Първо да кажа, че тогава не само, че не се интересувах от астрология, ами интересът ми гравитираше около Келвиновата нула
Когато по-късно започнах да се интересувам - само погледнах по коя ос е. Все тази на взаимоотношенията ми се засяга, но тя ми е и тема сега
Това е 3 дни преди РД на малкия. Трябваше да прекъсна майчинството и да се върна на работа - виждам, че е в 10 дом на събитието. Действително започна "нов период" - край на майчинството - пуснах си натрупаната отпуска, за да отложа връщането. Никак не ми се връщаше тогава, да се лиша от блаженството да получавам любов ежедневно у дома от малкия. Бяхме в много напрегнати отношения с таткото - предпочиташе да работи от вкъщи и все му се пречкахме, малкия му вдигаше шум, като излизаме - защо все ни няма. ...
Притеснявах се и какво ще намеря, като се върна, средата е много динамична, промените са ежедневие. Много шамари изядох при след предното майчинство. Сърцето ми беше свито. Забременях когато "построих комунизма" на работа и бе дошъл момента за събиране на реколтата. А точно в този момент - изчезнах, за да мътя у дома.
Виждам, че наталното Слънце квадратира новолунието, но тригонира Венера. Ето картата - ще я разгледам и аз по-внимателно
До колкото съм чела, но няма личен опит - едно затъмнение очертава тенденция - до следващото. Взаимоотношенията и напрежението в тях стигнаха куминационна точна на разрушение през юни-юли. Август е месец на расте. Мисля, че новото затъмнение, което пак е по същата ос - ще очертае новата посока и трябва да ги разгледам, като последователност
Вие какво мислите?