Автор Тема: За магията в картата  (Прочетена 26607 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: За магията в картата
« Отговор #60 -: Октомври 20, 2013, 12:41:34 am »
Оръжие на престъплението, тоест-как
Доказателства

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #61 -: Октомври 20, 2013, 11:36:33 am »
Тези мисли ги пратих в графа налудничеви 15 мин. по-късно  :) Нищо разумно не открих в тях. Стигнах до заключението, че при проблем често търсим вината навън. По-лесно е да обвиним някой(нещо) друг за нашето отрицателно състояние, неприятни събития в живота ни и т.н., вместо да допуснем, че главният виновник сме самите ние, с нашите мисли, действия или бездействия. Мисълта, че човек сам си е виновен за нещастието в живота, противоречи с егоцентричната ни природа. Така че преди да търсим вината на вън е хубаво да я потърсим в себе си.

:08:

Само дето не търси вина,че пак ще ти се върнат налудничевите мисли и омагьосаният кръг се затваря ,а причините да си допуснала грешка (ако за теб е грешно разбира се ) ,за да реагираш така на ситуацията. ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #62 -: Октомври 20, 2013, 02:18:15 pm »
Сатен, щеше да е хубаво, ако голяма част от нещата, които искаме зависеха само от нашата воля. Егоцентризъм е да смяташ, че волята ти е достатъчна и само трябва да риташ срещу ръжена за да ти се получат нещата. Самобичуването само показва, че не можеш да приемеш, че не си в състояние да промениш условията, които не ти допадат.

Starinthe...,това е много вярно ,но е трудно смилаемо и ще кажа трудно разбираемо ,вместо приемливо , за натали с марсово-уранов акцент,5-ти дом и то  с динамични аспекти.
"Как така нещата не зависят от нас ,как така обстоятелствата не ги създаваме ние ....как така  няма да се справим с всичко ?!? "  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #63 -: Октомври 20, 2013, 03:18:25 pm »
Искам да кажа ,че тук няма "...и " ,има "само от нас " -това е подхода им/ни на борбените натури. ;)

Papy

• Hero Member
« Отговор #64 -: Октомври 21, 2013, 12:36:56 am »
Да беее  :o
А в картата-звезда

Papy

• Hero Member
« Отговор #65 -: Октомври 21, 2013, 09:33:21 am »
Да не е обсебена? Скоро гледах такъв филм - шегувам се, не е смешно
Чувала съм, че сатурн съвпад слв е тежка карма, но не знам в случая можем ли да го вземем предвид.

niarnus

• Sr. Member
  • Публикации: 422
« Отговор #66 -: Октомври 23, 2013, 01:47:48 am »
Страшно перко, какъв пример само, Емма. Ама пък кво, има си ги зверските аспекти, що да не е убийца, най-малкото бих предположила супер властност, манипулация и възможно насилие. Е, да, без Плутон и Уран май би бил по-труден такъв извод от пръв поглед.
No locked doors, No windows barred
No things to make my brain seem scarred

Papy

• Hero Member
« Отговор #67 -: Октомври 23, 2013, 09:19:07 pm »
Аз все акъл давам...обаче в този случай съм безмълвна
Ако всичко, което описваш, е истина, звучи като една от най-сатаничните истории, които съм чувала последните години

Направо...загубена душа  :smiley_confused1:

Papy

• Hero Member
« Отговор #68 -: Октомври 23, 2013, 09:45:51 pm »
По принцип ако има аспекти луна/меркурий/нептун и асц може да се каже, че е сензитивен човек
Но точно сензитивните понякога оставят някой портал отворен и нещо може да се намърда
От друга страна тя май никога не се е занимавала с изкуство например?

Papy

• Hero Member
« Отговор #69 -: Октомври 23, 2013, 10:06:36 pm »
Не - не е точно така, аз ви казах и преди- слв съвпад сатурн не е точно по желание - да се отдели или не от родителите
Като има силен марс, че и слънце на мц, кое ще я накара да повтаря патърна, ако не иска? И то при положение, че луната изглежда ок - не ми се смятат мидпойнти.

Аз не знам дали нещо е влязло, но според някои документирани случаи при обсебване наистина има рога - под една или друга форма
Скоро ми разказаха, че в предаване на Карбовски една майка разказвала за дъщеря си - как се държала и т.н. и че била обсебена. И дъщерята казвала "Майко, виждам се в огледалото с рога"

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #70 -: Октомври 23, 2013, 10:27:59 pm »
Силният Марс ще предприеме действие, ако човекът го поиска. Как да я изкара от ситуацията, ако тя не осъзнае къде се намира. В съзнанието и е проблема. В случая Марс използва силата си за разрушение. Папи какво вика античната за Луната и?

Това с обсебването и прочие, си мисля, че просто мозъкът си играе лоши игрички. 

Papy

• Hero Member
« Отговор #71 -: Октомври 23, 2013, 10:41:57 pm »
ей я картата
с лошото лице на юпитер в 1-ви, така вече наистина изглежда, че ако се тръгне в посока "искам", може да няма край

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #72 -: Октомври 23, 2013, 10:44:14 pm »
Картата е без час, поне до колкото аз разбрах.

Papy

• Hero Member
« Отговор #73 -: Октомври 23, 2013, 10:49:51 pm »
Дори и тогава юпитер остава в знаков квадрат с венера и слънце, а марс и меркурий са в квадрат със сатурн

марс и меркурий доколкото помня при древните хич не е добър показател, показва мошеничество, кражби, че дори и проблем със закона

домовете биха имали значение да кажем кой колко е силен да действа, в случая вече знаем, луната за мен си остава загадка в тая карта

Papy

• Hero Member
« Отговор #74 -: Октомври 23, 2013, 11:01:27 pm »
Ходи и на църква? Прекалено ми се вижда
Лекарите си имат начини да разпознават имитаторите, никой ли не се е изказал еднозначно по нейния случай?
Абе да не би половинкатата ти да доукрасява историите, наистина ми се струва невероятно
Ако е обсебена- демонът ще да е много як, щом спокойно си ходи по църквите, но щеше да има и много еднозначни проявления  - например променен глас, да ръси глупости, да напада вербално и физически без оглед на кой какъв е и къде се намират

Но какво знам аз за демоните