В Овен, доминираща от Марс и Сатурн, без подкрепата на Юпитер, няма как да има положителни резултати по 6 и 11 домове. Венера в Овен, в 5-ти буквално може да отрече и брака, и децата, а пък при мен със Сатурн, затвърждава и това е следствие хормонален дискомфорт като предразположеност. Това, че е стационарно-ретроградна определя скоростта й. Не може да очакваш от костенурка да те заведе на финал 100 м бягане, нали ?
Слабата планета е силно зависима от диспозитора си и понеже е в активен знак, аз се противопоставям, оттам идват тези конфликти. Иначе, щях да си бъда в някаква безпретенциозна, но подсигурена връзка, с някакви хора около мен, демонстрирайки някаква близост, заради финансовия ми статус и да продължавма да инвестирам, нищо, че няма реални резултати. Не е толкова страшно, аз съм с АСЦ Стрелец, все пак.
Зависима съм от транзитите на Марс. Когато е силно поставн всичко е ок, но когато е слаб става страшно. Ето тази година той ми е хронократор, срешу наталната си позиция, чудех се къде ще ме избие и като направи точната опозиция с Меркурий към Венера, докато беше във Везни и бум сгромолясох се болна с всички екстри.
Ето ти и по Венера, когато тр. Слънце мина през 7-ми , в солара имам стелиум в Близнаци в 11 сол, 7 нат, ЮЛВ съвпад Марс, се появи отново мъж, с който имаме закачка от преди време и пак напомни за себе си, и аз пак му отказах деликатно и така.