Обмислям вариант да започна да се занимавам с изработване на шрифтове, което е доста трудоемко. Въпросът е ще имам ли успех с това.
Нищо не пречи да пробваш. Човек ако не опита, няма как да знае дали си е струвало.
Твоят сигнификатор е Меркурий, както и естествен сигнификатор на дейността – шрифтове. Намира се в собствен триплицитет, на много силно място, на броени минути от точен съвпад с МС. В лъчите на Слънцето се изявява по-слабо, но не е изгорен.
Ако приемем, че по 7 дом са клиенти и конкуренти, тук се намира Марс. Меркурий е направил секстил с него, но Марс е в знак, където Меркурий е заточен – есенциална слабост. Според мен от гледна точка на конкурентоспособността по-трудно би се справила. Целиш се нависоко, на този пазар има доста играчи.
Луната е в 6 дом, но в 5 знак от АС. Разходящ тригон с твоя сигнификатор. Тук У10 има есенциално достойнство – екзалтира. Има обаче разходяща квадратура с него. Ти реално още не си опитала, така че тази квадратура може да сочи и твоите съмнения, колебания, неувереност по въпроса дали рискът си струва.
Последният аспект на Луната е тригон с Венера, която е и часови управител на въпроса. И същевременно Луната е в знак на Венера. Последната вече не е изгорена, скоро би трябвало да стане видима. Има и точна антисия на Юпитер към МС, с която точка ще съвпадне и твоят сигнификатор.
Ако имаш търпение малко да изчакаш и да наблюдаваш как ще се развива дейността, може по-нататък да потръгне. Не мога да кажа категорично не, т.е. че съвсем не си заслужава. Но в началото, ако решиш да стартираш, успехът може да е по-бавен и умерен, по-нататък да се раздвижат нещата. Ако стартираш, ще трябва да се съобразиш с тамошната конюнктура. И ако си достатъчно адаптивна, може и да успееш.
И малко повече ще трябва да внимаваш в избора на клиенти. Откъм плащания да се застраховаш някак. Не знам при вас какъв е начинът на работа. При нас предаваш готовата поръчка и чакаш от умрял писмо, ако си се свързал с непознат директен български клиент.