако не си готов, обаче да видиш огненото на юпитер и революцията на уран.....хубаво е да има огнено в натала.
Светваш с мненията, благодаря!
Взаимно се подсещаме всички тук, това е целта на занЯтието .
Понеже Юпитер е въздушен знак в аспект с Уран, ти като представител на Въздушния тригон, готова ли си да сбъдваш или да рискуваш (с) твоя , даже и непрактична мечта, цел ? А, има ли шанс да приключиш с някой/ нещо, които не споделят твоите възгледи, убеждения; влезе или излезе във връзка, която е по-скоро между хора, които експериментират с желанията, страстите си, отколкото силно емоционално и чувствена ?
Тази година и Плутон, и Марс, и Венера, и Меркурий, и Сатурн, и затъмненията периодично ще "атакуват" действието на този обмен, като ни напомнят за неговите прояви и би било хубаво, който е отворен за/към тяхната природа да използва по предназначение енергията от същия. Следващият такъв е чак след 3 г. но тогава вече тригонът между Юпитер и Уран ще е "забавящ"