Сестра ми е с Луна в Козирог в квадрат с Плутон. Моята е в Овен и няма аспект с малефици. Ако ни слушаш ще решиш, че имаме различни майки. Каквото и да направи майка ни тя го приема враждебно. Никога не я обичат достатъчно, не се грижат достатъчно за нея, не я разбират. А тя е първото дете и е невероятно глезена. Всички са треперили над нея. Аз съм саморасляк, от малка много самостоятелна. Никой не се занимаваше с мен, а и аз не допусках. Помня, че тя беше в осми клас, а аз в първи, когато й връзвах връзките на обувките, защото тя още не можеше.
Тя няма сензори за онова, което родителите ни и най-вече майка ни е правила за нея. Луната в женска карта може да въведе такива бариери за психиката, че да не може да се оцени истинската ситуация.
Майка ни е с Луна в Близнаци, родена на пълнолуние. Изключително либерална. Понякога по стрелчешки обича да претендира, че знае всичко, но аз само се усмихвам, кимам и правя, каквото съм решила. Винаги съм имала неограничена свобода и съм вземала решенията си сама. Според сестра ми обаче майка ни натоварва с амбициите си и постоянно й вменява какво да прави.