:38:
Аз съм малко по-добре следобеда. Седмодомието го пише смел. Успях да изляза и посвърша малко работа. Остава само да закарам колата на автомивка, че е... ужасен ужасон.
Въпреки всичко съм доволна от тази екстремна почивка. Заради тръшването на моето момче ми се наложи да правя офроуд... Той тези неща ги умее. На мен ми беше за първи път. Но неволята учи. А колата хич не е офроудна - една нисичка... :012: Видях се с хора, които ме зареждат с положителна енергия, видях приятели. Имахме всякакви премеждия.
Първата палаткова нощ имахме неканени гости. В тъмното седмодомието обяви гостите за овце. После реши, че са коне. Накрая заяви, че са прасета. Аз настръхнах при мисълта за диви прасета. Оказаха се най-обикновени крави и малки бикчета. Водихме война с тях - огън с камъни. Опитаха да опасат де що стърчеше по колата. На другия ден се оплакахме и повече не видяхме стадото. Бяха много, хора. Такава война беше. Седмодомието с един фенер осветявше и нареждаше "Огън!". А срещу нас просветваха стотици очи.
Аз се сприятелих с една змийка. Която ми правеше компания на камъните сутрин. Двете змии пият кафе. Видях любимата си видра. Делфини. С делфините беше хубаво, опитахме да достигнем до тях с плуване, но не ни се отдаде особено. Но си беше хубава емоция.
Запознахме се с едни поляци, които екзалтирано ми обясняваха как са видели big cat. Аз се позачудих що да е това животно. Оказа се рис. В Полша били много малко на брой и те сякаш бяха видели Бог. После виждах стъпунките на big cat около лагера ни.
Моето момче си загуби телефон на третия ден. Всяка година го прави това.
Едни местни хорица всяка сутрин ни причаквах и разпитваха какво интересно ни се е случило през изминалата нощ. Имахме си фенове, които се забавляваха на премеждията ни. :012: След няколко дена и ние ще се смеем на всичко случило се.
Имаше и прекрасни дни, в които се гмуркахме, плувахме, гледахме с цикла красотички.
Почивка с премеждия.