В смисъл?
Любопитно ми е как се оспорва дарение на жилище придобито преди брака, което не е било основно за ищеца? Не, че не е възможно- даренията се оспорват. Интересна ми е обосновката за накърнените му права на "наследник".
Няма обосновка, съдът просто е приел моят имот да бъде добавен в делбената маса. Понеже искът за съдебна делба не се погасява по давност и в него може да се предявят претенции за намаляване на дарение/завещание. А погасителната давност за оспорване на дарение е изтекла вече, но това важи да отделен иск, извън делбата.
С цялата си наглост оспори дарение, на което лично е присъствал през 2006 и е дал съгласието си пред нотариуса. И още по-нагло е, че всички документи за въпросното дарение бяха подготвяни от същия адвокат, който сега ме съди от негово име.
Наглостта и алчността на хората нямат граници. И колкото повече имат, толкова са по-злобни и безскрупулни.
Но вярвам, че ще стане за смях някой ден. Животът ще му го върне, по един или друг начин. А и около него вече има хора, които създават нужните предпоставки. :012: