Не знам дали да не набедя предстящото пълнолуние, че много ще ме нагнети. А при мен лунациите малко рано се проявяват - почти винаги 2 дена преди датата на лунация са ме хванали с аспектите си.
Пълнолунието ще ми бъде по оста 1/7 дом. Като Луната ще е в 1 дом. В квадрат с мой прекрасен Уран, у1 и на Мц. Само да спомена, че ще имам точен меркуриев възврат в деня на пълнолунието. А Меркурий ми е у5 и у8. И тр. Марс ми минава през 7 дом, ще ми квадратира Юпитера.
Вчера строших телефона на седмодомието. А уж хубави аспекти имах. :85:
По време на свещенодействието с телефон Луната е била анаретна в Козирог, каре с Плутона ми - у9/10 в 8 дом, Луната в мой 12 дом. Тр. Марс точен секстил Венерката ми. За сметка на това тр. Слънце и Юпитер в квадрат с Урана ми, орбис от 1 градус.
С такава сила го зашеметих през отворения прозорец на колата си в асфалта, че чак на мен ми хареса.
Само да кажа - седмодомието си загуби телефона на почивката ни. Там потъна някъде, незнайно къде, според мен го е заринал в пясъка, така и не го намерихме. Тъкмо се заима с нов телефон. Ама не му било писано. Както каза едно момиченце - по ретро Венера дошъл, там и заминал.
Ай, ще откача, ако това е по Марс в 7 дом. А имам преголям 7 дом. А после и 8 дом... няма да е леко и лесно.
Сега ми е смешно, но снощи ми идваше няколко пъти да поскачам по телефона, да мина през него - телефон и седмодомие.
Венера ми е у3, уж в комуникацията всичко е наред по аспекти. Ама...
С телефон изхвърчаха и цигарите му, които също бяха в колата ми. Не съм се сетила, че и документите му са там. Иначе и те щяха да излетят. :85: По-късно ги видях, но вече ми беше преминало и нямах желание да ги изхвърля. А днес вече бурята отшумя. Мога само да се радвам, че на него бързо му преминава и 5 минути след случката е забравил и ми е простил. Мен ме държа цяла нощ и цяла сутрин. Чак сега съм му простила!
Така... толкова по темата колко сме мили и добри Везните. :85: