Да, може да те одобрят- Луната У3 за фирмата е в сходящ тригон с Плутон У1, съУ3Слънцето У10 в сходящ съвпад с Марс У6, У1- ще "изгориш" с тази позиция, парите няма да са, каквито очакваш- Луната в сходящ квадрат с Венера в 8д, като Венера е производен 2-ри от 6-ти, Меркурий У8 (парите на фирмата) и У11 (производен 2-ри от 10-ти) е съвпад с Регулус, на този етап може да ти изглежда примамливо финансовото състояние на фирмата и заплащането за тази кариерна позиция, но предстои промяна на знака- като навлезе в Дева парите ще са пресметнати и възнаграждението скромно.Моят съвет е да приемеш обещаната "завеждащ отдел", но не пречи да проучиш по-добре нещата с частната фирма.
Изглеждаш ми амбицирана да останеш и кариеристично настроена. По въпроса дали ще си преподпишеш договора с тях клоня към положителен отговор.
Като цяло нещата ще се развият положително, що се отнася до работата ти и преназначаването, както и повишението на заплатата- последен аспект на Луната от 10д. е хармоничен - с Венера У6, У11 в 8д.
Привет, имам въпрос Ще оставят ли Х на работа при нас?
ОВ - остава на работа.
Може да остане...
Ще остана ли на същата работа до половин година?През последните 2 дена възникнаха неочаквани проблеми, за които си мисля, че са предизвикани нарочно и се зачудих дали наистина ще се задържим с колегата там. Като гледам обаче, нямам шансове за друга работа, понеже Луната ще направи квадрат със Сатурн съУ11.