AlphaTauri, Рени, благодаря ви за споделеното и отделено време! Полезно ми беше, понеже не успявам сама да се ориентирам и да си сглобя пъзела заради всички активирани планети и домове.
Юни-Юли-Август ще си постигнеш целите, лесно искарани пари и лесно изхарчени пари, защото ще съвпаднат Юпитер и Нептун. В момента имаш много активен Юпитер и Плутон, както Юпитер и Зевс, Асцендент и Зевс. Тежестта ще се засилва до лятото, синтезирано:
Юли-Август ще ти е тежко, дори много тежко (ако минутата на раждане е точна), но с успех(тук минутата няма значение), хубаво е да не си харчиш парите пилееки ги (заради Нептун)
След това имаш Нодове и Хадес, към края на лятото някакви пречки вероятно
В момента изкарвам малко, а харча много по ДКЦ-та, за лекарства, а наскоро и за благоустройство на гроб (напълно показателно за 2-ри соларен към 12-ти натален
). Временно се бях задействала малко преди Коледа, но сега отново съм си старото инертно човече, дето все трябва да го ръчкат и уж с Асцендент телец трябва да съм някое материално кифле, оказва се, че слабият ми и силно неадекватен Марс ме прави пълен пас в това отношение.
Иначе много обичам да пилея, широки са ми пръстите и за другите и по отношение на мен и може би наистина трябва затегна колана заради Нептун.
Иначе точно тези летни месеци ме притесняват заради края на настоящия ми солар, понеже има силен акцент на 1-ви, 4-ти и 8-ми дом, ЮЛВ на MC и разни други аспекти, които мисля, че сочат недобро събитие при мен или родител, и началото на новия (ако го доживея изобщо
), в който Сатурн в 8-ми ще е в опозиция на управителя на годината Луната, която от своя страна ще е в съвпад със соларно Слънце и натална Венера У1, та двойно поразен управител на Асцендент ще има. Марс е прекалено застъпен по транзити, прогресии и дирекции и предполагам ще е спусъкът, макар да няма кой знае какви достойнства и сила в картата ми и по темите на 7-ми дом нещата винаги да са били пълна скръб. Предстоят и транзитни квадратури на възлите към наталната им позиция. И уж гледам, че е намесен и 2-ри дом, и ще става дума и за пари, както ти казваш, но със сигурност ще има и разклатено здраве и тази тежест, за която говориш, ще е заради засегнатия ми лъвски стелиум.
Часът ми на раждане мисля, че е точен, защото майка ми е имала рожден ден и за малко съм щяла да се родя на нейната дата, но съм се забавила и съм се пръкнала на рождения ден на сестра ми, та лекарят й е казал, че съм 15 минути след полунощ, понеже и на него му станало интересно на чий празник ще е новото бебе, и е погледнал към часовника.
guapa79, Марс е свързан с действието, къде сме най-активни, къде срещаме конфликти, как завоюваме желаното, волята.
Във възвратната карта на Марс за следващите 2 г, при теб, акцента е 4-ти дом. Марс е в 7-ми, там ще е силата ти, конфликти. АСЦ Юпитер във 2ри-, тази сфера ще привлич Марс. Разглеждаш, в картата, кои натални теми повтаря, за да се действа по тях. Примерно, ти имаш Слънце- Венера и тук е застъпена темата, Слънце-Уран пак. Дали, в соларната ти карта има възврат на планета и дали сега същата е активирана от Марс.
Всичко това би дало събития, ако наталния Марс има добър и силен статус.
В солара имам възврат на Меркурий в 5-ти, Рени, явява се У4, У7 соларен, У2 натален на К4, вярно на 2 градуса от точен съвпад с наталния, но ми прави впечатление, че акцентът отново е върху тези домове от картата. В натала няма аспект с Марс, в солара също.
Силно се надявах с тоя 7-ми дом я някой брак да ми се случи, подкрепен от прогресивна Луна в 5-ти, а по-късно и от Венериния възврат пак там с едно детенце, ама май други случки ще ме тресат.
С тая изгорена Венера и с това поочукано Слънце къде съм тръгнала и аз да мечтая?!
Предстои ми фирдарий Слънце/Меркурий и може би раздвижване по финансови теми, но не очаквам много предвид онова, което казваш, защото статусът на моя Марс не е добър и той едва ли ще ми даде да постигна много във всяка една област, която ще засегне възвратът му.