Автор Тема: Новолуние 13 Септември 2015  (Прочетена 25771 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Новолуние 13 Септември 2015
« Отговор #45 -: Септември 14, 2015, 05:21:20 pm »
Значи ли това да очакваме само лоши събития по това затъмнение?
А кога ще е следващото, да знаем кога ще приключат евентуално лошите неща?
Ще може ли цитат от книгата на Брейди (честно казано, дори не знам кой е и какъв е)? Как той/тя обяснява това?
Весо, лично аз винаги като прочета книга (извадка от нея), сверявам с отминали събития.
Според Брейди отминалото СЗ тази пролет е Серия Сарос 18 Южна, за което пише следното:
Цитат
Това семейство затъмнения е свързано с край или раздяла.Когато засегне картата, индивидите ще установят, че им предстои раздяла, която може да е свързана с далечно пътуване или пък приключване на връзка с любим. Може да бъде пречинена силна болка или скръб, обаче те са притъпени от сблъсъка с нови ситуации, водещи към положителин изход
Затъмнението беше в квадрат със Слънцето на майка ми, с любимия се е разделила преди 25г, когато почина татко, а аз не съм заминала надалеко, че да страда от това, болките ѝ не са нещо ново. Като гледам други, при които затъмнението беше в съвпад със СЛънцето им, също не са потънали в скръб, напротив- имаха чудесни изяви в разни поприща.
Може да прочетеш по темата тук http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=48&t=2838

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6497
« Отговор #46 -: Септември 14, 2015, 05:38:50 pm »
Благодаря много, akruks!

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #47 -: Септември 14, 2015, 05:49:58 pm »
СЗ попада в 11 ми дом квадрат Нептун ( поне така го виждам) някакви предположения какво мога да очаквам

akruks

• Hero Member
« Отговор #48 -: Септември 14, 2015, 09:51:44 pm »
СЗ попада в 11 ми дом квадрат Нептун ( поне така го виждам) някакви предположения какво мога да очаквам
СЗ действително е в 11д при теб, но е в квадрат с Юпитер.
Луната е У9, Юпитер е У2, съУ5- ще харичш пари, свързани с детето, с негово хоби или спорт- твоя 9д е за него 5д, освен това може да предприемеш някакво пътешествие/пътуване с приятели, за което да похарчиш повече пари или да пропадне планирано пътуване в чужбина с приятел

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #49 -: Септември 14, 2015, 11:03:46 pm »
СЗ действително е в 11д при теб, но е в квадрат с Юпитер.
Луната е У9, Юпитер е У2, съУ5- ще харичш пари, свързани с детето, с негово хоби или спорт- твоя 9д е за него 5д, освен това може да предприемеш някакво пътешествие/пътуване с приятели, за което да похарчиш повече пари или да пропадне планирано пътуване в чужбина с приятел
Благодаря Акрукс!!!

Happy58

• Гост
« Отговор #50 -: Септември 15, 2015, 09:10:06 am »
Всеки си има предпочитан дял от астрологията, както и предпочитани автори. Това, че не сме чели Брейди с Веселин не ни прави по-лоши от теб, за да  обиждаш!

Първо, поста не е към теб. И второ, защо го смяташ за обида? Кога ще спреш да се заяждаш?

Happy58

• Гост
« Отговор #51 -: Септември 15, 2015, 09:13:05 am »
Весо, лично аз винаги като прочета книга (извадка от нея), сверявам с отминали събития.
Според Брейди отминалото СЗ тази пролет е Серия Сарос 18 Южна, за което пише следното: Затъмнението беше в квадрат със Слънцето на майка ми, с любимия се е разделила преди 25г, когато почина татко, а аз не съм заминала надалеко, че да страда от това, болките ѝ не са нещо ново. Като гледам други, при които затъмнението беше в съвпад със СЛънцето им, също не са потънали в скръб, напротив- имаха чудесни изяви в разни поприща.
Може да прочетеш по темата тук http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=48&t=2838

Отминалото затъмнение е на 20 март, 29гр Риби и е серия 17 южна.

