"Ще ме изберат ли да работя и на друго място?" Работата е временна, за няколко месеца.
romantica, доста се затрудних, но нали се уча сега- нормално е. Не съм сигурна, че ще се справя добре с цялото тълкуване. Странно, но в Зета ми дава, че управител на часът е Слънцето (от 02:53- 04:02). Разгледах картата по Плацидиус, като проследявам връзката между 10ти и 1дом, както и техните сигнификатори, по сила и достойнства. Уилям Лили отбелязва, че ако господарят на 10-ти е в първи, питащия ще получи работата лесно, без много усилия. В случая обаче, Венера в Козирог не е най-силната и с най-много достойнства в знакът на Мц(разглеждам учреждението). Въпреки че е в ъглов дом, твой 1-ви. За нощна карта Венера е по-силна в Телец, освен това е източна, което още повече отслабва силата й. Нощен триплицитет е Луна, заточение и взимаме Марс като втори участник, който е в екзалтация по триплицитет. Не знам дали може така. Фас на Юпитер, падение по фас. Взимам нейния диспозитор Сатурн, който също е в твой първи дом, екзалтира в знакът на Мц и се явават, заедно с Юпитер- с най-много достойнства. Луната е силна акцидентално, но не и по знак. Предстои й сходящ квадрат със Сатурн след като се разпадне квадратът към Венера. Не знам, дали е редно да предполагам без да е сигурно, кой е часовият управител, но ако е Сатурн, то с Юпитер са в една терма на Венера.
Мисля, че ако получиш работата, то няма да е това което си очаквала, но фактът че е временна, може би това показва и картата. По-вероятно е да те изберат. Асц е съвпад с две звезди, едната е Ras Algehti, -/+ 1*04'- според Птоломей има природата на Сатурн, другаде прочетох на Марс/Венера. Другата е Сарин, която е по-точен съвпад на 15*01', нейната природа е близка до Меркурий.