Ето моята карта на последния марсов възврат- овен на К11, ново начало в групови занимания, приятели- първите дни на октомври ми връчиха членската карта в сдружение; Марс У6 в 6д съвпад Сатурн У8- тази пролет се разделих с 21 зъба, като преди това припаднах от силната болка на мъдрец и едва не се заклах на счупени буркани, но се сдобих с огромна цицина на главата и продължителна болка на гръбнака, че съм паднала по гръб на мозайката в кухнята. Луната У2 на АСЦ откъм 12д може да показва грижите за майка, която си потроши главата два месеца преди моето падане и все още се грижа за нея. Венера У5 с Юпитер У7 в 3д- малката и голямата дъщеря се събраха пролетта покрай завършването на малката, имах пътуване с тях из страната, сега са пак заедно, но в чужбина и комуникирам с тях. В самия ден на възврата имах любовна комуникация със съпружеството, нали на този ден сме се бракували... И други неща са записани в картата, например, че у дома съм ограничена и възпрепятствана в кариерата- Меркурий У1 заключен в 4д опозиция заключен Нептун в 10д