Опозит, ти го каза - секс си е секс, любовта си е любов.
Хора всякакви.
Взаимните сексуални увлечения са едно. Споделени с партньора. Да си имаш другар, партньор, приятел и достатъчно разкрепостен човек до себе си, с който може да изживееш всичко - това е рай.
Но и аз правя разлика. Свободата в една връзка не е свободия. Мога да приема да сме трима в леглото, но по-трудно ще приема всеки ден някой да ми намила за тази, онази, краката, ръцете, главата. Тихо, момчета. Няма лесно да намерите жена, която да ви е гръб и удоволствие, достатъчо отворена за всичко с вас. Който не може да го разбере - ще го търси в други. А то трудно се намира.
На мен Уран ми е в точен секстил с у5 и 8. Заради това имам урански възгледи по 5 и 8 дом. И въпреки свободата, която давам, адски ревнива ставам, ако някой посмее да доближи и без това крайно разтегнатите ми граници. Тогава съм лоша.
И всяко нещо си има цена. Дори свободата, която давам. Ако някой я използва безконтролно, може да се наложи да приеме, че зад ъгъла има целувачи, прегръщачи и всякакви други -ачи. Миг невнимание е нужен. :85:
Но ако някой държи на обсесивни любовни отношения - мога да встъпя и в такива, с голям зор, голяма мъка.
Приела съм, че хората имаме нужда от движение и някакъв вътрешен рестарт. Вместо да боря вятърни мелници и да страдам, вписвам се някак между инстинкти, възможности, любови - както дойде. Умея и да си затварям очите при нужда. Стига някой да не се опитва с мъка да ми влезе в полезрението. Ако държа на някой, мога да приема някакъв флирт, мимолетно увлечение. Той си носи отговорност.
Но аз нямам кой знае какви водни неща из картата си - въздух и огън. Спогаждам се с подобни, които са над нещата. На водните и земните им идвам трудна, и те на мен.