Гледам аудиотемата е винаги активна. Имам и лични мотиви.
Какъв стил музика харесвате?
Как е представена астрологично венера при вас-знак, аспекти? Нептун също.
...
Стил музика - рок, хард рок, много твърд рок, също и класическа музика, опера. Слушам и актуален поп - каквото се върти по The Voice, City, Fresh...
Изключително характерно за мен, което хвърля мъжа ми в недоумение е, че си правя много разнородни компилации - примерно AC/DC, следва Майкъл Джексън, после Рамщайн, Мадона, Дрейк, Пинк, Ани Ленъкс ... Не понасям да ми еднообразно монотонно и в колата ми никога не е имало - албум на група :012: Докато той си зарежда дискографията на Kiss и след 30 мин - на мен ми се повдига
Като лично отношение - като малка - още в детската градина много исках да ме запишат на пиано, но уви ...не ме огря. След едно пътуване до СССР татко донесе китара и в 7 клас тръгнах на школа, а в годините след това не се разделях с китарата, буквално навсякъде я носех. От малка съм все детето, което дава тон или участва в разни мероприятия, но никога не съм го обмисляла за професия.
Астрологично:
1. Венера заточена в Скорпион, в 8 дом, в съвпад със СЛВ и квадрат с Луната. Във взаимна заточена рецепция с диспозитора си Плутон.
2. Нептун е У1, екзалтира в Стрелец, слънчевия ми знак, в 9 дом, в голям огнен тригон с Луната от 6 дом и Юпитер в 1 дом (У1, 9, 10).
Много ценя качествения звук, имам щастие колите, които карам да са добре озвучени и буквално ме боли от нещо фалшиво (на караоке) или кофти звук в колата, разстроена китара, все едно ми забиват игли в мозъка