akruks

• Hero Member
« Отговор #52 -: Септември 15, 2015, 11:05:26 am »
Първо, поста не е към теб. И второ, защо го смяташ за обида? Кога ще спреш да се заяждаш?
Значи ти може да си пишеш както ти дойде, а като ти се отговори е заяждане?
Поста може да не е адресиран директно към мен, но също не съм чела Бреди и съм от едно и също време из форумите, подобно на Весо, затова съм приела лично написаното от теб. А и не е важно кой колко е чел, а какво е научил и го прилага на практика, в полза на себе си и останалите.

akruks

• Hero Member
« Отговор #53 -: Септември 15, 2015, 11:15:38 am »
Отминалото затъмнение е на 20 март, 29гр Риби и е серия 17 южна.
Благодаря за поправката! Понеже над тълкуването пише годините, сред които и 2015, но сега разбрах, че годините са под тълкуването, така че цитираното от мен тълкуване за серия Сарос 18 южна е за пролетното СЗ през 2016  :o

Happy58

• Гост
« Отговор #54 -: Септември 15, 2015, 11:16:07 am »
Значи ти може да си пишеш както ти дойде, а като ти се отговори е заяждане?
Поста може да не е адресиран директно към мен, но също не съм чела Бреди и съм от едно и също време из форумите, подобно на Весо, затова съм приела лично написаното от теб. А и не е важно кой колко е чел, а какво е научил и го прилага на практика, в полза на себе си и останалите.

Не, поста не беше адресиран до теб - за да го напиша на Веско, значи има защо. Ти си имаш изградена система, а той няма. Ти си научила и прилагаш, а той още не. Място за сравнение няма. Съвсем целенасочено е написаното от мен към него.

И не се извъртай - ти може да правиш забележки кой до кого е адресирал и отговорил, но като стане въпрос за теб, не може.

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #55 -: Септември 17, 2015, 06:16:48 am »
Във втори дом при мен като образува тригон Слънце и  квадрат Сатурн - вече ще съм в отпуска и ще съм на лекции...... суууупееееер - ще си отдъхна малко от работата!!!
п.с. в последно време силно си мечтая за промени в професионален план, но до тук изгледи никакви!  :(

Странно,  но все още не мога да разбера проявата на тази лунация при мен.
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #56 -: Септември 17, 2015, 06:51:22 am »
Сатурн не е лична планета, така, че там въобще може да няма събитие. Тригонът със слънцето е много хубаво, в следващите 6 месеца и да имаш някакви проблеми ще се разрешават положително.

Frankly, my dear, I don't give a damn.

akruks

• Hero Member
« Отговор #57 -: Септември 17, 2015, 02:19:09 pm »
Сатурн не е лична планета, така, че там въобще може да няма събитие. Тригонът със слънцето е много хубаво, в следващите 6 месеца и да имаш някакви проблеми ще се разрешават положително.
Сатурн е сред личните планети, външните са Уран, Нептун и Плутон.
Квадратът с него дава увеличение на ангажиментите или стагнация, няма да ѝ позволи да се отпусне по тригона със Слънцето. Понеже е в неин 2д ще е свързано с материалните придобивки и финансите- тригонът със Слънцето ще я стимулира към печелене на повече пари и закупуване на по-скъпи премети, а Сатурн ще дърпа юздите това да не се случи.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #58 -: Септември 17, 2015, 02:26:00 pm »
Странно,  но все още не мога да разбера проявата на тази лунация при мен.

Ти си Слънчев Телец със СЗ във 2-ри дом и тригон Слънце-изчакай Венера да влезе в Дева и тогава ще почувстваш проявата на същото, чрез човек от който ти зависи статуса (квадрат Сатурн), бил той личен или обществен. Сега докато Меркурий е ретрограден  във Везни, може да преправиш някои недоразумения, да направиш баланс между чувства и мисли и да се ограничиш откъм дебати. Ще се наложи да си "платиш " за нещо. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #59 -: Септември 17, 2015, 08:05:24 pm »
Благодаря ви, момичета.
Рени, в коя област ще трябва да си платя - да си призная това ме плаши.
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."