Хубава тема, която и мен ме вълнува!
Имам 2 лични планети в 12-ти дом: Луна/У5 и Венера/У3,У8. В интерес на истината и аз не знам как трябва да се случи това "отработване", макар че на моменти има проблясъци.
Израснала съм с доста табута около женствеността, личните отношения и т.н. И никога не съм се стремяла да демонстрирам форми, сексапил и т.н., да се обличам така, че да предизвиквам противоположния пол, а винаги съм се стремяла да ги прикрия и да не изпъквам, а да се слея с другите, осъждайки дълбоко жените, които го правят. Може да звучи супер крайно и много лесно да се преработи, но на мен ми трябваше време да го осъзная и много работа със себе си...
"Нося" си и квадрата Венера/Марс. Никога не е било спокойно с мъжете... Винаги съм избирала възможно най-лудия и най-реално невъзможния. И дотук всички са идвали с цел духовност, но смело мога да твърдя, че са били егоисти, и след тях съм се чувствала наистина сломена.
Преди броени дни на опоз. Юпи/Слънце/Венера срещу наталната Венера бях поканена изненадващо на хубаво събитие на мои близки. И цяла вечер поканените (~20 човека) се занимаваха с мен, правиха ми комплименти, говорихме си. И за първи път се харесах с дантела и на токчета
Може би изпъкнах от другите, защото бях в местност около манастир, не знам, но беше ми приятно. Не можех да повярвам, че погледите бяха насочени към мен, а не към една лъвица
И си мисля, че като че ли и планетите в 12-ти дом също искат светлинка - бавно и постепенно. Нещо ново и по-възможност ефектно, и изява, вън от комфорта, за да се покажем. Още ми е труден баланса на емоционалното и духовното едновременно, но мисля, че ще успея да го постигна... С 12-ти дом ми се струва, че става бавно, много бавно и постепенно - не може отведнъж.
Дотук това мога да споделя! Ако някой реши да сподели нещо друго - благодаря му предварително